MWC 2024: Porsche Design Magic6 premier is lesz

A Honor idei csúcstelefonjának globális startján mutatja be a Porsche Design Studióval való együttműködésük második készülékét.

Hónapok óta tart a Honor Magic6 RSR Porsche Design premierjének előkészítése, a márka pedig sajtóközleményben jelentette be, hogy a barcelonai MWC-n a Honor Magic6 Pro nemzetközi premierje mellett fogják megtartani a Porsche Design változatét is. Az első készülék a két cég együttműködéséből a Magic V2 RSR volt, mely hardver tekintetében nem tért el az alapmodelltől a nagyobb memória- és tárhely mennyiséget leszámítva, viszont a készülékházat és a tartozékokat átdolgozták.

Balra egy hivatalos kép a fekete Magic6 Pro hátlapjáról, jobbra pedig egy renderkép a Magic6 Porsche Design RSR változatrólBalra egy hivatalos kép a fekete Magic6 Pro hátlapjáról, jobbra pedig egy renderkép a Magic6 Porsche Design RSR változatról Balra egy hivatalos kép a fekete Magic6 Pro hátlapjáról, jobbra pedig egy renderkép a Magic6 Porsche Design RSR változatról [+]

A Magic6 sorozatból a Pro változat érkezik Európába, Snapdragon 8 Gen 3-as chippel, 50 megapixeles főkamerával, benne egy 1/1,3”-es szenzorral, valamint egy 180 megapixeles periszkópos teleobjektívvel, viszont az elmúlt két évben a Magic sorozatban volt Ultimate változat is, így benne van a pakliban, hogy a Porsche Design modell idén azt fogja helyettesíteni. Egyelőre csak két, nem hivatalos forrásból származó renderkép kering az interneten arról, milyen lehet a Magic6 és Magic6 Pro Porsche köntösben, ezek közül valószínűleg a fekete, bőr hátlappal épített változat áll közelebb a valósághoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés