- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtok valami appot ami a közeli élelmiszerboltokat, dohányboltokat, gyógyszertárakat jelzi, esetleg nyitvatartással?
-
rjg
őstag
válasz
gipsztigris #58995 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. Nálam az 1.7.1 van fent, de N5-ön se kép, se hang.
-
Cancer
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy programot számítógépről másolok az sd kártyára, akkor azt a telefonban hogyan tudom a legkönnyebben telepíteni? (természetesen androidos a progi) Mi az indító kiterjesztés ezeknél a programoknál?
Én sajnos ennyire nem vagyok otthon a témában és apum akár valami progit a telójára tenni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
catroot
veterán
válasz
olivera88 #58992 üzenetére
Csak angolul, igen. Viszont már több nyelvet tud kezelni az asszisztens. Rakd az elsődleges nyelvet angolra (így menni fog az "Ok Google!" parancs), másodlagos pedig legyen magyar - mindezt úgy, hogy lehet a telefon magyar nyugodtan.
Így ha mondod a telefonnak, hogy Ok Google, akkor elindul a hangkeresés és magyarul lehet mondani bármit. Ilyenkor -ahogy eddig is - csak keresni fog. Vagy az Ok Google után mondod az angol parancsot, ekkor pedig válaszol.
Az egésznek kb. annyi az értelme, hogy nem kell játszani már a telefon nyelvének az állítgatásával.
-
olivera88
veterán
A Google asszisztens hangutasításai csak angolul működnek? Ha telefon angolra van állítva és angolul adom ki a parancsot?
-
törölt tag
válasz
w.miki #58980 üzenetére
Bocs, néhány dolog kimaradt. Wifin nem nagyon tudsz 720p -s stream fölé menni, mert nem bírja a modul az átvitelt. FullHD -hoz Lan adapter kell.
Az Android nincs felkészítve az elsődleges kijelző felbontásának változására. A beállításokban található kimeneti felbontásválasztó menü csak kínai trükk. Nincs semmi mögötte. A kimeneti felbontás és a képfrissítési frekvencia a kernelben fixen meghatározott. Tehát natív, 1080p kimenethez, vagy 24Hz -hez olyan kernelt kell flashelni (kivétel a hibrid kernelek, de az külön story). Ezért a Custom romok általában többféle kernelt tartalmaznak és az igényeknek megfelelőt kell a Flash Tool -ba betallózni. Nálam nem elsődleges a médialejátszás, ezért 720p, 60Hz kernelt használok. Az 1080 -as jobban visszafogná a kütyüt. -
Troy.
addikt
Hello!
Tudja valaki, hogy stock böngészőből miképp lehet importálni chrome-ba a könyvjelzőket? Ilyen nálam nem jelenik meg.
-
rjg
őstag
válasz
gipsztigris #58868 üzenetére
Nekem Nexus5-ön semmit nem csinál. Melyik verziójú MiKey app-ot használod?
-
törölt tag
válasz
w.miki #58985 üzenetére
Nálam ÍGY működik. Ez nem Win megosztás, hanem NAS, úgyhogy értelemszerűen a PC -s megosztás elérési útját annak megfelelően kell megadni és természetesen a készülékspecifikus tapasztalataim sem relevánsak. MountManager helyett esetleg használhatsz CIFSManager -t is.
-
just
aktív tag
Olyan appot keresek amivel az sms-eket kibírom nyomtatni hasonló párbeszédes formában mint a telefonon.
-
törölt tag
válasz
w.miki #58980 üzenetére
Persze. Ha jól tudom, akkor nem csak DLNA kliens, hanem szerver is van benne. De kezeli a Windows megosztásokat is. Sőt, a miniPC -k kernele tartalmaz CIFS modult, tehát a Wines megosztást közvetlenül becsatolhatod a droid fájlrendszerébe. Ez azt jelenti, hogy a PC -n megosztott könyvtár tartalmát a kütyü minden alkalmazása mondjuk a /mnt/sdcard/cifs/win_megosztasom útvonalon látja. Pl. egy Poweramp, ami nem kezel hálózati meghajtót, ugyanúgy látja a PC -n levő zenéket, mintha a kütyü tárhelyén, vagy a mikroSD -n lennének.
-
tomy86
addikt
válasz
bigmasterg #58967 üzenetére
Ilyesmire gondolsz: Patient Records Doctor ON GO-T? Ezek között biztos van használható.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
A multiling keyboardban hol kell baállitani, hogy ne dobálja fel a szójsvaslatokat? Néha önállósitja
magát, nem azt írja amit akarok -
bigmasterg
addikt
Talán még Memento Database lehet jó rá, ahogy néztem.
-
twine
veterán
válasz
Ilyen kérdéseknél eszembe jut félig viccből, félig pedig komolyan, hogy az excel nem lenne erre tökéletesen megfelelő? Tudom, ágyúval verébre eset, de pc-n egyszer létrehoz egy megfelelő táblázatot,, utána táblán már csak (ki)tölteni kell
-
válasz
(#58831) qpakcovboy: neked is a fenti
-
törölt tag
válasz
almoska84 #58970 üzenetére
A nagyon extrás ficsőröket tudó, vagy bugos cuccokat leszámítva sztem általában nem a Launcher az erőforrászabáló, hanem az, amit megjelenít és ahogy megjeleníti. Én elég régóta Apexet használok minden kütyümön és nem emlékszem, hogy valaha hibázott volna, vagy észrevehetően terhelné a telót. Persze nincsenek csicsás ikonjaim, 3D -ben pörgő animációim, mindentmutató és másodpercenként frissülő widgeteim és a háttérképem az, hogy nincs háttérképem. Vagyis tök fekete, ami Samulednél sokat számít.
-
törölt tag
Egyszer már tényleg megnézem, hogy mi a túrót csinál az a Clean Master.
Dyrtyho:
Korábban olvastam itt az SDMaid -ről. Kipróbáltam és megtetszett. Azért, mert nem csinál feltétlenül törlést. Szépen megmutatja, hogy szerinte mi a fölösleges, én meg eldöntöm, hogy azok közül miket törlök. Nagyon hasznos, szinte nélkülözhetetlen. Az idén már talán kétszer is lefuttattam. -
bigmasterg
addikt
Sziasztok!
Doki ismerős kérdezett olyat, hogy van-e olyan app, amivel betegeket tud felvenni és kommenteket fűzni hozzá (mondjuk al lapokat, ahol írhatja, hogy melyik kezelésen mi volt). Úgy hogy kereshető legyen a dolog (legalább beteg alapján.) Tablet-re szeretné.
Van valamilyen ötletetek, ismertek hasonló progit?
Valamilyen adatbázis-kezelő, esetleg valamilyen extrás telefonkönyv progi lehetne megfelelő?
Előre is köszi.szerk.: Most nézem, hogy nemrég kérdeztek hasonlót, de nem nagyon jött válasz.
-
Dyrtyho
őstag
Most olvasom, hogy nem ajánljátok a Clean Master használatát. Miért ? Tudtok helyette valami jobbat ? Előre is köszi
-
almoska84
tag
Sziasztok! Egy Galaxy Xcover2-re szeretném, ha ajánlanátok egy tényleg jó launchert. Egyszerű legyen, jól személyre szabható, és kicsi memória-aku-ígényes..
A telón 4.1.2 van, frissítetlen gyári rendszer. Előre is nagyon köszönöm!
Pl. Holo launcher HD? Vélemények? Vagy valami hasonlót ha használ valaki.
-
olivera88
veterán
Meg akarom venni a Nova Primet az Nova oldaláról. Rá is mentem a vásárlásra, erre kiírja ezt.
Ez mit jelent?
-
7Sony7
addikt
A kérdező konkrétan ezt a widgetet kereste, kép alapján. Én csak "megtaláltam" neki. Azt nem mondtam, hogy jó is.
Ha pontosat akarsz, akkor Weather underground. Csak hát a widget, ahogy kinéz... -
törölt tag
válasz
zeorsdfd #58952 üzenetére
"A meztelen, maláj csajokkal meg mindenhol melegebbet éreznél, mint amit a ríl-hőmérődön látsz:-)"
Főleg akkor, ha a szöszim meglátná. Azonnal átváltozna és forró lángcsóva jönne ki mind a hét fejéből. Idilli tengerpartból, tüzes pokol, egyetlen másodperc alatt. Az ám a klímaváltozás! -
zeorsdfd
senior tag
A "valós adat" és a "meteorológia" témához azért lenne egy megjegyzésem, miszerint a helyi adat rengeteg, nem mért tényezőtől is függ (pl hogy helyezkednek el a házak az utcában, hol a hőmérő amit nézel éppen..stb)
Amit az időjárásoldalak (és az összes app) mutat az egy átlag, amit néhány közeli mérőállomás és egyéb mért változó alapján, egy eddig legjobban bevált algoritmus segítségével egy gép számol ki.
Ha helyes adatot mutat, az nem azért van mert jól számolt, hanem mert szerencséje volt.
Ha helytelen adatot mutat az szintén nem azért van mert rosszul számolt hanem mert nem volt szerencséje.A meteorológia egy ilyen "tudomány".
A meztelen, maláj csajokkal meg mindenhol melegebbet éreznél, mint amit a ríl-hőmérődön látsz:-)
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
attilav2 #58945 üzenetére
Google Wallet-be belépsz, bal oldalt kiválasztod a Fizetési módozatok-at, majd rányomsz az Eltávolítás-ra.
-
attilav2
őstag
Meg akarok venni 2 alkalmazást össz 800ft-ért, ezért nem éri meg sztem számlát nyitnom és kártyát igényelnem mert a járulékos költségek meghaladják az appok árát. A kérdésem az lenne hogyha valakit megkérek(munkatárs barát ismerős) hogy a kártyájával fizesse ki az appokat, akkor a kártyaszámot tudom e utána törölni a google walletből, és ha igen hol találom ezt az opciót?
-
törölt tag
válasz
w.miki #58938 üzenetére
Milyen eszközről van szó? Ha miniPC, akkor nyomvatartott egérgörgővel tudsz nagyítani. Ehhez aktiválni kell a mouse wheel zoomot a beállításokban (ha nem dugták el a menüpontot). Vagy a Dolphin beállításaiban aktiválni a többujjas nagyítás opciót, amitől lesz egy zoom gomb a képernyőn, amikor megmozdítod a weboldalt. Én inkább ezeket a megoldásokat használom, mert a flashplayer nálam hajlamos az összeomlásra fullscreen módban (nem csak Dolphin -nal). JB -n egyébként sok böngésző flash -képes. Firefox beta -t is szoktam használni. Jól testreszabható (about:config), és sok addon van hozzá. Telón nem annyira domborít, de asztali környezetben sztem jól használható.
-
Troy.
addikt
Today’s free app of the day:
-
w.miki
veterán
válasz
#79335424 #58937 üzenetére
4.2.2-es, köszi szépen
próbálgatom, valóban blokkol reklámokat, bár nem pont úgy, ahogy szeretném.
Azt hittem, hogy minden reklámot ki fog takarni, és a kereteket is leveszi, így a flash játék teljes képernyőn jelenik meg a lovas.jatek-online.hu oldalon.
De nem így történt.... a reklámokat tényleg kitakarja, de a keretek megmaradnak, így a flash csak a képernyő egy részén látszik.
Ki lehetne valahogy tenni csak a FLASH játékot teljes képernyőre, valahogy? -
w.miki
veterán
Flash-t mivel lehet lejátszani?
Csak a Dolphin (Jetpack) tudja? Vagy más is, valahogy?
Dolphinra létezik AdBlock plugin? Nekem nem talált a bővítmények között... -
No.01
addikt
Keresnek v.mi progit amivel van mod egy weboldal teljes lementesere es utolagos bongeszesere (van SD kartyam igy a hely nem problema)
Nyaralni megyunk ahol nincs wifies jo lenne a hasznos infok/utleirasok vegett nem a draga kulfoldi netet hasznalni...
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
tepenzed
őstag
válasz
Viktor0610 #58931 üzenetére
Koszi sracok. 1d 3h ota megy toltes nelkul. Az x utani szam amugy mi akar lenni? :-)
-
-
tepenzed
őstag
Valaki segítene egy kicsit a Wakelock Detectorral kapcsolatban?
Mikor számít egy app akksi szivónak? Kiválasztom föntről az USAGE listázást és másodperceket/percet látok az appok mellett és vmi x14 vagy x333 stb,ezek mit akarnak jelenteni?
Mi számít jónak? Jelenleg azt írja fent hogy Awake:1% és a youtube,twitch(amiket néztem ma) kivül egy két app 30 seces a többi 10 alatt
-
törölt tag
válasz
w.miki #58926 üzenetére
Igen, az XBMC nem egy eccerű lejátszó, hanem egy teljes multimédia központ. De én nem bonyolítom túl ennyire. Összebarátkoztattam a NAS -sal, fájl mód oszt jónapot. A NAS -on eleve külön-külön mappákban vannak a filmek. A történet, a borító, meg az egyéb csicsa nem érdekel.
-
SziberTomi
tag
Aki használja a Sygic navigációt, legyenszíves írjon nekem egy privátot, lenne néhány kérdésem hozzá. Köszönöm szépen előre is
-
w.miki
veterán
válasz
#79335424 #58925 üzenetére
pl. ez az XBMC leírás elég jó? Kicsit még sok is, nekem.
-
törölt tag
válasz
w.miki #58919 üzenetére
Van valahol egy külső beépülők menüpont. Ott tudsz felirat, filmleírás, borító adatbázisokat is hozzáadni. Meg meg is tudod fordítani az egészet. Az XBMC lehet a Launcher, az indul alapból és onnan kezeled a többi alkalmazást. Most nem vagyok XBMC közelben, de ha nem találod, akkor majd meglesem Neked a pontos menüpontokat.
tonyrulez:
Sztem az Android Firewall sokkal több lehetőséget ad, mint pl. a Droidwall. -
mttssz
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #58920 üzenetére
-
tonyrulez
őstag
válasz
colonia #58914 üzenetére
Én az Android Firewall-t használtam egy ideig, jól működött. Ezek a programok mind egy kaptafára működnek, azért zenelejátszóknál vannak nagy különbségek.
-
colonia
senior tag
Tud valaki hasonló programot, mint a DroidWall - Android Firewall? Köszönöm!
-
beg
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #58908 üzenetére
Melyiket? Kivel? A komornyik a gyilkos?
-
7Sony7
addikt
Üdv! Tud valaki olyan launchert, vagy egyéb progit, ami olyat tud, mint a linux alatt a compiz?
-
7Sony7
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #58908 üzenetére
Én még a kérdést sem értem.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Valaki ezt a linket megcsinálna olyanra, hogy a play alkalmazásban nyíljon meg az app, és nem a Google fordítóban? -
borbas666
aktív tag
Hali. Igaz nem alkalmazással kapcsolatos, de talán ti tudtok segíteni. Új bankkartyat kaptam, és azóta nem tudom vásárolni a playen. Eddig zokszo nélkül ment, próbáltam be regisztrálni az új kártyát de hibát ír ki. Mi a teendő?
-
Moralespg
tag
Sziasztok,létezik olyan alkalmazás ami játék közben mutatja a cpu magok+ram használatát?
-
7Sony7
addikt
válasz
Krisz79 #58904 üzenetére
Weather & Clock Widget Android
ikonok passz. Nézz szét a play-en. (Lehet, hogy kell másik launcher is)
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #58900 üzenetére
Sztem nem. Ez kb. a Torrent kategória. Ez egy Youtube kliens, amit lehet jogsértő módon is használni (sok más, legális szoftverhez hasonlóan). Nem követek el jogsértést azzal, hogy az autóm tud menni 200 -zal, csak ha valóban túllépem a sebességhatárt. Én speciel tényleg kliensként használom, nem vagyok rászorulva, hogy YT -ról töltögessek le. A személyes véleményem pedig az, hogy a Google kicsit vicces ezzel a kritériummal. Ha annyira élharcosa a szerzői jogok védelmének, akkor miért csak a Youtube -ról letöltés lehetőségét tiltotta meg a fejlesztőknek?
-
törölt tag
válasz
w.miki #58898 üzenetére
A Tube Mate -et ne a Playen keresd! Onnan kitiltotta a Google, mert nem volt hajlandó fejet hajtani az új követelményei előtt.
-
törölt tag
válasz
w.miki #58895 üzenetére
A sticken ES File Explorerben, vagy Solid Explorerben, vagy célalkalmazással (pl. Servers Ultimate) csinálsz egy szervert és ahhoz csatlakozol PC -n, mondjuk TotalCommanderrel. Aztán kávészünet, naplemente nézés, hintaszékben pipázva és egyszer majd átmegy az adat. Vagy beszerzel egy kompatibilis (Asix chipes) Lan adaptert.
Youtube -ra sztem Tube Mate, vagy XBMC+plugin. Nem tudom, hogy van -e összefüggés, de amióta a TV-GO miatt telepítettem az Xposedet, azóta FC -zik a gyári Youtube kliens. Mondjuk nem hullatok érte krokodilkönnyeket. Egyébként is a Tube Mate -et használom, mert abban tovább tudom adni a videót, külső lejátszónak (pl. MX player).
-
w.miki
veterán
biztos kérdezték már vagy 100-an, de:
Mi a legjobb (3) alkalmazás PC-Droid (TV Stick) összekötésére, Wifin file-ok oda-vissza másolására?..és YouTube kliens? Viral?
-
desanctis
csendes tag
Total Commanderrel is tudom törölni a felesleges gyári alkalmazásokat? Mármint az .apk-kat ki tudtam, de nem látom, hogy hely szabadulna fel, csak az ikonok tűntek el
-
klrt
tag
Üdv urak!
Easy backuppal csináltam mentést a programokról, hogy tudom azokat visszaállítani mert ilyen menüpont nincs a progiban vagy csak én nem találom. A biztonsági mentést(névjegyek emailok, stb) azokat vissza tudja állítani. -
LonGleY
veterán
Szerintem fölösleges ezért egy programnak futnia (widget).
Én a Sand Studio
Task Manager-ét használom (nem minden gépen működik, de ez a legegyszerűbb, és szépen ki is lép, ha nem használod), de beépítve is szokott lenni.
-
zeorsdfd
senior tag
fclubnak:
Nem feltétlenül kell hozzá app. A jobb launcherek "parancsikon/tevékenységek(activities)/ beállítások/futó programok" részét ki lehet rakni egy ikonnal.
-
GEPESZ66
veterán
Ha a Nova launcherhez letöltök icon pack-ot, akkor a már meglővő összes alkalmazásom ikonját egyesével kell beállítani, kiválasztani?Vagy belehet állítani az összes cseréjét?
Novára melyik icon pack-ot ajánlatok, ami szép is, bár gondolom, ez izlés kérdése? -
fclub
tag
válasz
LonGleY #58879 üzenetére
Köszi a segítséget, le is cseréltem a Clean Mastert.
Esetleg tudsz/tudtok olyan alkalmazást, amelyik mutatja a pillanatnyi RAM használatot?
Ami könnyen elérhető, mondjuk az értesítési sávból vagy widgetként.
Nem kell, hogy tudjon bármit is, csak mutassa az adatot és ne egye az akksit, ha lehet. -
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #58867 üzenetére
A példa bizonyos okokból elmarad. :] Nade nem sok az, amit az Opera Classic kér - ez lett volna a lényeg.
fclub: Don't do it! Fölösleges, és amúgy az egész Clean Master is (az automata indulásával és mindenekkel). Régebben jó volt, de nem jó irányba fejlődtek. Az
SD Maid csak azt csinálja, amit kell, azt pedig jól. Szerintem az egy jobb takarító.
Az Androidra készülgető CCleaner is abba a hibába esett, hogy ramkiller került bele, amely vakításba nem gondoltam, hogy ők beleesnek - ismerve a PC-s hozzáállásukat.
-
fclub
tag
Sziasztok!
Ha a Clean Master nevű programban beállítom, hogy "Feladatok kilövése a képernyő kikapcsolásakor", akkor azzal teszek valami rosszat? Azt írja, hogy ez a beállítás csökkenti az akkumulátor használatot.
Lehet csinálni listát, hogy melyik programokat ne lője ki soha. Ebbe a listába milyen (típusú) programokat raknátok be? Én a chat-et és email-t raktam be, mert szerintem azt felesleges kilőni, úgyis újraindul.
Köszi! -
simico
aktív tag
válasz
olivera88 #58818 üzenetére
Én több telefon- és ROM-csere során azt tapasztaltam, hogy ami már fent van dropboxon azt természetesen nem akarja újra feltölteni, csak az újonnan készített képeket.
Más
Eddig Evernote-ot használtunk, de szeretném kiváltani valami mással. Utóbbi időben ugyanis mintha semmit se cache-elne rendesen, legalábbis minden jegyzetet a neten keresztül tölt le újra, ráadásul elég lassan. Illetve egymással megosztott jegyzetek is nehézkesen használhatók. Persze prémium előfizetés megoldaná mindkét dolgot, de havi 5 dollár szerintem pofátlanul sok.Szóval szeretném kiváltani hasonló tudású jegyzetelő progival, ami tudja az alábbiakat:
- alapvetően offline, de van benne online sync (akár saját szerverre, akár valamelyik nagy felhő szolgáltatóhoz)
- notebook-ok a jegyezetek kategorizálására
- jegyzetekben a szöveg teljeskörűen formázható, lehet listákat csinálni, van checkbox, kép is beilleszthető a jegyzetbe
- közös / megosztott (shared) notebook vagy jegyzetek lehetősége, mindkét fél módosíthatja a jegyzetet
- webes hozzáférés és Chrome böngészőhöz web clipper megléte előnyEddig egyedül a Microsoft OneNote-ot találtam ami elvileg tudja a fentieket, bár annak pont a mobilos kliense elég korlátozott, illetve az MS fiók és tárhely használata nem annyira vonzó számomra. Ezen kívűl viszont semmi, a régi konkurensek (Springpad, Catch Notes, stb) mind megszűntek
Fapados, faék egyszerűségű jegyzetelőből persze kismillió van, de minek sose értettem mi értelme van megcsinálni a hatvanadik egyenprimitív programot ugyanarra a célra, ha pont ugyanazt tudja csak mint a többi 59 primitív program...
Valaki esetleg tud vagy használ más programot? -
Dottore
addikt
válasz
gipsztigris #58868 üzenetére
Mi is Nexus 4-en próbáltuk. Azzal amit linkeltem. Persze ettől még a többi tökéletesen működhet, de ez használhatatlan.
-
-
Integra
titán
ez érdekes, mert régen simán ment a market enabler is és akkor is ugyanúgy benne voltak a kártya adataim mint most és minden gond nélkül ment, hogy a német playből letöltsek, ráadásul nem vásárolni szeretnék most, mert nem lehet megvenni, szimplán letölteni ezt az appot.... :-/
egyébként sem szabadna akadály legyen ez, mert ha németországban vagyok fizikailag, minden gond nélkül lekellene, hogy töltse.
-
LonGleY
veterán
A böngészők...
- fájlokat tölthetnek fel a gépről
- használhatják a location szolgáltatást
- importálhatják a gyári böngésző adatait, előzményeit
- és még egy csomó olyat csinálhatnak, amihez bizonyos jogkörök kellenekAz, hogy a Lightning ilyeneket nem tud, nem a többit minősíti.
Példának okáért az Opera Classicnak a következőre van szüksége: -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Integra #58860 üzenetére
Nem, mivel a bankkártya adataid számítanak neki. Bár VPN használatával láthatóvá válnak olyan tartalmak is, amik amúgy nem (filmek, sorozatok), de megvenni őket úgysem tudod, mivel nem külföldi bankkártyád van. Jó lenne, ha itt is lehetne PayPal-al fizetni, az talán leegyszerűsítené a dolgot.
-
Integra
titán
a google playnek nem számít a vpn? nem lehet átverni????
-
csmat
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
fizikai gomb androidhoz, hozzá lehet rendelni programokat.
nem árt utánanézni vásárlás előtt, mert nem minden eszközzel megy rendesen.
nálam P6-on nem tökéletes, de huawei tableten hibátlan. többféle galaxyn gond nélkül működik, mini prokkal szintén, de atabhoz megint nem jó.
itt egy videó. -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Egy LWP-t keresgélek, de eredménytelenül, help! Olyan volt, mint a Matrix 3D Cubes, szinte egy az egyben, de azzal a lényeges különbséggel, hogy a kockák nem töltötték ki teljesen a mátrixot és az üres helyek környékén csúszkáltak is lassan ide oda. Nem ismerős valakinek?
Üdv,
Fób -
Troy.
addikt
Köszi mindenkinek!
Azért még szívesen vennék egy-két hozzászólót.
Eddig gyári böngészőt használtam (Samsung S2), most az Opera Mini-t tettem fel, ideális lehet mobilnethez, csak egy picit lassú. Mellé a Dolpint, ami véleményem szerint piszok gyors, ellenben sok memóriát kér (1 nyitott lap ~ 70MB, 5 nyitott lap ~88MB) és nem bánik csínján az adatforgalommal.
-
-
csmat
senior tag
Sziasztok,
Van olyan app, ami az egyes feladóktól (amit beállítok) az sms-eket jelszóval védetté teszi? (lehetőleg úgy, hogy a többi között ne is látszódjon)
A goSMS tud ilyet, de valamiért nem tudom beállítani, hogy csak oda érkezzenek az sms-ek.Mindig megkapom a gyári üzenetes appra is, ha letiltom a gyárit akkor meg sehova nem kapom
..)
-
-
ulmikukac
tag
Sziasztok!
Az új play store-ban csak én nem találom hol lehetne egy appot a kívánságlistára tenni?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ha jól láttam az utóbbi években ezerszer megvolt kérdezve, de felteszem ezer+egyszer:
Milyen böngészőt ajánlotok? Mit használtok? Érdemes egyet használni mobilinternethez, egyet wifivel? -
oncsi
őstag
Sziasztok. Root nélkül van már olyan program, amivel lehet írni NTFS drive-okat. Olvasni tudom, meg root alatt írni is, de ezt a gépet még nem lehet rootolni.
Köszönöm. -
nyuszi123456
aktív tag
Nem hiszitek el , mi történt ebben a szent pillanatban. Az Android megkérdezte, hogy USB tárként. , média lejátszóként vagy mi egyébként óhajtom használni. Tök poén. Tíz napja töltöm ezt a jószágot a pc-ről, hát Istenem, kellett ennyi idő, hogy felismerjék es megszokják egymást.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Oppenheimer #58815 üzenetére
Pocket és Flipboard
-
Érdekes az, amit ajánlottál. Én sokáig a Condit használtam, bár nem sokat tud, viszont 3 megát eszik csak a memóriából, és egyáltalán nem meríti a telefont. Most tértem át E-robotra, mert kellett a 2g/3g, automatikus kapcsolás. A Condi a userek 90%-ának elég, nagyon jól átlátható, egyszerű, és könnyen kiismerhető.
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok. Olyan programot keresek, amivel amolyan adatbázisokat tudok létrehozni, kb. mint egy kibővített telefonkönyv. Ügyfelekről szeretnék fogyási és egyéb adatokat nyilvántartani. Jó lenne ha lehetne az adatbázison belül keresni, esetleg statisztikát csinálni.
A segítségeteket előre is köszönöm! -
törölt tag
Sztem úgy, hogy bemész a Robot beállításaiba és engedélyezed a szolgáltatásokat és az értesítéseket. Nekem állandóan van egy kis Robot ikon a notibáron, ami jelzi, hogy fut a Robot és rábökve megnyílik a legutóljára használt menüpont. Ezt én általában a "történet" -en hagyom. Ez időrendben mutatja a végrehajtott parancsok listáját.
-
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #58827 üzenetére
A GMail-t és az E-Robot-ot azért ne vegyük egy lap alá. Előbbinél a GCM megy, ezért kapod meg a leveleidet. Utóbbinak futnia kell, hogy működjön, tehát ott valami gond van, ha nem indul a rendszerrel.
Somatom: Ma én is az E-Robot-ot ajánlottam ismerősnek, pedig mint ismert, nagy Tasker hívő vagyok. De első ránézésre egy laikusnak egyszerűbb a robot.
Bár utána már az NFC-t is mondtam, mert ilyen WiFi ki-be kapcsolgatáshoz az a legegyszerűbb.
-
Integra
titán
Urak,
Van még olyan program mint a market enabler? Sajnos az nem működik valamiért már és kell a német playből egy program... De magyar playből nem lehet letölteni, kell egy szolgáltató szimuláló program először.. -
norbert1998
nagyúr
arra lehet valami megoldás, hogy amint másolnék bármit a belső sd-re, instant fagyás a válasza? az oké, hogylefagy, másol is közben. na de ha éppen valami akkor csinál alamit, mehet a kukába az egész másolás! nagyon idegesít,és mindegy, hogy pc-ről vagy külső sd-ről másolok
-
-
dlaj
őstag
Az hogy lehet, hogy pont egy automatizáló alkalmazás, mint az E-Robot nem indul automatán reboot után? Vagy ez lenne az első lecke, hogy adjuk meg neki ezt a műveletet?
-
olivera88
veterán
Erre valaki?[link] Vagy csak egyszerűen helyezzem át másik mappába a régi kamera képeit? Vagy fel se tölti alapból ami már megvan a felhőben?
-
törölt tag
válasz
GrotESC #58801 üzenetére
Nem tudom, hogy meddig jutottál, de azt talán igen, hogy kb. meddig juthattál volna. Nekem nincs ilyenem, de sztem veszek egyet. A linkedben szereplő hivatkozás nyomán guglizgattam és addig jutottam, hogy kb. három féle létezik. Azon megy a vita, hogy melyik az eredeti, de a lényeg, hogy van egy Pressy nevű cucc, ami egy Kickstarter project -ként indult. Van ez a Kick nevű kütyü és van a Xiaominak egy MI key nevű szerkezete. Azt nem tudom, hogy a hardverek között van -e különbség, de az is lehetséges, hogy csak összezár két pólust a Jack -ben. Minden esetre mindháromnak külön segédalkalmazása van. Sztem ezen a nyomon még próbálkozhatsz egy kicsit, mielőtt feladnád. Nekem egyébként az is fura lenne, ha egy MI key nem lenne kompatibilis az MTK SOC -ot használó Xiaomikkal (persze lehet, hogy a Miui másképp reagál, mint egy másik rom).
-
Oppenheimer
nagyúr
Melyik a leges leges legjobb angol nyelvű hírolvasó appedli?
-
egoistus
tag
Sziasztok.
Kis segítség kéne. Olyan igény merült fel, hogy egy lg g2 mini készüléken a nem fogadott hivásoknak kéne egy külön widget vagy ikon. Tulajdonképpen egy tapizással elérhetővé kéne tenni a fogadott, nemfogadott éls hívott számokat de külön-külön. a hívásinfóval elő lehet csalogatni de az elég macerás napi jónéhány alkalommal. Köszi a segítséget előre is. -
dokee78
félisten
Megint nem lehet térképeket letölteni a Locushoz?
-
petipetya
nagyúr
válasz
royalka #58810 üzenetére
Nálam a Light Manager prímán tette a dolgát, amíg használtam ilyen led alkalmazásokat.
-
royalka
őstag
Sziasztok valami miatt nem tudom működésre bírni se a led blinker-t igaz a light flow-t sikerult de most mar valmiert nem megy, ujra raktam mar vagy 10xer. Mas alternatívát tudnatok mondani. Viber, gmail-hez kene.
.
Telo:Lg F6 -
v.attis
őstag
Az android böngésző mit akar a google fiókommal? Mert én nem vettem észre semmit, hiába adok engedélyt hozzá.
-
tonyrulez
őstag
válasz
GrotESC #58803 üzenetére
Ha rootolva van akkor Link2SD-vel áttehetőek az appok. A Klikkel én is szemezgettem, de sajnos az MTK-t nem támogatja, ezek szerint a tiédet sem.
ollie: lényegében egy dust plug egy gombbal a tetején, hozzávaló appban pedig funkciók állíthatók be hozzá 1, 2 vagy több rövid vagy hosszú nyomásra. Pl. ha nincs fényképező gomb, akkor ez tudja azt helyettesíteni. De alkalmazást is lehet vele indítani, pl gombnyomásra lezárt képernyővel elindul a kameraLED. Videó. Nagyon jó lenne, 180 forintot simán megér. Mi Band miatt is sírok, hogy a telefonom csak BT3.0-t tud
-
GrotESC
aktív tag
válasz
norbert1998 #58802 üzenetére
Első okos telefonom, és nemrég használom. 4.3 van rajta. A Klikk alkalmazásához azt írták 4.0 fölött megy. Akkor nem erőltetem. Esetleg elmondanád miért nem, vagy hogy merrefelé olvassak, mire keressek ezzel kapcsolatban?
-
GrotESC
aktív tag
válasz
kk831228 #58800 üzenetére
Sziasztok!
Egy Sony Xperia E1-em van, és a belső memória kissé kevés. Meg lehet valahogyan adni, hogy a microSD-re telepítsen alkalmazásokat? A képeket, videokat, zenéket már áttettem oda, de az alkalmazásokat is szeretném. Nagyon.
Vettem egy ilyet: Klikk Sajnos nem tudom rendesen használni. Letöltöttem hozzá az alkalmazást, de nem segít. Hiába nyomogatom, csak a hangerőt növeli. Valakinek van ötlete hogyan lehetne meggyógyítani?Válaszaitokat előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest