Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AuraSync

    őstag

    LOGOUT blog (1)

    válasz lezso6 #63736 üzenetére

    Hát Lezsó most ki fogsz/fogtok röhögni, de egyre inkább úgy érzem hogy ez az S3000 Pro nem nekem való. :N

    Ma egész délelőtt a JBL Boombox 3-at és az S3000-et hallgattam vállvetve ugyan azokkal a zenékkel ugyan azzal a hangerővel ugyan arról a helyről (feltettem a JBL-t az Edifi tetejére) és most tényleg kiröhögsz, de nekem a JBL hangja jobban bejön.
    Nem a magas hang az jobb az S3000-nél, hanem az a k.va mély hang az ami a JBL mellett nulla az S3000-nél.
    Ugye vissza kellett vennem az EQ programban azt a bizonyos mély tartományt, hogy ne rázza be a szobát... ez mind szép és jó filmeknél meg berregős mély zenéknél tényleg jótékony a hatása, de a legtöbb pop zenében egyszerűen nincs mély míg a JBL olyan szépen szól, hogy tátom a szám és az egy BT-os hangszóró ami akkuról megy kicsi hangszórókkal. 60%-os hangerő mellett bőségesen elég a JBL a szobámba, ugye ez a kis szoba előnye.

    Szal valszeg maradok annál a tervnél amit anno ide írtam, hogy átváltok 2.1-re mert azok mindig is jobban szóltak a szobában.
    Az S351DB-t néztem ki.
    Igen egyszer már írtad, hogy azzal "megszopom" de azt nem írtad hogy miért. :N

    Muszáj lesz kipróbálnom mert ez így nem csal mosolyt az arcomra míg a JBL-nél csak nézek, hogy OMG ez mit tud és ha fel dugod töltőre még több Watt lesz úgy már ki sem próbáltam.

    Szóval lehet hogy bizonyos zenékre jobb az S3000 de nem az én fülem világa az hogy egyszerűen nincs mély hang.

    Egyszerűen nem tudom kinőni ezt a "basszuskárosultságot". Hallgatom a JBL-t kunkorodik fel a szám, hogy OMG de rég hallottam igazi mély hangot, aztán az Edifi meg.... hmmm... itt valami hiányzik.

    Ha meg kikapcsolom az EQ progit akkor azokban a szokásos zenékben elnyom mindent az akusztikátlan mély hang fül fájdítóan brrrrrrrrrr csak ezt hallod.

    Megmondom neked mi a baj. Az hogy a két hangszóróból összeadódik a mély ami még több ilyen "gerjesztést" okoz míg a 2.1-es rendszernél ez csak egy mély a sarokból.

    Nem tudom majd még alszok rá egyet. :K

    [ Szerkesztve ]

    S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

Új hozzászólás Aktív témák