Küszöbön a Magic6 Ultimate és RSR

Kínában debütál a két új változat, az európai megjelenés még nem került szóba.

Határozottan elnyerte a tetszésünket a Snapdragon 8 Gen 3-mal és egy rakás, minőségi kamerával felszerelt Honor Magic6 Pro, de a kijelző, az adatkommunikáció és az üzemidő is rendben volt, az esztétikát meg döntse el mindenki maga – a szimmetria maradt hátul, a méteres kamerakört középen meghagyva.


[+]

A Honor csúcskészülékei eleve drágán indítanak, és használnak annyi minőségi anyagot, illetve egyedi karakterjegyet, hogy már csak presztízskérdésből is megérje egy-egy tovább finomított különkiadással előrukkolni, lásd a 2024-es MWC-n lencsevégre kapott Porsche Design Honor Magic V2 RSR-t potom 2700 euróért.

(forrás: Weibo) [+]

Az persze egy előző generációs készülék luxuskiadása, és ma már a Magic6 Pro a friss csúcsmodell, úgyhogy március 18-án ez utóbbi is megkapja a maga Porsche Design RSR változatát, illetve érkezik egy Magic6 Ultimate Edition is, melynek százszoros hibrid zoomképességeire már az MWC-n célozgatott a Honor. Első körben persze Kína kapja meg a különkiadásokat a MagicBook Pro 16 laptoppal egybekötött eseményen, ám nem zárnánk ki a mobilos luxusváltozatok európai felbukkanását limitált elérhetőséggel és csillagászati árral.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés