Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz ViZion #10935 üzenetére

    Erről az jutott eszembe, amikor a PC boltban névjegyet akartam nyomtatni, a gyerek meg CDR-ben kérte. Mondom neki, hogy PSD-ből nem tud nyomtatni? Aszondja, nem.

    Na, jól van akkor, legyél boldog, összeraktam a névjegyeket egy A4-es lapra Ps-ben, és PDF-et csináltam belőle, amit akárhol ki tudnak nyomtatni, nem kell szarakodni, hogy ilyen meg olyan kompatibilis-e.

    Egyszer régi Corel Photo-Paint fájlokat akartam átmenteni PSD-be. Le is warezoltam egy Corel csomagot (mert a PPT már rég nem része, hivatalos oldalról be sem szerezhető még a trial változat sem, és minden híresztelés ellenére a PaintShop Pro nem képes kezelni a CPT fájlokat…) – szóval felrakom a Corelt, a rétegeket áthúzkodom drag&droppal Ps-be, naná, hogy elcsúsztak egymáshoz képest, és naná, hogy a Corel Overlay-e és Multiply-a köszönőviszonyban sincs a Ps Overlay-ével és Multiply-ával. A színek rettenetesek voltak, úgyhogy nem lett a fájlmentésből semmi.

    Csak ezután, mert a warezolt Corel felrakott valami férget, ami szerteszét szedte a rendszeremet, úgyhogy a végén még egy Win installomba is került a dolog.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák