Luxusvariánst és iOS támogatást kap a Gear S2

Egyértelmű, hogy a Samsungnál az okosórákról a Gear S2 előtt és után lehet beszélni, a tekerőgyűrűvel és a kategóriában jó üzemidővel megtámogatott, Tizen OS-t futtató kütyü ugyanis megoldotta az ilyen, apró szerkezetek könnyű és pontos kezelését. Éppen ezért számos variációja megjelent már a kütyünek, a legutóbb épp a legújabb eSIM szabványnak megfelelő, most pedig egy igazi luxusváltozat futott be a Samsung és a svájci de Grisogono összefogásával.

A Baselworld 2016-on mutatta be a Samsung a Gear S2 legfrissebb, luxusvariánsát
A Baselworld 2016-on mutatta be a Samsung a Gear S2 legfrissebb, luxusvariánsát [+]

A gyémántberakású, rózsaarannyal bevont lünetta ugyanolyan könnyedén forgatható körbe a kijelző körül, mint a hagyományos kiszerelések gyűrűje, és persze minden Gear S2 szoftver és funkció adott, néhány de Grisogono óralappal megspékelve. A Samsung Gear S2 by de Grisogono összesen 56 fehér és 71 fekete gyémántot kapott, a szíjat szintén a svájciak szállítják. A luxuskiadás nyártól lesz elérhető a Samsung vagy az óragyártó oldalán, az árakat nem közölte egyik fél sem.

A de Grisogono keze nyoma egyértelmű ezen a Gear S2 változaton. Ez alighanem az árazáson is látszódni fog
A de Grisogono keze nyoma egyértelmű ezen a Gear S2 változaton. Ez alighanem az árazáson is látszódni fog [+]

Szintén a Gear S2-vel kapcsolatos hír, hogy a korábban már megemlített iOS támogatás kész a startra, a Verizon ugyanis bejelentette: holnap érkezik a R730VVRU1BPC1 számú frissítés a náluk forgalmazott variánsokra, mellyel (és nyilván az iOS-es készülékekre érkező Gear Manager alkalmazással) az almás mobilok tulajdonosai is használhatják a Samsung okosóráját, amennyiben 8.4-es vagy újabb rendszer fut a készülékükön. Az update általános Android Marshmallow támogatást is hoz. Azt, hogy a máshol megvásárolt Gear S2 variánsok mikor kapják meg ugyanezt a frissítést, egyelőre nem tudni.

Azóta történt

Előzmények

  • Polcokon a Gear S2 Classic New Edition

    Kínában vásárolható meg először a CES-en bemutatott két új Gear S2 Classic variáns, az egyik 18 karátos rózsaarannyal, a másik platinával bevonva.

  • iOS-támogatással bővül a Samsung Gear S2

    A Tizen-alapú okosóra két új árnyalatban lesz elérhető, az pedig egy sokak által várt újítás, hogy mostantól az Apple operációs rendszerével is barátkozik majd a Gear S2.

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

  • Egyelőre nem érkezik 3G-s Gear S2 Európába

    Az öreg kontinensen 349 eurót kérhetnek el a hagyományos Samsung Gear S2-ért, és 399 eurót a Gear S2 Classicért.

Hirdetés