iOS-támogatással bővül a Samsung Gear S2

Októberben teszteltük a Samsung Gear S2-t, a kellemesen használható, tekerőgyűrűvel kezelhető, kerek előlapos okosóra elnyerte a tetszésünket, természetesen vannak hibái és az ára sem túl visszafogott, de kimondottan szerethető eszközt ismertünk meg benne. Ahogy az várható volt, a CES-en bemutatkozott két új Classic kiadás. Az egyik a lenti képen látható Platinum, a másik pedig a hölgyek szívét megnyerni kívánó Rose Gold. Ezek a kiadások nem csak egy-egy új árnyalatot takarnak, hanem valódi platina és 18 karátos rózsaarany borítja őket, ennek ismeretében nem nehéz kitalálni, hogy elég drágák lesznek ezek az órák.

 iOS-támogatással bővül a Samsung Gear S
[+]

A másik érdekesség, hogy az iOS-támogatás is úton van, tehát jó eséllyel nemsokára (pontos időpontot nem árultak el) az iPhone-felhasználókat is meghódíthatja a Gear S2, de az szinte biztos, hogy nem lesz minden funkció elérhető, ha almás eszközhöz kapcsolódik kütyü: többek között a Samsung Pay minden valószínűség szerint csak Samsungokkal működik majd együtt.

Azóta történt

Előzmények

  • 180 ezer Gear S2 fogyott Kínában 8 óra alatt

    Ázsiában annyira népszerű a tekerőgyűrűvel ellátott tizenes okosóra, hogy a gyártónak komolyan meg kell küzdenie a készlethiány ellen.

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

Hirdetés