Hirdetés

Már mindent tudunk a Nothing ear (1)-ról

Kivéve a pontos specifikációt és a termék tényleges kinézetét. De a semmihez képest az ár és a bemutató dátuma is valami.

Carl Pei a januári bejelentés óta tökélyre fejlesztette a Nothing filozófiáját, hónapokon keresztül tényleg semmi konkrétumot nem osztott meg az új brand várható termékeiről, koncepciójáról vagy bármiről, ami érdemi információ lett volna, azt viszont megnyugtató gyakorisággal. Az utóbbi időben folyamatosan érkeztek a sajtóanyagok a Nothingtól, minden alkalommal, egyébként most is, úgy nézett ki, hogy végre megtudunk valami lényegeset.

De eddig csak annyi volt biztos, hogy nyáron érkezik az első termék, ami egy valódi vezetékmentes (TWS) fülhallgató lesz ear (1) néven és a brit Selfridges high-end áruházlánc fogja elsőként forgalmazni. Most már azt is tudjuk, hogy a fülesek aktív zajszűréssel (ANC) dolgoznak és 99 euróért/fontért/dollárért kerülnek piacra a július 27-i bemutatót követően. A Carl Pei által megosztott kép valószínűleg csak koncepció, de a Nothing honlapján olvasható előzetesek alapján egyedi, transzparens dizájnra számíthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés