Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kutyek

    senior tag

    válasz lezso6 #64620 üzenetére

    Én nyilván süket vagyok, de nálam szépen szól az S2000 mkiii. Pont PC-t nem látott soha, de TV (optikán), coax, BT megy rajta, ez a nagy rendszer a nappaliban. Értem, hogy nincs balanced input, de monitor módban elég neutrális az átvitel, nagy a dinamika, kicsi a torzítás. Ok, hogy nem stúdió célra van, de attól még a DSP crossover, bi-amp, AMT, waveguide miért működne benne rosszabbul, mint egy echte stúdió monitorban? S3000 szintén inkább polcra való, nappaliba, TV mellé stb - asztalra PC mellé, near-field üzemre overkill, túl nagy méretű és teljesítményű.
    Klipsch tényleg drága, de nem is rossz - a bi-wiring mennyire érdekes az aktív hangfal kontextusban? Nekem pl. a KEF LS50/LSX is szimpi. Nyilván a nubert a legprofibb ezek közül.
    Általánosságban szerintem minőség szempontjából ugyanolyan anakronizmus PC-s felhasználásra degradálni ezeket, mint általában a passzív HiFi setup, ahogy írtad is. Ahova egy HiFi polcsugárzó megfelel, oda ezek is. Másrészt ezek a technika alapján a stúdió monitorokhoz állnak közelebb, mint a klasszik HiFi-hez. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák