Új hozzászólás Aktív témák

• dehogyisnem

tag

Helló Uraim!

Wayteq Talk 5H Tapasztalatok

Vettem egyet mert a látásom már nem a régi, ez meg már csak elég nagy :) Dual sim meg kell, h ne kelljen két kütyüt hordanom magammal. Más kérdés, h most is két készüléket használok. Ebbe mobilinternetes kártyát tettem másodiknak.

Pozitív vélemények:
    Kijelző fénye jó. Hang erős, nem torzít. Nem recseg a ház. Fogása biztos, ha nagyon akarom egy kézzel is kezelhető. Olcsó, mert tényleg az. Laggolás sem sokkal több mint az S3-nál. Sebessége ennyi pénzért nem kifogásolható.

Az MXplayer a normál videókat stabilan viszi, a 720-as .mkv már nem szépen fut, beletekerni nem lehet mert leáll (pendriveről próbáltam) a másik gyári lejátszónak meg nincs hangja. VLC-vel tökéletes! Még hálózaton is. Sőt a 12gigás 1080P is ful vele. Beletekerni abba sem érdemes. Ezen a ponton az S3 sem jobb ebből a szempontból Tehát a teljesítménye elfogadható.

Negatív vélemények:
    GPS használhatatlan (egy navigyártótóltól ez ciki azért), akku furcsán merül, 2 óra alatt leugrott felére, aztán 1 óra alatt vissza is töltött, egész előző nap nem tudtam 70 alá meríteni. Wi-fi átlagos, néha eldob, 8 lépésre a router-től! Szolgáltatót is el tudja dobni a lakásban, ahol az S3 atom erősen vesz. Fényképet csak napsütésben érdemes csinálni vele, vakuja egy vicc. Érintőképernyő nem egy prémium érzés ha kimaradnak betűk az sms-ből. Majd cserélek fóliát hátha.

Ja és el ne felejtsem egy minimális pixelhibát találtam, de nem igazán érdekel!

Helyenként nagyon kínai, több appnál is hiányoznak a husszú ékezetes karakterek ( Play Zene pld..) vannak helyettük kínai írásjelek. A recovery szintén full kínai :) Az appok egy része nem fut kilép, leáll. Rendszermenüje néhol értelmezhetetlen

Hirtelen ennyi! Ha valakit érdekel még valami szóljon.

Tibor

Új hozzászólás Aktív témák