Bearanyozta a DxOMark a Magic6 Prót

A kamera mellett a hangminőség, a kijelző és az üzemidő is jól szerepelt.

A DxOMark profilja 15 éve a digitális fényképezőgépek és az optikák minőségének tesztelése volt, és tulajdonképpen ez meg is maradt. Ám a fotók többsége ma már mobiltelefonnal készül, és a puszta hátlapi, állóképes minőség mellett az előlapra és a videózásra is komoly figyelem fordul, nem beszélve a teljes audioélményről vagy épp a megjelenítésről. Szóval ezeket, illetve hangszórókat és laptopokat is vizsgálja és vizsgáztatja manapság a mindenessé előlépett francia vállalat.

Honor Magic6 Pro a kezemben
Honor Magic6 Pro a kezemben [+]

A Honor maga is sokféle terméket gyárt, persze az okostelefonjai a legismertebbek, és most a Magic6 Pro képviseli a márka legjobbját 6,8"-es és 1280 x 2800 pixeles LTPO OLED panellel, amely 10 bites, 120 Hz-es, HDR támogatású és papíron 5000 nites megjelenítésre képes, amit nekünk sehogy sem sikerült megközelíteni. Ez utóbbi mindenesetre a DxOMarknál aranyérmes lett, a képernyőteszteken első helyezést érő 157 ponttal, azaz a kijelzőrangsor élére ugrott a Samsung Galaxy S24 Ultrát megelőzve (155 pont)


(forrás: Honor) [+]

A hangfelvételt és a sztereó lejátszást vizsgáló teszteken ugyan csak a második hely jött össze az Asus ROG Phone 6-tal és 155 ponttal az ezüstérmen osztozkodva (továbbra is a kétéves gaming mobil, a Black Shark 5 Pro vezet 161 ponttal), azért az ultraprémium kategóriában meglett az első hely, bár az a franciák puszta döntése, hogy a drága játéktelefonokat nem ide sorolják. A lényeg: a hangfelvétel családi és úti videózás során, illetve koncertfelvételeket készítve is remek, ahogy a zenelejátszás, a mozizás és a játék élménye is az a két hangszórónak köszönhetően.


A Magic6 Pro kameraszekciója [+]

Aranyérmet söpört be végül a szelfiminőség (151 pont), illetve az általános kameraminőség is – írja a Honor sajtóközleménye. Ám a márka picit elébe mehetett a dolognak, mert a DxOMark még nem publikálta fotós-videós tesztjét, részletes értékelését és pontszámait, úgyhogy a kamerás rangsorban hírünk megjelenésekor továbbra is a Huawei Mate 60 Pro+ vezet 157 ponttal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés