- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
Végre finisbe ért a Fastcardteches rendelésem, átvettem a csomagot.
Eredetileg ez lett rendelve:[link] HDC I9300 Galaxy S3 Plus MTK6577 Dual Core 1,2 GHz, de mivel rengeteget szarakodtak vele és mellébeszéltek váltottam egy ilyenre: [link] BLUEBO 9300 Smart Phone Android 4.0 MTK6577 3G GPS 4,7 hüvelyk 8,0 MP-es kamera-White+ bluetooth headset, képernyővédő fólia, bőr tok, 8gb tfcard, autós töltő. Mindezt azért, hogy az eredeti, első megrendelésem árában legyen.
Jelentem megjött hiánytalanul, de...
Eredetileg csak fehérben lehetett rendelni, ezért ők úgy gondolták jó lesz nekem a KÉK színű változat. Mit mondjak először nem örültem, mert a lányomnak lesz és kijelentette neki csak fehérben jó... nabazz... szóval KÉK, de nagyon szép, igazi csajos... ahogy meglátta már nem is érdekelte, hogy nem fehér. (ezt a balhét megúsztam itthon)A többi megfelel a honlapon írt speckóknak, azaz egy nem igaz, ez már 4.1-es Androiddal jött
Nem szerepel a leírásban továbbá a magyar nyelv és mikor rákérdeztem azt mondták nincs. DE VAN! alapból rajta van. Sőt a telefon rootolt, már ezzel sem kell szórakozni.(ott figyel a recovery boot a menüben)
Nincsenek fölös kínai appok telepítve, csak a legfontosabb vagy legalapabb kis programok.
A google play telepítve, teljesen jól működik - kipróbáltuk.
A hozzá adott füles elég hangos viszont dobozhangú.
Kipróbáltuk más fülhallgatókkal, azok szépen szóltak, de nem voltak valami hangosak.
Bőrtok - felejtős, ultragagyi
Autós töltő - szivargyújtós usb-s átalakító - egész jó
Antutu: 5629 pontrakok fel 1 képet a csomagról, többet nem sikerült mert már el is vették tőlem.
Ha van kérdés, ne kíméljetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest