Ezek a Motók váltanak Android Pie-ra

Egyre több gyártó jelzi, hogy gőzerővel dolgozik Android 9 Pie frissítésén készülékeire, és most a Lenovo kötelékébe tartozó Motorola is közzétett egy listát. A rajta szereplő nyolc mobilra biztosan befut a 2018-as Android, amit őszre ígér a brand blogja, hosszabb üzemidővel és az új főverzió minden újdonságával.


A Moto G6 ősszel vált Android 9 Pie-ra[+]

Hiányzik viszont például a Moto E5, az E5 Play és az E5 Plus a listáról, illetve a tegnap bejelentett P30. Azt persze nem állítja a közlemény, hogy csak az alábbiak váltanak Android 9 Pie-ra, mindenesetre egyelőre ezekről tudjuk biztosan.

Előzmények

  • 5G-s Moto Moddal debütált a Moto Z3

    Amerikai szolgáltatónál, Snapdragon 835-tel futott be az idei legerősebb Moto Z. Betörhetetlen kijelzős variáns idén nem érkezik, 5G-s modemet bevető Moto Mod viszont igen.

  • Íme a Moto E5 Play Android Go Edition

    A Motorola Moto E5 Play eleve nem volt egy erős valami, most viszont szerényebb képességekkel Android Go verzióban, világszerte elérhető lesz.

  • Motorola Moto G6 - kérsz egy üveggel?

    Sosem volt még ennyire gyönyörű egy középkategóriás Motorola, mert igen, a patinás amerikai gyártó neve ismét rajta van a fém/üveg házon, a hátlapon pedig két kamera figyel.

  • Megérkezett a Moto Z3 Play

    Super AMOLED kijelző, Moto Mod-támogatás, oldalra került ujjlenyomat-olvasó és TurboPower gyorstöltés jellemzi a felső-középkategóriás Motót.

Hirdetés