- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Egy erdekes problemam van a Google maps appal. Eddig wazet hasznaltam, gondoltam kiprobalom a google mapsot, de a beszedhang nincs rendben navigalas kozben. Pl. 900 meter mulva.............hosszu szunet- korforgalomban.................., vagy 200 merer mulva ............................balra. olyan mintha kimaradnanak szavak/mondat reszek, ez regen nem volt. Kiprobaltam mas nyelven is de ugyan ez a jelenseg. mi lehet a baja?
-
crok
Topikgazda
válasz
Elemental #136193 üzenetére
Keresd meg a telepített alkalmazások közt, ott nyisd meg az értesítések beállítását - aztán lehet tiltani azt a kategóriát amit szeretnél.
A másik: nem írtad de ha MIUI 10 akkor Redmi System manager-t tedd fel és onnan nyisd meg a Start gombbal a rendszer (nem MIUI) app kezelőt, ott amúgy kikapcsolhatod hogy a Messenger kivétel legyen a DND módban. (meg egyes rendszerappokat (pl. Google preinstall appokat) le is tilthatsz - root nélkül).
Ezt a menüt egyébként el lehet érni úgy is, hogy
Google Play > Help & feedback> keresés > delete or disable apps on android > menj a "tap to go to Application Settings"-re
- vagy -
Play > Help & feedback> Reinstall and re-enable apps > legörgetsz az Uninstall apps-hoz > nyisd meg a "remove it or turn it off" linket > menj a "tap to go to Application Settings"-re
- vagy app-al -
Activity launcher-t teszel fel > All activities > Settings > Installed apps nevű activity > Itt, ebben az app settings-ben már lehet engedélyezni vagy tiltani az appokat meg beállítani pl. a DND kivételezést.. csak lehet a Redmi System manager egyszerűbb. -
Elemental
addikt
válasz
darvinya #136189 üzenetére
Azt tudom, köszi!
Régebben lehetett némítani alkalmazáson belül, vagy végső esetben az alkalmazáskezelőben az értesítéseknél. Most a beállításokban csak az ébresztőig lehet, az alkalmazáskezelőben meg hiába tiltom a hangot, ugyanúgy csipog ez a sz.r. Ha nem használná ennyi ismerősöm törölném a picsbe.
Arra gondoltam, hátha valaki tud valami trükköt a némítására. -
Elemental
addikt
Srácok, valahogy meg lehet oldani a messenger némítását alkalmazás szinten, tehát hogy ne a telefont kelljen miatta némítanom? Megbolondít, amikor valaki este 11kor ír, és erre a pittyegésre riadok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dante73 #136185 üzenetére
[link] - POP3, SMTP beállítások
Ha viszont csak elírás, és nem a G-Mail-t használod (ez a .hu-s végződésű, aminek nincs köze a Google-hoz), akkor meg ez alábbi:
PC-n belépve:
Beállítások - Átirányítás és POP/IMAP - Az IMAP engedélyezéseA levelezőkliensek IMAP segítségével csatlakoznak, ha az nincs bekapcsolva, akkor hiába próbálod beállítani.
-
Dante73
tag
Kis segítség kellene.
Már kipróbáltam néhány klienst, de a gmail.hu-s email címembe egyszerűen egyetlen kliens sem tud belépni. Valaki van, akinek van egy működő megoldása? (google fiokom nem szeretném használni) -
cidalain
veterán
használt valaki már valami screen share programot két android eszköz között offline - wifi only?
szóval nem android telefon és TV, az sima ügy. Telóról kellene tabletre kitenni a képet. tablet régi, 4.4.2 van rajta, teló újabb fajta.
probléma: kocsi beépített (befaragott) tablet már régi elavult, semmi nem fut már rajta normálisan.
ötlet: fusson minden a szuper telefonon, csak a telefon képe legyen kivetítve a beépített tableten.erre kellene valami SW-es megoldás. a tablet a teló wifi hot-spotjára csatlakozna. ezen kellene megoldani, 4G nem jó, tablet csak wifi only.
-
Indiant
addikt
válasz
atike #136172 üzenetére
Sajnos kikapcsolják. (persze ebben benne van az anyjuk, aki ezt úgy nevezi hogy megfigyelés....) ..de ha esetleg egyszer elhagyják a telefont, vagy vészhelyzet van....Én csak a Térképben találtam meg és csak az eszközön lehet bekapcsolni, (online a fiókban ez az egy opció hiányzik)
az Androidban ilyet nem találtam. -
törölt tag
Elnézést, hogy ide írok! Rootolt telefonom van. Szeretném visszaállítani a gyári állapotot. Melyik topikban tudnának nekem válaszolni?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
zhata #136118 üzenetére
Ez amúgy csak a legújabb frissítéssel van így sajnos, múlt héten még ment a csilli villi új app (ami inkább bosszúság, mintsem jó) nekem a magisk hide-al, aztán frissült, és azóta nem enged be.
Viszont meglepő módon a webes belépéseket és utalásokat attól még engedi jóváhagyni, érdekes módon akkor nem zavarja, hogy rootolt.
Telefonon amúgy van gránit app is, szintén magisk hide-al azt nem zavarja a root.
Leszedtem a magisk hide props-ot, de az se segített, illetve a magisk maga is hideolva van, de semmi.Eléggé felidegesített ez a dolog, főleg az új mobil token szimbiózisa miatt a web felülettel.
-
Somatom
veterán
válasz
Indiant #136154 üzenetére
A Matchbox-pálya sárga, műanyag sínje. Kölyökkoromban az apám rendkívül meggyőzően tudott vele érvelni. Akkor még nem volt Google Térkép, de biztos vagyok benne, hogy ha lett volna, akkor a helyzetmegosztó funkciójának kikapcsolgatásárol is gyorsan le tudott volna beszélni.
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Droidstats-hoz hasonló alkalmazáskellene nekem.
Miui 3nál megy,de 8.2 nél nem tudom telepíteni.
Dual simen kellene az egyik kártyát mérnie, úgy, hogy kivételeket tudjak hozzáadni. Ne számolja bele az összesítésbe. -
Indiant
addikt
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani progit a gyerekek tartózkodási helyének megtekintésére? A Térképben kikapcsolják. Olyan kéne ami pontos és nem lehet kikapcsolni. (és nem fizetős)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest