Veletech: élőben még szebb a Honor X2

A Honor X2 nem új eszköz abból a szempontból, hogy lényegében a Huawei MediaPad X2 táblagép új kiadása az online értékesítési rendszerben futó Honor brand logójával, ez persze semmiképpen sem rossz hír, hiszen a sorozat kitűnő ár/érték arányáról híres. A Honor X2 Magyarországon múlt héten mutatkozott be, és bár a sajtóanyag phabletnek nevezte (mindjárt kiderül, miért lehetne épp az is), a 7 hüvelykes, 1200 x 1920 pixeles felbontás miatt mi inkább a tablet jelzőt aggatjuk rá, bár ez talán lényegtelen.

Mutatós hátlap és táblagéphez képest kompakt méretek – népszerű lehet a Honor X2
Mutatós hátlap és táblagéphez képest kompakt méret – népszerű lehet a Honor X2 [+]

Sokkal fontosabb, hogy a Veletechen élőben is meg lehetett csodálni az elöl üveggel, oldalt és hátul pedig fémmel burkolt masinát, amely nem csak jól néz ki: oldalsó képernyőkávái az egyik legkompaktabb táblagéppé teszik a piacon. Ha hozzávesszük a tetején található beszélgetési hangszórót és a 4G-s, illetve telefonos képességeket, mindjárt érthető a phablet kategorizálás is. Az 5 megapixeles előlapi és a 13 megapixeles hátlapi kamerák is inkább az utóbbi csoportra jellemzőbb paraméterek. A 249 grammos gép, amelyet a nyolcmagos Kirin 930-as chipset hajt meg, még idén piacra kerül hazánkban.

Többféle szín és szíj, ám egy közös jellemző: a Huawei Watch minden helyzetben mutatós
Többféle szín és szíj, ám egy közös jellemző: a Huawei Watch minden helyzetben mutatós [+]

Sok mutatós eszközt ki lehetett próbálni a Veletechen okosórákat és egyéb kütyüket beleértve, a Huawei Watchnak mégsem kellett attól tartania, hogy az esztétikai versenyben lecsúszik a dobogóról, az Android Wear rendszerű óra ugyanis gyönyörű, és a látogatók előszeretettel tapogatták meg amoledes érintőképernyőjét. Kint volt még a Mate S, a vegytiszta Android fanatikusai pedig a Nexus 6P-t is kezükbe vehették, emellett a Honor 7 villámgyors ujjlenyomat-olvasóját is szemügyre lehetett venni a kiállításon, amelyen szép számmal jelentek meg a látogatók.

Hirdetés