Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frogged

    aktív tag

    válasz Paadoxon #26885 üzenetére

    Nekem van ithon egy Vierem meg egy vertagom meg tesomnak egy T20-a szerintem mind2 TV az árához képest jó T20 majdnem vertag áron van és nem egy kategória.
    Sajna nem tudom az 1250B-hez hasonlitani a Viert , hangerőben nagy lehet a külömbség a Vertaghoz képest 20% plusz hangerőt adok neki a lejátszóben és ugy egy hangerőn vannak.
    Amúgy 10% rendszer hangerőn 60-70% lejátszó és a hangfalon csutkora tekerve ahogy én halllgatom és úgy már nem mondanám halknak.
    Magas és közép tartományban jó a Vier játékban néha jobb mint a vertag (DAI-ben nagyon szépen ki emeli a kard csengést meg a jégvarázslatokat:) )
    Mélyben elmarad a vertaghoz képest olyankor szoktam adni neki +10% hangerőt ha pl valami zúzósat hallgatok és akkor már oké.
    De pl mikor beraktam pár Dire Straits albumot elég meg lepödtem hogy 10K-ért ilyet is tud egy hangfal.
    Különösebb gondom nem volt a vierel az usb miatt az első reflex nyilás meg jól jött kis szobában meg a hang ereje is elég szerintnem.
    Ha DNB Brutál metál vagy hasonló mély igényes zenéket hallgatsz akkor a vertag az egyetlen szerintem ami az álatald felsorolt 5 hangfalból meg felelne.
    Ha emberi zenéket akkor 1250B nem véletlen ajánlják annyian vagy ha kalandvágyó vagy tehetsz egy próbát vierel én úgy voltam vele van 14 napom vissza küldeni ha nem tetszik , de bejött.
    Nekem mivel fekete/piros gamer felszerelésem van a gépben és körülötte barna hangfal akkor se jöhetett volna szóba ha ingyen kapom de ez az én hülyeségem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák