Hirdetés

Fotókon látható a Royole FlexPai 2

Már hivatalos előzetesek is voltak az újdonságról, de fotót elsőként a TENAA által láthatunk a pár napon belül bemutatkozó termékről.

Most már hivatalos, hogy szeptember 22-én hivatalosan is jön a Royole FlexPai 2, a világelső hajlítható okostelefon utódja. Eddig még csak hallottunk a termékről, fotó nem volt, most azonban megérkeztek a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság képei, amik alapján biztosan megállapítható, hogy az előző verzió alapvető kialakítását kapja, tehát az egyetlen kijelző kívülre kerül, aminek összecsukva kevesebb mint a felét fogjuk használni: hasonló megoldással él a Huawei is.

[+]

Elsőről második generációra rengeteget fejlődtek a hajlítható mobilok (lásd Galaxy Z Fold 2), ám a FlexPai 2 ezeken a képeken még mindig inkább egy koncepciómobilnak tűnik, mintsem kiforrott, kész kialakításnak. A specifikáció mindenesetre sokat fog fejlődni, nyilván nem marad el az 5G, ehhez pedig egy erőteljes Snapdragon 865 rendszerchip fog társulni 8 vagy 12 GB RAM-mal és 256 vagy 512 GB belső tárolóval. Kijelzője 7,8 hüvelykes AMOLED, 4:3-as képaránnyal, 1440 x 1920 pixellel.

[+]

Nyitott állapotban 186,2 x 133,8 x 6,5 milliméteres lesz a kütyü, mindehhez 340 grammos tömeg fog tartozni. Arany, fekete é szürke színekben, Android 10-zel, 4450 mAh-s akkumulátorral és négy kamerával (64 + 16 + 8 + 32 megapixel, ismeretlen felosztásban) várható. Minden további információért négy napot kell még várniuk az érdeklődőknek.

A borítóképen az eredeti Royole FlexPai látható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés