Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Humbucker

    senior tag

    Végre megérkezett a várva várt Microlab FC 530U 2.1-es hangcuccom. Nagyon szépek a fatelit hangszórók, szép sötétszínű fadobozban muzsikálnak, ahogyan a "mélyláda" is, (bár sokak szerint 2.1-ben nem mondható mélyládának) .
    A mélyláda baromi nagy, éppen elfér az íróasztalom alatt. A hangzásáról annyit, ez az amit kerestem. Nagyon szép telt meleg hangja semmi búgás, zúgás, nem olyan doboz hangja volt mint a Geniusnak, nagyon szép sokszínű, kellemes hangja van, pedig még be sem volt járatva. A távirányító már csak hab a tortán, én maximálisan elégedett vagyok vele ezért az árért, végre nem kell búgó alaphangot hallanom az esti filmezések közben, és nem úgy szól mintha egy konzervdobozba lennének a hangszórók. Ezt bátran ajánlom bárkinek aki 2.1-et keres, nem lehet rosszat mondani róla, és a kinézete is mint egy szép antik bútordarab.
    Azért is esett erre a választásom, mivel írtátok, hogy az ász hangfalak terén a Microlab Solo 6C, és úgy voltam vele, hogy ha ennyire jó ez a márka, akkor nagy valószínűséggel a többi terméke sem lehet olyan nagy baklövés. FC330 volt először kinézve, de arról több negatív véleményt is olvastam, erről meg negatív információt sehol. Most már nagyon ráfogok függeni a filmezésekre annyira szép hangja van :)
    22.900-ért bátran ajánlom mindenkinek :)

Új hozzászólás Aktív témák