Hamarosan befut a Honor 8 is?

Nem kis részt vállal az önállóan működő, és elsősorban online értékesítésben elérhető Honor brand az anyacég, a Huawei globális sikeréből, és többről van szó ügyes marketingnél (amire amúgy is alig költenek): olyan eszközökkel, mint a Honor 6 vagy mondjuk a Honor V8, nem nehéz felkelteni és fenntartani az érdeklődést. Az utóbbi nemrég mutatkozott be 5,7 hüvelykes kijelzővel (amiből elérhető Full HD-s és QHD-s variáns), illetve dupla hátlapi kamerával – persze a főcsapást nem a phabletek, hanem az 5 hüvelyk körüli Honor telefonok jelentik.

Az ujjlenyomat-olvasó a Honor 7 hátoldalára került és jól működik
A Honor 7 (fent) folytatása ujjlenyomat-olvasóval és dupla hátlapi kamerával érkezhet, méghozzá napokon belül [+]

A Honor 8-ról állítólag már jövő héten, június 8-án lehull a lepel, méghozzá 5,2 hüvelykes kijelzővel, Kirin 950-es SoC-vel, 4 gigabájt RAM-mal, lekerekített szélű kijelzővédő üveggel és USB-C csatlakozással. A tippek szerint a dupla hátlapi kamera és az ujjlenyomat-olvasó ezúttal sem fog hiányozni, ami pedig az üzemidőt illeti, 3000 milliamperórás telep gondoskodhat a takarékos Kirin chipset energiaellátásáról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Újabb készülék bemutatására készül a Honor

    Európában újabb modellel gazdagíthatják a termékpalettát, hiszen június 20-án virtuális sajtóeseményt tartanak.

  • Június 12-én jön a Honor 5A

    A korábban már a TENAA jóváhagyását megszerző készülék hamarosan hivatalosan is kapható lesz, méghozzá elvileg 5 hüvelykes HD kijelzővel felszerelve.

  • Július 5-én futhat be a Honor 8

    A VR szemüveggel megtámogatott, 5,7 hüvelykes Honor V8 után jöhet a kisebb képátlóval megáldott, ám szintén dupla kamerás Honor 8.

  • Fotókon látható a Honor 8

    A kínai hírközlési hatóságnak köszönhetően már nem csak azt tudjuk, hogy az átlagnál szebb lesz a Honor 8, hanem fotót is láthatunk róla.

Előzmények

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés