Hirdetés

Még egy friss ZTE modell felbukkant

A Huawei és a Lenovo mellett a ZTE is komoly, hivatalos nemzetközi jelentéttel bír, az Axon széria például elég sok Kínán kívüli piacon elérhető, a Blade sorozattal pedig olvasóink is találkozhattak. Az amerikai US Cellular szolgáltatónál most egy 4000 milliamperórás teleppel szerelt variáns bukkant fel, a ZTE Blade Max 3 ára 200 dollár a kapcsolódó promóció és kötöttségek keretében. Nézzük a legfontosabb specifikációkat!

A Blade Max 3 hathüvelykes FHD megjelenítőt kapott, amit a takarékos Snapdragon 625 hajt meg. A belső tároló 16 gigabájtos, a RAM modul 2 gigabájtos. A hátlapon RGB + monokróm, 2 x 13 megapixeles kameraduó pihen PD-autofókusszal, az előlapon 5 megapixeles egység. A telep USB-C porton keresztül tölthető, a Bluetooth 4.2-es, a WiFi 802.11a/b/g/n/ac típusú. A gigászi masina B20-as LTE sávval nem rendelkezik, persze a US Cellularnál azt nem is használják. Ugyanezen modell más piacon való megjelenéséről nincs információnk, arról viszont igen, hogy a phablet régi, 6.0-s Androidot futtat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Axon 7 - késve is felveszi a kesztyűt

    A tavalyi csúcsmobil későn jutott el erre a piacra, szoftveres apróságokon lehetne javítani, komoly hibája azonban nincs, zenei képességeivel pedig messze kiemelkedik a tömegből.

  • ZTE Axon 7 Mini - óriásbébi

    Tréfának is rossz az 5,2 hüvelykes Axon 7 variánst Mininek nevezni, a ZTE a gyönyörű fémházas kivitellel, a sztereó hangzással és az ígéretes kamerákkal azonban nem viccel.

  • ZTE Blade V7 Lite - 64 bites tévedés

    Az ötvenezer forint alatt beszerezhető, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval ellátott ZTE járt tesztasztalunkon, ám míg Németországból ideért, átment egy felezőgépen.

  • ZTE Blade A1- újra éles lehetne a penge

    Jól taktikázott a kínai gyártó: az ujjlenyomat-olvasó az egyik legdivatosabb extra manapság az okostelefonoknál, a ZTE pedig egy nagyon olcsó mobilba tett egy jó biometrikus szenzort.

Hirdetés