Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raidx

    őstag

    válasz ftc #3881 üzenetére

    Azt jósolják lassan nem is lesz ODD hely. Mindenki Flash kártyát, USB kütyüt fog használni. Na meg felhőbe tárol nem kiír!

    Amúgy, tavaly vettem itt a az aprón digimókustól IDE (2,5", 3.5"), SATA to USB átalakító kábelt. Kiválóan használható róla az LG és Samsung CD/DVD író. Bootol is.
    Legközelebb ha házat veszek nem is érdekel az ODD hely! 2-3 havonta ha írok valakinek valamit.
    Van egy 16 Gigás USB kulcs amin Win Setup to USB segítségével minden lényeges ISO fent van és menüből választva indítható. Egyedül a Windows 7 és felfelmenői nem működnek róla. Az az, még nem volt hangulatom megpróbálni sem mert egy 40 Gigás HDD particiókra bontva tartalmazza a Win és Szerver telepítőket. Bootoláskor kiválasztható, honnan bóótoljon. Szerencs, hogy a mai lapok már tudnak USB-ről is bootolni!

    @Polemius

    Gyakorlatilag, ha beállítottál egy Levelt és egy hőfokot mondjuk 50°. Amíg nem akar a hőfok 50° fölé menni a beállított szinten pörög a venti. Ha hőfok túllépés van egyre jobban gyorsít egész a full értékig ha kell. Vagy még vissza nem állt a hőfok. Ha megszűnt a hőemelkedést okozó terhelés, vissza áll a beállított Level értékre. Vagy is, alsó határérték állítható be nála.

    [ Szerkesztve ]

    Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

Új hozzászólás Aktív témák