Bemutatkoznék: a nevem Ray

Nem csak a G4 fémjelzi az LG idei mobilos palettáját, bár a sorozat keretében számos kisebb-nagyobb, gyorsabb-lassabb variáns megjelent. A V10 valami egészen újszerű dupla előlapi kijelzőjével, a Wine Smart a régi korokat idézi kagylótelefonos kialakításával, az LG Class fémházzal mutatkozott be, a most bemutatott Ray X190 pedig visszatér a G3 lekerekítettebb külleméhez. A 152,5 x 76,4 x 9,33 milliméteres készülék előlapja 720 x 1280 pixeles IPS panelt rejt meglehetősen szegény, 267 ppi-s képpontsűrűséggel. A nyomógombok ezúttal is a hátlapon lelhetők fel, ami alatt 3000-mAh-s telep lapul.

Az LG Ray tavalyi formavilágot és rendszerchipet kapott
Az LG Ray tavalyi formavilágot és rendszerchipet kapott

Nem éppen friss az X190 hardveres felhozatala: a nyolcmagos MediaTek MT6592M ugyanis tavalyi rendszerchip, és rendszermemóriából is csak 1 gigabájt jár, a 16 gigabájtos belső tároló viszont teljesen átlagosnak mondható a középkategóriában, ha pedig ez nem lenne elegendő, microSD kártyával lehet bővíteni. Kamerás fronton nem lehet ok a panaszra: az előlapra 8, a hátlapra pedig 13 megapixeles modul került Full HD rögzítési lehetőséggel, bár lézeres autófókuszt ne keressünk a vaku mellett. A két SIM-et befogadó 3G-s készülék (első körben) Oroszországban kerül piacra, az Ecumenical News szerint még novemberben, és kártyafüggetlenül 15 ezer rubelt kell érte kifizetni, ami átszámolva 67 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G4 Stylus - nagyra nőtt családtag

    Az LG G4-család legnagyobb tagja egy 5,7 hüvelykes kijelzővel felszerelt phablet, amelyhez egy érintőceruza is tartozik, aktív digitalizáló vagy más nyalánkságok viszont nem.

  • Újabb változatot kaphat az LG G4

    Eddig úgy gondoltuk, hogy a dél-koreaiak zászlóshajójának kistestvére a G4c, ám a hírek szerint érkezik egy erősebb, G4 S névre keresztelt változat is.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • Törésteszten járt az LG G4

    A TechRax máris kipróbálta, hogy az LG G4 mennyire bírja a strapát. Az első ütést még nagyobb gond nélkül elviselte a készülék, a másodiknál kezdődtek a problémák.

Hirdetés