Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Speeedfire #10869 üzenetére

    Na, kezd már alakulni. A dőlések és a perspektívák már egymáshoz vannak hangolva, kivéve a háttér csíkozását. Akkor ezt is meg kell majd cserélni, hogy fordítva dőljön. A fejléc is egész pofás lett. Én mást nem is tennék bele. Tudod, ugye, hogy a kevesebb mindig több. Itt is igaz. Addig jó, amíg szellős, jól áttekinthető. Most ilyen. A talpatlan fontok is jobban simulnak a koncepcióba.

    @Mexildos: igazad van, de ő még nem vérprofi, csak most ismerkedik a design tervezéssel, és időről időre itt szokta teszteltetni velünk a munkáját. Valahonnan csak el kell indulni. Majd ha már megcsinált több százat, akkor tudni fogja, hova mit kell és hogyan csinálni. Addig meg az van, hogy berakja ide, mi meg "megszakértjük" szigorúan szubjektívan, mert bár vannak itt, akiknek ez a kenyere, azért jóval többen vagyunk műkedvelők, vagy csak felhasználók, vásárlók.

    Abban sincs igazad, hogy egy oldal dizájnja dönti el, vásárolnak-e rajta, vagy sem. Tapasztalatból mondhatom, hogy a vásárló az árgépen keresi a terméket, aztán abból a webshopból rendeli meg, amelyikben a legolcsóbb, hozzáadva a szállítási költséget is. Közben időről időre olyan borzalmas oldalakon kénytelen vásárolni, hogy valami irgalmatlan. De csak megejti ott a műveletet, mert pénzt akar fogni. A dizájn ilyen szempontból tényleg huszadrangú.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák