Hirdetés

Karcsúbb és magasabb lesz az Oppo Find N3

Változik az Oppo hajlítható modelljének kialakítása a következő generációval, a Find N2 pedig OnePlus színekben érkezik az idei második félévben.

A DigitalChatStation nemrég osztott meg információkat az Oppo hajlítható szériájának következő generációjáról, ami nagy valószínűséggel megváltozott arányokkal érkezik majd. A belső LTPO AMOLED megjelenítő marad a 120 Hz-es képfrissítésnél, de 7,1 hüvelykről 8 hüvelykre nő a képátló, a felbontás pedig 2268 x 2440 pixelre. Ezzel együtt persze az akkumulátorkapacitás is nagyobb lesz, számszakilag 4805.


[+]

Ez viszont a forma és arányok változását is jelenti majd, noha az eddigi kivitel különösen ergonomikus kialakítást mutatott. A most előkerült, sematikus rajz alapján a készülék valóban magasabb és keskenyebb lesz, sokall inkább hasonló a konkurens modellek kialakításához. A kamerák terén marad a Hasselblad kooperáció, a három szenzor közül pedig az egyik periszkópos optikának tűnik, ami ebben az esetben valószínűleg az is lesz, aminek látszik.

Oppo find N2
Oppo find N2

Az Oppo Find N3 valamikor az idei harmadik negyedévben mutatkozhat be, ezzel együtt pedig a Find N2 is nemzetközi vizekre evez, több, mint valószínű, hogy OnePlus V Fold néven. A hajlítható készülék érkezését a OnePlus 11, OnePlus Pad és Buds 2 Pro bemutatóján jelentette be a gyártó, nem sokkal később pedig Pete Lau erősítette meg hivatalosan a Twitteren.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés