Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
Aktív témák
-
mb.edina
csendes tag
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz!!és kérnék FEKETE pontot mert nagyon átlátszó volt amit csinált zenész88 és acstomi007 !!!
-
mishubi
tag
válasz
V1 zolee
üzenetére
Ehhez szólnék én is hozzá.volt egy hirdetés.. mégpedig EZ. Többen írtak, hogy érdekelné őket.Az első hozzászóló azonnal megvette volna.Figyelmeztettem az embereket, hogy többszörös csaló a hirdető.Majd ezt követően zenész88 kiírta a hirdetésbe, hogy jegelve acstomi007 de a hirdetésbe az első hozzászóló a hirdetést feladását követően rögtön írt, hogy érdekelné.Gyanús a dologban, hogy iphone 4et beszámol illetve ipadet a 100000 FT-ért hirdetett iphone 4s-be. Majd az említett acstomi007 aki egyezik zenész88al írt egy provokáló privit mindenkinek aki lebuktatta a hirdetésénél. Belinkelte EZT.
Ha valaki nyomon követi akkor üti egymást a dolgok.Lépni kellene ellene, mert zenész88nak sokadik ilyen jellegű próbálkozása. -
V1 zolee
tag
Kérnék egy HATALMAS FEKETE PONTOT acstomi007 és zenész88 kollégának a hazudozásért és a sértő privát üzenetért!
-
220volt
tag
zenész88 felhasználónak egy hatalmas fekete pontot adnák, mert tegnap azt mondta hogy megveszi az eladó NVIDIA GeForce 6200 256MB-os videokártyámat, le is beszéltünk mindent hogy 9:00-kór várom Boráros Téren de nem jött el, 30percet vártam rá, és mikor haza értem kérdeztem tőle hogy miért nem jött el és erre ő lazán azt mondta hogy elaludt!
Egy megbízhatatlan ember, senkinek se ajánlom!
-
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
zenész88
üzenetére
zenész88nak újjab feketepont!!!!!!!!!!!űés kettős regisztráció miatti kitíltást is kérek!
Ismét lebeszéltük ugyanazt az üzletet, majd utolsó pillanatba közölte, hogy mégsem jó mert külföldre kell távoznia...
Minedenki óvakodjon ettől az embertől!!!
Alattomos hazudozik és megbízhatatlan!!!!!!!!!!!!!!!! -
BigG.(nnnnn)
tag
zenész88al senki se üzleteljen megbízhatatlan a szavában nem lehet bízni a véletlennek köszönhető hogy volt 2 jó üzlete!!!
Előre leegyeztetett időpontban nem jelent meg, pedig 66X le lett fixálva, hogy hol és mikor lesz az üzlet helyszíne. Hajnalok hajnalán felkeltem utaztam 70km-t és majd egy órát fagyoskodtam a helyszínen. Ha nem kérdeztem volna meg párszor hogy biztos ott leszel-e akkor még elnézőbb is lennék, de sajnos nem ez az 1. ilyen átverése, ez ez és ez is ezt bizonyítja...
nekem is a mackósajt23 névről írt majd egy kifogással aztmondta hogy a zenész88 az igazi neve...
Talán azért is nemjött mert adásvételit is csináltam és tudta hogy így nehézkes lenne átverni a rossz termékével!
NE vegyetek tőle seit mert megbízhatatlan hazug és alattomos!!!!!
Ezuton is kérem a 2 név kitíltását és az IP ellenőrzését, ez ügyben írok majd másoknak is...Üdv: G.
-
Sidius
tag
válasz
mine01
üzenetére
Szevasz, hát ez szép, ma találkoztam volna vele én is, 18 15 kor mostmar tudom, hogy nemlétező helyen talalkoztunk volna egy hvb bankban, vartam ra, én szamomat is tudta, meg minden, fel ora varakozas utan viszont eljottem mert még csak telefonon sem hivott, hogy sorry. ezután visszajöttem ph-ra irtam neki, hogy thx hogy atvagtal, azt a valaszt kaptam, hogy ő ott volt, csak rosszul irta fel a szamom és nem latott. hat kamu kamu hátán, ugyhogy vigyazzatok vele: mackósajt23
zenész88 másik regje, a felelősség őt terheli.
[ Módosította: z0d1AK ]
-
mine01
csendes tag
Sziasztok!
mackósajt23 kolleginának adtam volna el a meghirdetett termékemet, ha nem ködösít össze-vissza és egyáltalán létező hely lett volna, amit találkozó pontnak megadott.
Minden infot a rendelkezésére bocsátottam, e-mailben, msnen keresztül. Számomat tudta, azóta se jelentkezik. Én pedig hiába vártam rá. Ami bosszant, hogy azóta másik név és e-mail cím használatával újra palira akart venni, csak ott rontotta el, hogy arra az e-mailemre írt, ami nem szerepel a hirdetésben. Nos, azóta kizárólag telefonon várom az érdeklődőket és ha mackósajt23 szeretne Tőletek vásárolni, akkor kétszer is gondoljátok meg, hogy tényleg el akartok-e menni a találkozóra és hiába várni, főleg hidegben.
Üdv!
Zenész88 másodregje, a felelősség őt terheli.
[ Módosította: z0d1AK ]
-
Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest