Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Francia portréstúdió edzi a Honor AI-t

    ma A 200-as csúcsszéria a Studio Harcourt szakértelmével készít portrékat, a Honor AI négy szinten dolgozik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz deja vu #37847 üzenetére

    Az nem probléma, én sem vagyok az. :) Viszont más véleményét mindig, mindenben szívesen meghallgatom, még akkor is, ha valamilyen szinten laikus a témában. :K

    Egyébként, ahogy írják, illetve én is tapasztaltam, nagyon sokat számít a szoba akusztikája. Nekem kb. 15m2-es szobám van, bőven próbálgatnom kellett, hogy lenne a megfelelőbb elhelyezni a hangfalakat. (Anno javasolták is, hogy ekkora szobába inkább vegyek kisebb mélysugárzóval rendelkező monitorokat).
    Mindezek mellett meg egy normális állvány is sokat tud hozzátenni az összképhez, valamint a külső DAC minősége sem egy utolsó szempont, illetve a kábelezés sem. Ezek közül egyébként - egyéni véleményként - az elhelyezés a legfontosabb, de pl. utóbbi is (kábelezés) számomra sokat tudott dobni az egészen. Persze kérdés, kinek mennyit érnek meg ezek a dolgok, illetve mennyire van füle hozzá, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák