Polcokon a Gear S2 Classic New Edition

A Gear S2 az eddigi egyik legjobb okosóra, mivel a kijelző körüli lünettával, vagyis tekerőgyűrűjével a Samsung megoldotta a relatíve apró kütyük kényelmes kezelését. Annyiból is előrelépés a Gear S2 és S2 Classic az elődhöz képest, hogy most már minden androidos készülékkel kompatibilis (1,5 gigabájt RAM és Android 4.4 a minimum követelmény), és olyan pletykákat is hallani lehetett, hogy idén befuthat az iOS támogatás is.

A Gear S2 Classic Rose Gold és Platinum változatai Kínában már elérhetők
A Gear S2 Classic Rose Gold és Platinum változatai Kínában már elérhetők [+]

Előtte azonban polcokra került a Gear S2 Classic két új, exkluzív kiadása, a 18 karátos rózsaarannyal bevont Rose Gold és a platinával bevont Platinum változat, fehér és fekete bőrszíjjal. Első körben a Kínai Népköztársaságban érhető el a két új változat, de hamarosan a nemzetközi piacokon is meg lehet majd azokat vásárolni. Hazai megjelenésről és árakról egyelőre nincs információnk.

A Gear S2 sportos, mégis mutatós okosóra
Mi a sportosabb, „sima” Gear S2-t próbáltuk ki [+]

A SamMobile szerint egyébként nemcsak a kapcsolódó Gear Manager mobilalkalmazás fog megjelenni iOS-re, hanem állítólag mindegyik Galaxy készülékeken elérhető Samsung szoftver is, így a Gear Fit Manager, az S Health vagy a Family Square. Ezeket a pletykákat egyelőre a Samsung nem erősítette meg.

Azóta történt

Hirdetés