Újabb változatot kaphat az LG G4

Az LG G4 után várható volt, hogy a korábban látottakhoz hasonlóan egy visszafogottabb variáns is készül majd a csúcsmodellből. Ez lett a G4c, amiről rövidesen nálunk is írásos teszt jelenik majd meg. Oroszországból viszont most más hírek látnak napvilágot, hiszen minden valószínűség szerint hamarosan érkezik a G4 S, ami még ismeretlen néven a GFXBench tesztprogram adatbázisában is feltűnt.

A középkategóriásszlóshajó (ha lehet majd így nevezni) jellemzői közé az 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző, valamint az 1,5 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor tartozik, utóbbi leginkább egy Snapdragon 615 SoC-t vetít előre. A hátlapra egy 8 megapixeles kamera kerülhet, aminek működését a lézeres autofókusz segíti majd.

A megjelenésre valamikor a következő hónap második felében lehet számítani, ám ennél pontosabbat egyelőre nem lehet tudni, mint ahogy az árazásról sincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Bemutatkoznék: a nevem Ray

    Új középkategóriás LG készülékről hullott le a lepel: a Ray X190 5,5 hüvelykes HD kijelzőt, MediaTek rendszerchipet és kedvező orosz árszabást kapott.

Előzmények

  • Rosszabb negyedévet zárhat az LG a vártnál

    Állítólag nem fogy olyan jól a G4, mint azt a koreai gyártó várta, így a pénzügyi tanácsadó cégek jóval alacsonyabb negyedéves profitra számítanak, mint korábban.

  • Kibír-e két órát az LG G4 a víz alatt?

    Egy friss G4 tulajdonos kipróbálta, hogy mi történik az LG legújabb csúcskészülékével, ha víz alá kerül, és ott is marad.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

Hirdetés