- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy Tab 10.1V boldog tulaja vagyok (lettem nem régen)
Tud valaki arról, hogy lesz (van) rá 3.1 vagy 3.2-es frissítés? -
veterán
Ja, es probalt mar valaki BT-s egeret csatlakoztatni valamilyen androidos tabletre? Mukodik? Mukodhet?
-
veterán
http://index.hu/tech/2011/08/16/megint_arulhatjak_a_galaxy_tabot/
EUban megint lehet kapni tabot :-)
-
veterán
galaxy tab-on mivel tudnám az mkv-kat lejátszani? Mármint élvezhető sebességgel
-
veterán
A tipushoz nem tudok erdemben hozza szolni, csak per kerdesedre lenne otletem, valaszom.
Nem tudom mennyi ertelme van a upt usb atalakitonak. Az arabo. Egy alap routert mar tudsz venni, raadasul, a kabellel pont a mobilitasod veszted el. Arrol nem is beszelve, hogy serulhet a csatlakozo, ha veletlen megrantod a kabellel, marpedig biztos megrantanad :-)
A masik a kijelzo. Nekem egy tab10.1V-m van. Egyik kollegamnak meg a sima tab, ami 7col. Mobilitas szempontbol sokkal de sekkal jobb a 7 col. Bele fer a zsebbe, es valahogy diszkretebb is. Bar en nem bantam meg a 10 colt sem. Eleinte furcsa volt, de mar megszoktam, es nem zavar. Szerintem ez egy idealis meretminden szempontbol. Szepen latszik minden, web, jatek, es film is.
Hat en ennyit tudnek hozza fuzni :-) -
veterán
Galaxy tab 10.1v-t tudtam mar valaki frissiteni 3.1-re vagy 3.2-re?
-
veterán
Ma regel felajánlott a Galaxy Tab 10.1V egy frissítést 110 mega kb. Nem szedtem még le, mert mobilneten ment, mikor néztem, és így is csak 2 megám van a havi keretből
A lényeg, szedte már le valaki? Mi ez? Tán a 3.1? Vagy csak valami updatea 3.0-hoz? -
veterán
Bocs, kicsit off, de van egy ilyenem eladó:
http://hardverapro.hu/apro/usb_es_sd_kartya_adapter_samsung_galaxy_tab_10_1_p/friss.html
csak 10.1-el megy, a többi tabbal nem (8.9-et nem tudom) Illetve menne mással is, csak 3.1 kéne neki, én meg még nem tudtam az enyémre rávarázsolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- LENOVO V145-15AST 15.6 HD Laptop,4GB,128GB FEKETE
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- Apple iPad Air 5th gen 2022, 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest