- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Indiant #173811 üzenetére
Az ok egyszerű! Gondold úgy, hogy 2db bevásárló kocsival mész egy üzletbe ahol mindegyik másik ajtón tud bemenni! Szerinted képes leszel valaha egyszerre betolni minkét kocsit? Lesz egy amit betolsz elsőre és lesz egy ami pedig másodikra. Ezen nem fogsz tudni változtatni!
Az senkit nem érdekel, hogy kint te szeretnéd keverni a termékeket mert mindegyik hozzá lesz láncolva az adott kocsihoz amivel kihoztad az üzletből! Ha nem így működne akkor nem kellene fiókot sem nyitni.
-
Cs1csó
titán
válasz
user26 #173788 üzenetére
Szia, én is AdAway-t használok és van internet: wifi-n és mobilneten sincs gond. Egyedül, ha valami "ingyenes" wifi-re csatlakoznék ott volt már gond belőle, hogy nem fogadta el a rendszert csak ha VPN nélkül csatlakozok. pl. LIDL, vagy esetleg bevásárlóközpontok netje.
-
CoctoPerkins
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki olyan élelmiszer nyilvántartó alkalmazást, ami figyelmeztet az egyes kaják lejárati idejére?
Jó lenne, ha vonalkód alapján lehetve vele beolvasni a kajákat és felismerné a vonalkód alapján a termékek többségét, mint pl.: a Yazio.
Az pedig szuper lenne, ha a lejáró cuccokból ajánlana recepteket is. Még jobb lenne, ha bevásárló listát is generálna.
Ne is álljunk meg az álmodozásnál: az élelmiszer üzletekben digitális blokkot kellene kapjak (mint pl.: a LIDL Plus alkalmazásban), aminek adatait egy, vagy több alkalmazás automatikusan kezelné (pl.: a terméket és a mennyiséget automatikusan beolvassa a digitális blokkról, én csak a lejárati dátumot kell megadjam). Sőt: olyan EU-s szabályozást követelek, (még ha ehhez a lejárati dátumot külön fel is kell majd tüntetni a termékeken vonalkóddal) hogy a blokkon is szerepeljen az egyes élelmiszerek lejárati dátuma!
Ezt a magyarra fordított „Élelmiszer Ellenőrző Lista” alkalmazást már kipróbáltam, de nálam nem ismerte fel vonalkód alapján a termékeket, ezért csalódás volt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chestersw.foodlist -
ggeleven
őstag
válasz
envagyok #166850 üzenetére
Milyen típusú és összetettségű jegyezetek vannak? Elég basic megoldásként én pl Google Keepet használok. weboldal, teló app
Jegyzet, lista, hang, kép kezelésére ez is jó és meg is lehet osztani őket másokkal. Webes felület és másnál a megosztás is instant frissül. Hamarosan verzióelőzmény is lesz benne, ez mondjuk nekem hiányzik néha.
Nekünk van pl megosztott bevásárlólista és látja mindenki, hogy mit is kell hozni. -
ggeleven
őstag
válasz
batagy #166386 üzenetére
Spórolós topikban néha feljön a téma, pl pont én kérdeztem nemrég a Walletről (link). Ennek sajnos csak a prémiumja tud többfelhasználós együttműködés, de most is van élettartam ajánlat 1 éves árért cserébe.
De ha csak az lenne a cél, hogy felírd és utána fel tudd vezetni a Költségvetésem appba, akkor vagy Google Táblázatot vagy Google Keep jegyzet megosztva lehet a gyors, egyszerű és ingyenes megoldás. Mi pl Keepben vezetünk bevásárlólistát és bárki hozzá tud írni valamit és a másikunk látja vásárlásnál. -
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #163508 üzenetére
Évek óta a bevásárlólista alkalmazást használom. Lehet saját kategóriákat létrehozni, szabadon állítható a betűméret. Nem tökéletes ez sem, de ez vált be leginkább. A Smartlystet is próbáltam. Abban lehet képet is csatolni a termékhez, de nálam kiesett amiatt, hogy kevés a beállítási lehetőség és ahogy látom a fejlesztéssel sem igazán foglalkoznak.
-
crok
Topikgazda
Szóval: két példa hogy mennyire be vagyunk amúgy hálózva és mennyire elérhetőek akár publikusan is ilyen dolgok:
WiGLE - WLAN SSID és BSSID kereső, próbálj meg ránézni pár általad is ismert helyszínre hogy mennyi minden van már most is, publikusan is elérhetővé téve hogy hol milyen SSID és BSSID kombinációk vannak bizonyos helyeken. Ha figyelembe veszed hogy mondjuk nagy átlagban egy-egy WLAN SSID "területi lefedése" mondjuk 1..2 ház/telek/bolt és esetleg lehetnek átfedések is.. pikkpakk megvan hol vagy akár egy panelházban is ha az otthoni router-ek SSID-ját + BSSID-ját össze lehetett lőni a többi felhasználó már feltérképezett helyadataival - és ennél a Google-nek ezerszer több adata van ám.
Cellavadász - kereshető OpenStreetmap alapú cella adatbázis (és hogy hogy lehet hozzáadni, hogy működik az egész) ami közösségi munka szintén.
Na, ezt a Google BigData eszközökkel már vagy 10+ éve gyűjti és dolgozza fel. Egy 5..10 méter pontos helymeghatározásra nem is feltétlen kell GPS adatot lekérnie ha az időablakban talál magának olyan infókat amivel a számára pontos helyzetet meg tudja határozni. Pl. bevásárlóközpont ingyen wifi, két tucat AP mind ugyanazzal az SSID-val de nyilván különböző BSSID-val (mert az interface-ek MAC-je ugye egyedi) így roaming helyzetben (is) követhető merre haladsz. Ezt a készülékeden a Google is látja (mert az AP-k beacon-jeit sniff-eli mikor WLAN scan-t csinál) de egyébként a hálózat szolgáltatója is követheti a te készüléked jeleit hogy hogy látja az AP-kon, milyen jelerősséggel (ezt csinálja pl. a Cisco Mobility Engine) így pl. a Disney World-ben egy elveszett gyereket pikk-pakk megtalálnak a telefonjáról vagy a belépéskor kapott RFID karpereccel.. de nyomon követhető vele hogy melyik attrakció milyen korosztálynál és mennyire "jön be" hisz ha ott van és sokáig van ott akkor nyilván tetszik neki és ehhez senkinek nem kell kérdőívezni, stb (érdekességként mondtam csak hogy mi mindenre lehet felhasználni az adatokat).
@efi99: "Tényleg elég béna pl a Google Family Linkben is, hogy akkor frissíti a követett mobilt, amikor neki tetszik (jó soká többnyire) és nem is lehet állítani ezen kulturáltan." -- hát annyi, hogy az a gomb a frissítésre / lekérdezésre az úgy eléggé hiányzik.. De erre mondtam hogy vannak célszoftverek amik NLP-t, Fused Location-t és GPS-t is használnak ha kell és -ahogy írtam- van lehetőség lekérdezésre is, nem csak arra hogy mit néz és regisztrál a készülék maga. Egyensúlyozni kell a merülés és a pontosság közt..
Elnézést hogy eltértem a kérdéstől kissé de úgy gondolom így kerek a kép.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tudtok ajánlani bevásárló lista alkalmazást?
Egyszerű, kezelhető kellene.
Áruházban van egy csomó , de nincs kedvem tesztelgetni. -
kaciokos
őstag
válasz
Per Me #157874 üzenetére
Párat kipróbáltam, köszi mindenkinek a tippeket, az én igényeim alapján a Bevásárlólista Hangbevitel viszi a prímet a hülye neve ellenére.
-
kaciokos
őstag
Bevásárlólista appot keresek. Eddig egy ősrégi Tasks nevű alkalmazást használtam, de sajnos a telefonom ma közölte, hogy már nem férhet hozzá a Google fiókomhoz, vagyis nem tudja felszinkronizálni a listáimat.
Amit szeretnék, nagyjából fontossági sorrendben:
1. tételek gyors rögzítése, pl. "kenyér ENTER kifli ENTER tej ENTER"-re vegyen fel 3 tételt
2. több lista kezelése, pl. zöldség, hús, pékáru
3. listák közti gyors váltás, pl. jobbra-balra suhintással
4. tétel gyors készre állítása, pl. tétel előtti checkbox kipipálásával
5. a készre állított tételeket tüntesse el, vagy tegye a lista aljára
6. az sem árt, ha a listáról a készre állított tételeket viszonylag gyorsan tudom törölni
7. az adatbázisa lehet lokális is, de persze jobb lenne, ha valahova néha felszinkronizálna
8. kerülném a gigászi appokat, ami még SMS küldéshez is kér jogotÍgy utólag végignézve a listát, lehet, hogy túlzóak az igényeim, de hátha...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Aurig@ #151534 üzenetére
Itt ír funkciókról ez a cikk.
Pl.:
A rendszer összesen 12 kategóriát ismer:
bevásárlás
egészség/szépség
készpénzfelvétel
közlekedés
otthon
ruházat
szállás, utazásszámlák,
rezsi
szórakozás
utalás
vendéglátás
egyéb
Vagyis ha patikában kártyával fizetek, akkor oda kategórizálja azt a költést, stb -
cidalain
veterán
válasz
Talala #151519 üzenetére
A "dzsordzs" app (másik bank) elvileg már tud ilyesmit, lehet cimkézni a tételeket, aztán így-úgy-amúgy listázni. Pl most leszűrtem hogy Aldi, és kijött, hogy eddig mennyi pénzt adtam oda nekik kártyával fizetve. (K nagy szám lett
)
Hiába látom most hogy egyéb kiadás 88000 ft, meglesem, aztán látom hogy nyári gumit vettem. Na bumm le is faragom, mert jövő hónapban nem fogok venni.
Vagy 40000-ért tankoltam. Hú ez sok, csak 35-ért lehet. És akkor 24-étől már nincs benzin, járjak gyalog?
Vagy élelmiszer 123000 most akkor cél, hogy a következő hónapban csak 112000 forintot költsek a boltban? Vagy ezt annyira részletezné a jóember, hogy a 12345 Forintos bevásárlásból 2345 Ft sör, 3450 felvágott, 5678 csoki? -
tomy86
addikt
válasz
ZavaBalazs #150653 üzenetére
Bevásárlólista. Évek óta használom a pro verziót (nem tudom, hogy az ingyenesben milyen korlátozások vannak).
-
rjg
őstag
válasz
helixP #150654 üzenetére
Mi is évek óta használjuk a Keep-et bevásárláshoz. Meg van osztva a feleségemmel és a gyerekeimmel. Be vannak kapcsolva a jelölő négyzetek és ki tudom pipálni, mi van már a bevásárló kocsiban. A következő alkalommal pedig ahogy elkezdem írni az adott tételt, magától fel is hozza, nem kell végig írnom, csak ki kell vennem a pipát.
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
tudtok ajánlani valami egyszerűbb bevásárlólistás appot, ami a következőket tudja:
- megosztás 2 felhasználó között
- több lista (pl külön napi bevásárlás, barkácsbolt, stb)
- darabszám külön mezőben
- ezeket leszámítva semmi sallang, nem kell nekem, hogy előre beadott, ikonokkal ellátott opciókból kelljen keresgélnem, kategóriákba rendezze, vagy megjegyezze a vásárlói szokásaimat, és emlékeztessen, hogy vegyek tejet.előre is köszönöm a segítséget.
-
iguana
őstag
-
dokee78
félisten
Bevásárló lista alkalmazást keresek.
Ami 2 telefon között szinkronizál is.Például anyám ha módosít akkor nálam is megjelenik.
Nem hátrány,ha tud magyar nyelven. -
pube111
senior tag
Kipróbáltam kb 20 bevásárlólista appot, sz@r az összes.
A legnagyobb baj, hogy nem működik az értesítés. Ha egyik user betesz valamit a listára, akkor a másik user kapjon valami értesítést. Ez egyedül a smartlyst ben működik, de az meg minden egyes tételről rögtön értesít. Ha egyik betesz 20 tételt a listára, akkor a másik 20 értesítést kap.
Arról meg nem is beszélve, hogy widgeten egyik sem jelenítí meg normálisan a listát.
Feladtam. -
pube111
senior tag
Bevásárlólista appot keresek. Ezeket kéne tudnia:
-Több személy közt megosztható lista
-Értesítés, amikor valaki módosítja a listát
-Widgeten megjelenő lista, vagy egy kattintással megnyíló lista. Ne kelljen több almenüből eljutni a listához.
Próbáltam az any.do appot, de nem jön értesítés, és a widget lista csak akkor frissül, miután megnyitom az appban a listát. -
crok
Topikgazda
válasz
BazsiBazsi #143461 üzenetére
Persze, megtalálhatók simán. Üdítő- vagy italautomaták hátulján/tetején, székek alján, szemetes legaljában dupla fenékkel, szekrények mögött szokás az ilyesmit elhelyezni. Nem nehéz megtalálni, mert általában nincs külön külső táplálása hanem eleve egy nagyobbacska de vékony LiPo akku "köré" van az egész építve és ha látod a jelét akkor - mivel akkuról megy - általában nagyon közel lesz hozzád, 10..12 méteren belül. Ha külső táplálású akkor meg feltűnőbb az avatott szemnek, ilyenkor eleve külső táplálású dolog mellett lesz, T elosztóval + olcsó telefon USB táppal, mondjuk ilyen automata hátuljánál/tetején (pl. mágnesesen a hátfalán/tetején rögzítve).. Átrendezések, takarítások lebuktathatják de ha okosan van eltéve akkor eleve nem piszkálják mert észre se veszik hogy ott van. "Kölök" koromban szedtünk össze ilyesmit sokat, egyébként nagyon aprócska tud ám lennyi egy ilyen kütyü, (bélyeg) mikrokontrollerrel, spec. PIC-el vagy Arduino-val 1..1,5 x 1,5..2cm vagy kicsit nagyobb maga a PCB és az akku adja a legnagyobb alkatrészt. Sok áramot nem vesz fel és eleve időzített szokott lenni a működésük szóval "csúcsidőben" pár órát online-ok de azon kívül "alszanak" (7..10 napot simán kihúznak), utána meg vagy összeszedik őket egy idő után vagy eleve BT-n húzzák ki belőlük az info-t. Volt egy olyan, ami egy bevásárlóközponti pihenőben (ilyen "kanapészerű" ülőalkalmatosságban) volt egy olyan aljzatba betéve ami konnektor és USB töltő volt egyben, a hátlapon az USB töltő két (+ és - táp) erén volt egy-egy lecsatlakozás csinálva késes vezetéktoldóval és arról kapott folyamatos áramellátást : D De ami szerintem érdekesebb volt az egy hasonló csatlakozással megoldott másik móka volt ami meg ha MTP-s vagy USB mass storage-os eszközt dugtál be rá akkor elkezdett lemásolni magára mindent amit talált és ért és volt rá ideje.. zúzta rá a kis microSD-re ami a PBC hátoldalán volt egy tartóban meg közben töltötte a készüléket : D Azt nem is értettük, hogy mikor bedugja valaki a töltőkábelt aztán a készüléket akkor minek nyom rá hogy az MTP / USB Mass storage az mehet, persze, #mibajlehet
-
karldergroße
senior tag
Sziasztok, olyan mobilos bevásárlólistát keresek, amelyet Windows-OS felületen illetve internetes honlapon is lehet szerkeszteni, azzal szinkronizálni, ahol lehet törölni az olyan előre bevitt árucikkeket, amelyek nem kellenek. Megpróbáltam a listonic-ot, sokat tud, de ragaszkodik pl. ahhoz, hogy az első kategória a babaápolás legyen,ami nekem nem kell.
-
tomy86
addikt
válasz
Oldman2 #140273 üzenetére
Én a "Bevásárlólista" Pro verzióját használom. Az tudja ezeket.
-
Oldman2
nagyúr
Normálisan működő, funkcionálisan rendesen átgondolt, megosztható "Bevásárlólista" alkalmazást keresek...
Az áruházban a legmagasabb pontot kapott Listonic-kel kezdtem, feltételezve hogy ez lehet a legjobb...
Csalódtam, szerintem ez nincs rendesen átgondolva, túl bonyolult a használata (a darabszám pl. csak több gombnyomással érhető el).
Nálam egy bevásárlólista ezeket az adatokat tartalmazza (zárójelben a számomra nem fontos adatok):
Bolt - Bevásárlólista neve
Termék neve
Darabszám(mértékegység)
(egységár)
(végösszeg)Létezik olyan használható Bevásárlólista, ami mindezeket normális felületen kezeli?
-
nyisziati
veterán
válasz
zsoltzsolt #136036 üzenetére
Szerintem az ilyen jellegű fogyasztásfigyelés és készletmódosítás több melóval jár, mint egy sima bevásárlólista megírása.
-
C. s.
addikt
válasz
zsoltzsolt #136011 üzenetére
Bepötyögöm.
Persze nem épp a lisztet, hanem olysmit, amit ritkán kell venni, ezért hajlamos az ember megfeledkezni róla. Nálunk pl. a lekvár ilyen (meg még pár dolog), betárazunk belőle. Más az, ami gyakran kézbe vagy a bevásárlólistára kerül, azt könnyebb észben tartani. Mondjuk eddig is megvoltam egy ilyen alkalmazás nélkül, csak úgy megtetszett a gondolat. Láttam olyan bevásárlólista alkalmazást, ami ezt alapból tudja, viszont nekem jobban tetszik a megszokott progim.(#136014) crok:
Igen, van. Sőt, még ennél összetettebbek is, volt 1-2 boltos, aki véleményezte is valamelyiket.
-
Laby
őstag
Sziasztok!
A napokban tervezek átköltözni hosszú évek iOS használatáról egy Note 9-re.
Nagyjából mindennek sikerült alternatívát találnom, egyedül az iOS gyári jegyzetek alkalmazásnak nem.Aki ismeri az egyszerű és nagyszerűségét az tudna ajánlani hasonlót Android kivitelben?
Amire szükségem lenne:
- semmi csicsa, letisztult és könnyen átlátható
- lehessen jelszavazni külön 1-1 jegyzetet
- lehessen rögzíteni a fontosabbakat, hogy mindig felül legyenek
- lehessen checklist-et is csinálni, pl.: bolti bevásárlás...stb.Bónusz kérdés, van valakinek ötlete hogy lehetne a Jegyzetek alkalmazásból az adataimat kimenteni? Rengeteg mindenem van már ott, és valahogy jó lenne átvarázsolni androidra.
Köszi,
Bence -
seger
addikt
Olyan appot keresek amivel bevásárló lista írható. Bevásárláskor jelölhető legyen vagy eltűnne a listáról.
Vagy valami ilyesmi. Létezik?
-
MaciG
addikt
üdv.
Érdeklődnék, hogy ti tudtok-e olyan bevásárló listás alkalmazásról ami nem csak offline, hanem online is fut?
Arra gondolok, hogy fent van az alkalmazás nálam és az asszonynál is. Én mondjuk otthon vagyok, ő dolgozik (de hazafelé beugrik bevásárolni). Otthon én látom hogy mondjuk elfogyott a tejföl, vaj vagy épp az élesztő, és ezeket az alkalmazásban behúzom a megvásárolandó tételek közé. Ő mikor megy a boltba, megnézi az alkalmazást, és látja mi az ami szerintem kell, majd megveszi, és ezzel a termékek kikerülnek a listából -
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Közlekedés témában, 2+1 feladatra keresek alkalmazást. Nem feltétlenül allin1 megoldással.1.) Autópálya matrica vásárlás
2.1) Parkolás, Szabadtér, Budapest (és akár más fizetőövezetes települések) területén
2.2) Parkolás, Fedett, irodaházak, hotelek, bevásárlóközpontok területén- A legolcsóbb kezelési/kényelmi díj
- Lehetőség szerint a telefonszámlám terhelje adott díjjal. (Szolgáltató: Voda, Telenor)
- Remek, ha van benne értesítés, pl megújítás, lejárat...
- Pozíciómeghatározás sem hátrányos
- Az sem hátrány, ha app szinten, és nem SMS megoldással üzemel.Simple alkalmazásnak magas a hozzáadott kezelési ktsg-e.
Vodafone Easy Ride jelenleg szerverhibás, már dolgoznak a megoldásán. De kipróbálni ezért még nem tudtam.
Parklr csak 2.2-et látja el.
Mobilfizetés (Nemzeti)-nek van a legkedvezőbb kezelési/kényelmi ktsg-e, az általam ismertek szerint.Ezen alkalmazásokban nem találtam opciót számlaterhelésre.
Köszönettel várom a legjobb javaslatot, tapasztalatokat.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Egy hasznos app-ot szeretnék ajánlani: Akciós újság és katalógusok
Magyarországi bevásárlóközpontok és üzletek reklámújságainak, akciós újságok, szórólapjainak, kedvezményeinek és akcióinak széles választéka egyetlen mobilalkalmazásban:
Aldi, Media Markt, Penny Market, Lidl, Tesco, eMag, Jysk, Metro, Rossmann, OBI, Spar, Auchan stb.beg, az összefoglalóba is beleírhatnád
-
simico
aktív tag
válasz
ReSeTer #123450 üzenetére
Az aCar-nál meg az a gond, hogy nem találom, hol lehet megadni, hogy most mennyi km van az autóban, és utána hogyan tudom majd frissíteni?
A "Purchased Rec." (bevásárlókocsi) ikonra nyomj rá, ott tudod megadni, hogy hány km-rel vetted az autót, illetve esetedben mennyi van benne most. Utána meg a "Trip Rec." (országút) ikonnal lehet bevinni utazásokat kezdő és vég óraállásokkal.
Alapvetően arra van kitalálva a program, hogy az összes utazást, tankolást, autóval kapcsolatos költséget (pl: parkolás, biztosítás, stb) és szervízt akkurátusan vezeted, ezek alapján pedig mindenféle grafikonokat és statisztikákat csinál, illetve figyelmeztet a közelgő karbantartásokra km és/vagy idő alapján. Jó kis program volt, de amióta átvette a Fuelly, azóta elindult a lejtőn... -
bexinho23
őstag
Keresek egy jó applikációt, amibe összeírhatom, hogy mit akarok a boltban venni (okos bevásárlókosár). Találtam egyet, viszont nekem túl csicsás, túl elnagyolt, átláthatatlan így elsőre. Sokkal jobb lenne egyszerűbb, saját igényemre teljesen személyre szabható program.
Valaki használ ilyen app-ot?
-
Skillet
addikt
App kérdés. Bevásárló listának jelenleg az Out Of Milk programot használjuk feleségemmel.
Ugye az lenne a lényege, hogy ha egyikünk töröl, vagy hozzáad a listához, akkor az a másiknál is jelenjen meg. Stimmel is, csak eléggé nyögvenyelősen. Sokszor iszonyat nehezen akar befrissülni. Csinálhatunk bármit, végül az hoz eredményt, ha mindketten elindítjuk az app-ot, akkor frissül. Ez így eléggé gáz. Tudtok erre a célra valami programot ajánlani? -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
létezik olyan note app amivel felhőbe lehet jegyzetelni és több személy/eszköz is eléri, szerkesztheti egyszerre?
pl.: közös bevásárlólistát írni a családtagokkal. -
polonic
félisten
válasz
MikeWazowski #116182 üzenetére
Igen, szinkronizálja. Leülsz gép elé, mondjuk az említett bevásárlólistát megírni online felületen vagy akár az asztali programban, aztán ott is van a telón is. Vagy fordítva.
Vagy ha megvan osztva az asszonnyal mondjuk, akkor ő nála is frissül. Pipálgatja a megvett dolgokat, az is frissül.
Van egy kis késlekedés a szinkronban de ennyi, pár mp.
-
válasz
#46372352 #116061 üzenetére
Ajánlom neked a Google Keep jegyzet alkalmazást.
Ez egy univerzális megoldás lenne majd számodra (későbbi telefonjaidra is ugyanezt telepítheted majd vissza ugye).Viszont ebbe manuálisan kellene igencsak copy-paste-zni a jegyzeteidet, mivel gondolom nem ismer minden különféle jegyzetprogram egyedi backup típusát, de ha mindennel megvagy, akkor teljes biztonságban tudhatod a jegyzeteidet, ugyanis felhőbe is szinkronizálja őket, ráadásul webes felülete is van, szóval asztali környezetben is eléred, szerkesztheted a jegyzeteidet és oda-vissza megy a szinkronizáció.
Emlékeztetőket, listákat is lehet benne írni és mindent meg lehet osztani partnerrel is, például párommal tudunk olyat, hogy elindulok boltba, ő meg otthonról közben írogatja a bevásárlólistát (velem megosztva persze), amit realtime látok és szerkeszthetek én is.
-
snooze
veterán
válasz
SuperMario #112143 üzenetére
Ez jo kérdés..ez engem is érdekelne..az appban felsorolt dolgoknál lehet fizetni,de a nagy bevásárlóközpontokban lehet-e?
-
oszi666
őstag
Sziasztok, meg lehet oldani, hogy google keep-ben ha egy megosztott jegyzetbe valaki más írogat akkor jelezze nekem? Bevásárló listáról lenne szó...
-
Csak megköszönni jövök, hogy itteni javaslatra én is kipróbáltam a My cookbook online receptkönyv progit, ugyanis nagyon kiválónak tartom.
Be lehet regisztrálni és úgy felhőbe is szinkronizálja a recepteket, van webes felülete is, elég részletes recept szerkesztési lehetőséget kínál, többek között előkészítési-, elkészítési-, totális időmennyiség megadás, hozzávalók, elkészítés, komment, kép, videó és link mellékelési lehetőség.
Recepteket lehet kategorizálni, meg lehet őket osztani, kész recepteket recept oldalakról be lehet importálni (ezt a funkciót nem próbáltam ki, vélhetőleg legtöbb magyar oldallal nem is működne), bevásárlási listát lehet készíteni, recepteket akár fel is lehet olvastatni (magyarul nem működik) és a képernyőt is ébrentartja egy recept megnyitásánál.Ja és rendkívül igényes a felülete, csatolok is egy saját képet.
Eddig a Google Drive-ban gyűjtöttük dokumentumokba a recepteket párommal, amiket egymás közötti megosztásra beállítottunk, de ez a receptkönyv lesz az igazi. Tegnap este fel is vettem kézzel egyenként minden eddigi receptünket.
Szerencsére nem kellett olyan sok recepttel foglalkozni, nem olyan rég váltottunk étrendet mind a ketten, ide gluténmentes vegán recepteket gyűjtünk csak. -
válasz
#95763968 #106798 üzenetére
Bevásárló listára én a Google Keepet használom (lista nézetet kell választani). Még akár meg is lehet osztani másokkal a bejegyzést. Persze ez szög egyszerű, nincs előre elmentett lista a termékeknek, de mivel úgyis könnyű szerkeszteni PC-n, na meg ugye a prediktív szövegbevitel is egyre jobb mobilon, nem érzem hátrányát.
-
törölt tag
Sziasztok!
A 8 milliomodik tesztelés, próbálgatás után jövök kérdezni.
Keresnék Wunderlist helyett To-do listet. Használtam a fórum keresőt, de nem találtam javasolt appot, ami nekünk megfelelne.
Amit keresek nem drága, tehát az ilyen évi 6-8000 vagy afeletti összegeű appok felejtősek. Megosztható legyen. Jelenleg a Wunderlist nem emlékeztet minket. Ha van időintervallum megadás, subtask, az nagyon jó lenne, hab a tortán. Lehetőleg számítógépről, online is elérhető legyen, hogy ne csak a mobilon lehessen elérni. Amihez általában kellene például mérőállások diktálása (ez nálunk mumus), számla befizetés emlékeztető, egyéb határidős feladatok. Most egy Checklist nevű appot használok, de ez sem az igazi. Esetleg valami ötlet?A másik egy bevásárló lista. Nem az a cetli helyettesítő. Most Additot használjuk, de az Out of Milk közelebb állna hozzám, ha a szinkronizálás működne is. Van webes felület, számolja, hogy hol járok költésben, megjeleníti a felvitt megjegyzéseket. Esetleg ilyen kaliberű appot tudtok ajánlani?
Természetesen itt is előbb kerestem a fórumon, de a kiadott találatok nem jöttek be.Köszönöm!
-
Jampec82
csendes újonc
Sziasztok,
olyan androidos programot keresek, ami tudja a következőket:
- napi feladatok kezelése alfeladatokkal együtt (tasks+sublists)
- ha az alfeladataim elintézettek, akkor a főfeladat is legyen elintézett
- határidős és határidő nélküli feladatokat is kezeljen
- (bevásárló)listaként is lehessen használni
- legyen hozzá widget
Kb a "ListingIt" és a "SplenDO" alkalmazások keverékét keresem, ha mond valakinek valamit, de mindkettőból a jó részeket szeretném csak...
KEEP nem jó...
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Jani -
Jampec82
csendes újonc
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami egyesíti egy todo és egy bevásárlólistás alkalmazás tulajdonságait. A következők lennének fontosak:
-határidős és határidő nélküli feladatok kezelése
-akár korlátla mélységig alfeladatok/allisták
-összes alfeladat pipálása(teljesítése) esetén a főfeladat is pipa legyen
-widgettel rendelkezzen
-határidős feladatokhoz legyen riasztás
- ismétlődő feladatokat is kezeljen
Előre is köszi a segítséget! Jani -
beg
veterán
válasz
#79335424 #89072 üzenetére
Ez de szép
A chrome sebességre még mindig pöpec. Viszont a tördelésen kívül számomra egy wtf az, hogy 2016-ban egy google nevű cégnek hogy lehet olyan mobil böngészője, amiben a könyvjelzők sorrendjét nem lehet megváltoztatni? Hihetetlen. Arról nem is beszélve, hogy a könyvjelzők mint egy bevásárló lista, semmi gyorstárcsázó vagy bármi. Ja és nincs hozzájuk dedikált gomb, két pöttyintéssel érhető el "kényelmesen" a felső sarokból -
SharpSA
veterán
válasz
Dolphine #86501 üzenetére
A wunderlist is jó erre, ráadául többen is tudjátok ugyanazt a listát szerkeszteni.
Egyébként sok ilyen van, elég beírni a bevásárló szót a playbe. Egyik jónak tűnő darab: Bevásárló lista -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani valamilyen jó bevásárlólista alkalmazást? A menyasszonyom nagyon örülne neki! -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem túlcsicsázott könnyen kezelhető jegyzet-et keresek tud valaki segíteni?
Bevásárlólista opcióval. Az sem baj ha tud Magyarul. Van a palyen kismillió lehetetlen dönteni
Az inkpad-ot néztem, de a prémium 20 dodó per év ami vicc
Nem baj ha fizetős, de emberi áron!köszi!
-
spe88
senior tag
Sziasztok,
Lehetséges az, hogy PC-ről telepítek fel egy appot a telefonomra távolról?
Tehát semmi kapcsolat nincs a PC és telefon közt, kizárólag a telón be van kapcsolva a mobilnet! Ennyi...Jelenleg mindig ezt az üzenetet kapom:
Ezzel az e-mail címmel még nem lépett be eszközén a Google Play Áruház alkalmazásba (a fehér bevásárlótáska ikon
Köszi
-
World-Soft
senior tag
Köszi!
Természetesen a vonalkód csak egy opció lenne, és nem kötelező mód.
Letöltöttem a progidat, amit ajánlottál, de nem igazán értem.
Itt megint csak azt tudom felvinni, hogy pl. ételre mit költöttem., meg ruhára.
De egy vevésérláskor valószínű több mindet is veszek.Ha viszont mindent külön fel kell kézzel mindig vinnem, hogy kenyért, tej, sajt, póló, stb, akkor ott tartok mint régebben egy másik proginál, hogy hosszú perceket fogok ott ülni és egyesével minden beírni és felvenni.
Tehát én egyben is és tételesen is szeretném látni a bevásárlást, és a vonalkód azért segítene, mert amit azzal fel lehet vinni annál csak egy árat kell bírni, és nem mindig nulláról beírni a nevét. -
törölt tag
válasz
S e t h #67482 üzenetére
Ilyenkor miért nincs itt egy mod, aki törölné az ilyen hsz. -eket? Nem szép dolog karácsony előtt anyagi romlásba dönteni az appgyűjtögető topiktársakat!
Még szerencse, hogy egy csomó már megvan, (Moon Reader, Servers Ultimate, Player Pro, stb.) vagy kifutott az akciója. Kedden érkezik az új phabletem. Lehet ilyenkor ellenállni egy 80% -kal leértékelt Photo Suite -nek, vagy egy Cinema FV-5 -nek? A többiről nem is szólva. Nagy bevásárlás lett a vége. Köszi a tippet!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vegyszer #67221 üzenetére
Mi asszonnyal évek óta a Do it tomorrow-t használjuk úgy hogy neki iphone-ja van nekem meg droidom.
Bevásárlólistának meg a Buy me a pie vált be. Tökéletesen szinkronizál mindkettő. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Olyan appot kellene találni, amivel az asszony tud "to do" listát csinálni, szerkeszteni, az ő droidos telórjáról, és az az enyémen megjelenik.
Pl: holnapra bevásárlólista, karácsonyi ajándék lista, meg ilyenek.
És vagy lehessen altételenként törölni, vagy inkább pipálni, ami kész.Van valakinek ötlete etéren?
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Baku
aktív tag
válasz
batai15 #65062 üzenetére
Abszolút rosszul használod a fogalmakat, és a hasonlataidat is.
A Mazochizmus önsanyargatást, magunknak szándékosan fájdalmat,
szenvedést okozást jelent.
Ha már mindenáron fogalmakhoz akarjuk kötni egy lejátszó megválasztását,
akkor én inkább a Puritanizmus-t hasznalnám:
Törekvés a lehető legegyszerűbbre, minden látványos külsőséget,
cifraságot, és mellőzhető hívságot kerülve.Épp ezért a "traktorral menni bevásárlolni" hasonlat is nagyon téves.
Pontosan akkor megyek traktorral, ha a szimpla és a legszorosabb
értelemben vett ZENEHALLGATÁSRA olyan appot használnék,
ami a háttérben még letölti a dalszöveget, az albumborítót, az előadók
életútját, a TOPlistát, meg hogy Justin Timberlake mit reggelizett. ..
(Aztán meg jajjgatunk hogy lassú a telefon, tele a RAM stb...)SZERINTEM...
-
petipetya
nagyúr
A legtöbb esetben az adott napra veszek fel egy emlékeztetőt. Lássuk, hogyan teljesít ebben a három versenyző akkor, ha például 16:55-re szeretnék egy jelzést a telefonon:
- Az Inboxban ez levélírás / emlékeztető / óra ikon / dátum és idő beállítása / kész / a reggel vagy másik napszakot jelölő szó / egyéni / bejön az óra (és közben megőszültem).
- Keep: új / emlékeztessen / holnap szót áttenni mára / reggel / idő kiválasztása / bejön az óra.
- Google Naptár (material): plusz jel / időpont / bejön az óra.
Úgyhogy Inbox ide vagy oda, de az kissé körülményes. A Keep remek, de azt a bevásárló listára és az egyéb jegyzetekre használom. Így emlékeztetőnek megint csak a Naptár a nyerő nálam.
Ti mit használtok akkor, ha hirtelen írni kell egy emlékeztetőt, ami később csipog is?
-
llaszlo
veterán
Olyan ToDo és bevásárló lista vagy hasonló appot keresnék, amit tudnánk szinkronizálni több készülékre is.
Pl én beírok valamit a ToDo-ba és a barátnőm telefonján is megjelenik. Hogyha meg az egyikünk megcsinálja és kipipálja, akkor az mindkét készüléken kipipálódik.Egy másik dolog ami még jó lenne, hogyha van webes felülete és azon keresztül is fel lehetne venni a teendőket.
-
twine
veterán
válasz
VeryByte #61094 üzenetére
Én sem vagyok retardált,,felfogtam amit írtál(nem jegyzet alkalmazást keresel) de mégis a keep-et javasolnám,,,
Az én bevásárló listám:
Egyszer egy nagyobb bevásárlás listáját létrehoztam benne,majd folyamatosan bővítem,,imádom a "pipás" megoldását, hiszen vásárlás közben ahogy berakom a pipát, már szürkíti is az adott tételt(ami a kosárba került),,,
mivel nem törlöm, hanem inkább bővítem a listát, így magamra, és családomra szabott bevásárló listám alakult ki 1-2 hónap alatt...
Ami azért jó, mert ha asszony elküld vásárolni, akkor csak a pipákat csipegetem ki a kért tételek mellől, és a lista elejére ugranak , mint aktív tétel,,,
Magyarázhatnám még (fotót létrehozni, mondjuk adott tétel árával...etc..etc)
De felesleges,,ahogy felettem is mondták,,szerintem a keep vásárló listának(is) tökéletes -
VeryByte
őstag
Tudtok olyan bevásárló lista alkalmazást aminek van web-es felülete, azaz a listát web-en keresztül szerkeszthetem?
Nem feljegyzés apllikációt keresek, hanem tényleg erre specializáltat. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani FM-rádió és feljegyzés (amibe bevásárlólistát meg ilyeneket lehet irni) appot? Új telefonom van és a régiben alapból benne volt mert custom rom volt rajta.
Van millió a playen, de kipróbált és jó alkalmazást szeretnék. Ha tud Magyarul már csak hab a tortán
köszönöm! -
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan appról, mint az Out of Milk, vagyis több eszköz és akár több platform között is szinkronizálható bevásárló lista amin kategórizálni is lehet a tételeket? A plusz feature amire vágyom, hogy ha feltöltöm a listát, akkor ahhoz a vonalkód olvasót is használhassam, azaz ismerje a magyar termékeket, valamint bővíthető legyen szintén ezzel a megoldással.
-
sanzi89
addikt
Új vagyok még Android témakörben. Tudtok ajánlani, valamilyen kő egyszerű - tehát ne csilingeljen, ne kelljen naptárhoz kötni, ne kelljen az információ eléréséhez egy menü almenüjének az almenüjébe menni, stb. - kis feljegyzés készítő programot, amit kitehetek akár a főképernyőre és bele tudok írni pár sort, max egy bevásárlólistát? Nokia E52-ön csináltam egy Piszkozat SMS-t, de úgy tűnik Androidon ilyet nem lehet.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#79335424 #50404 üzenetére
Vicces, de meglett az ami az összes kritériumnak megfelel, még bőven túl is teljesíti az eredeti igényeket. Platformfüggetlen, könnyen elmenthetők a linkek, behúz melléjük előnézeti képet és mentésnél megadható, hogy melyik "listába" tegye.
Springpad
Korábban is ki akartam már próbálni, most az Evernote alternatívák keresgélése közben dobta ki a javaslatok közé. Azt hiszem az Evernote megy a kukába, ez sokkal jobban bejön, mert nem csak egy notebook alkalmazás, hanem annak egy Pinterest-szerűen felturbózott verziója. És nem mellesleg a design is rendben van, utálom mikor egy hasznos alkalmazást az ostoba design ront el.
Ha elmentek egy linket ahhoz adhatok kommentet, tageket, emlékeztetőt, de akár egy checklist-et is (pl: bevásárlólista egy recept mellé). Ja és nem mellesleg könnyen meghívhatok ismerősöket, hogy közösen szerkesszünk egy-egy notebook-ot amibe bekerülnek a linkek, jegyzetek, videók, stb.
Azt hiszem a fingós alkalmazások mellett pontosan ezért találták fel az okostelefonokat.
Azért köszönöm az eddigi tippeket!
-
Gerasz
aktív tag
Hali!
Olyan feladat-, lista-, jegyzetkezelő alkalmazást keresek, amit több felhasználó tud írni, frissíti az új bejegyzéseket, és lehetőleg widgettel is rendelkezik.Cél például közös bevásárlólista írása.
Köszi!
-
spiky03
veterán
Tudtok ajánlani jó bevásárló lista app-ot?
Van egyáltalán ilyen?Jegyzettömböm az van, de valami olyan kellene, amire beírom, hogy mit szeretnék venni, majd ha megvan akkor kipipálom vagy valami ilyesmi érdekelne.
-
Tyer
őstag
válasz
gyuszmó #33020 üzenetére
Endomondo elég jol tudja ezeket a funkciokat...
LonGleY: És milyen gyakran frissitik? Fejlődik rendesen?
Én azért az emlitett 2-t választottam (kiprobáltam a Keep-et is, amikor megjelent), mert igy párommal automatikosan meg tudok osztani dolgokat, anyám beirja a teloján a bevásárló listát, nálam megjelenik, majd látja mit vettem már meg... Igy nem kell cetlizni a hűtőn, hogy mit kell venni...
Én is örülnék, ha a Keep tudná, lojális vagyok a Google-höz, ugyhogy cloudra is föleg a Drive-ot használom, (meg a DropBoxot).
-
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan bevásárló listás programot, ami tud netes oldal szinkozinálni és melette mennyiség és mérték egységet is meglehet adni.
Tehát ahol meg adhatom hogy fél kilós a porcukor és abból kell 4 db.
létezik ilyen? -
atike
nagyúr
Na akkor én is bevásárlólistázok...
Szóval ismer valaki olyan bevásárlólista-programot, amivel több személy (account, telefon) szerkeszti egy és ugyanazon listát...? Azaz ha valamit megveszek én, azt már ne vegye meg a zasszony és visszafelé.
-
LonGleY
veterán
válasz
persil #17192 üzenetére
Hogy mondjak konkrét élethelyzetet a Catch Notes felhasználására:
A saját todo listád mellett van egy valakivel megosztott csoportod (space), ahol közös ötletelést, üzengetést, vagy pl. a bevásárlólistát vezethetitek, és minden bejegyzés külön kommentelhető. Én pl. bizonyos esetekben jobban szeretem, mint az sms-t (különböző témák szerint lehet egymással interaktkodni), meg ugyebár ingyenes. Jól működő push segítségével amikor neten lógsz, jelez az értesítési sávban, ha módosítás érkezik.
Az egyszemélyes használatnál leginkább a space-ekre bontás az, ami segít a tájékozódásban, a weboldala és a kliens között pedig azonnali a szinkronizáció. Ezt azért nem tudja ilyen remekül bármelyik random jegyzet app.
Szóval jó cucc ez (ezt az Evernote-ról nem tudnám elmondani a bloatware-hatású kliensei miatt sem), amíg nem egy komolyabb projecten brainstormingoltok, mert ahhoz már karcsú - ez utóbbira javasoltam a Trello-t.
-
Bavid
senior tag
PushBullet Böngészőből lehet linket, bevásárló listát, jegyzetet, sőt akár file-t is küldeni a telefonra, amely azonnal megjelenik az értesítési sávban. Van már Chromehoz bővítménye is!
-
Des1gnR
őstag
válasz
LonGleY #10149 üzenetére
Én is összeszedem az általam használt appokat, nem az összeset, de a javát.
AirDroid - wifin keresztüli fájlátvitel, legalábbis csak erre használom.
AppSales - figyeli az akciós appokat
AutomateIt Pro - telefon automatizálás
Business Calendar Free - naptár program
Catch Notes - a fontosabb dolgaimat ide jegyzem fel vagy akár bevásárlólista
Dropbox - online tárhely, talán ezt használom legtöbbet
JóSzaki - szakember kereső
Köpönyeg - időjárás widget
Koin - a kiadásaim követésére
Menetrend Droid - Volán és Máv menetrendek
Shazam - zenefelismerő
WolframAlpha - a matekhoz
SwiftKey 3 Keyboard - a legokosabb virtuális billentyűzet
Smart AppLock - alkalmazások megnyitásának védelme -
errrtu
aktív tag
Cash Droid az etalon ebben a témában a Koin sajnos nem ér a nyomába. Nekem nagyon hiányzik belőle például a párhuzamosan kezelhető folyószámla és készpénz. Az, hogy ha automatából pénzt veszek fel akkor átvezeti a számlák között. Ja és CD-nál meg lehet adni a kezdésnél a pillanatnyi egyenlegedet ezt a Koinnál nem találtam ezért kamubevétellel állítottam be
Van még mit csiszolni rajta. Nekem például jól jönne egy olyan funkció is, hogy bevásárlólistát kezeljen. -
macilacus
senior tag
válasz
#16695808 #2400 üzenetére
Látom Írtak itt már sok mindent, de az én kedvencem Note Everything, megcsinálja a hangjegyzetet és a bevásárló listát is, és mivel tetszik meg is vettem a pro változatot
-
stefi68
addikt
válasz
Egyszer ráakadtan erre: Catch Notes
Alapvetően jegyzet alkalmazásnak indult (hang, kép, text), de azóta fejlesztik folyamatosan és van már benne bevásárlólista és emlékeztető is.
Alkalmas online és offline adattárolásra is.
Jópofa, mert ha otthon a PC-n az asszony készít egy bevásárlólistát, azt leszinkronizálja és már látod is mit kell venned.Tervben van a magyarítása is....
-
tomy86
addikt
válasz
Bevásárlólistának én ezt használom: Shopping List
-
törölt tag
Hang emlékeztető progit tud valaki ajánlani, lehetőleg jogosultságtenger nélkülit (ha értitek mire gondolok)
és még bevásárló lista progi is érdekelne (szintén a fenti megkötéseknek megfelelően)
előre is köszi a segítséget.
-
Jazz
veterán
Nem tudok letölteni a google play-ről, pedig ingyenes a software.
Azt mondja hogy "ön még nem használta ezzel az email fiókkal...." meg valamilyen fehér bevásárló táskáról magyaráz. PC-n próbálom letölteni, aztán onnan másolom majd a telefonra.
Most hogy van ez?
--------------------------
Ja hogy ezt a google play-t direkt úgy írták meg hogy csak telefonra lehessen letölteni? Jaaaj.....most ez miért jó nekik? Nem mindegy hogy a telefonról másolja fel a gépre, vagy PC-n emulátort használ az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest