Elvileg megvan a Moto E4 specifikációja

A Lenovo égisze alatt létező Moto igyekszik megőrizni a brandet, ami a Moto Z sorozattal és a jól megkonstruált Moto Modokkal úgy tűnik, sikerül is az egykor jó nevű gyártó utódmárkájának. Az MWC-n a középkategória, egyben a Motorola legnépszerűbb sorozatának új tagjai, a Moto G5 és G5 Plus mutatkoztak be, amelyek bár nem moduláris kialakításúak, de kedvező árral, kulturált felszereltséggel és cserélhető akksival próbálnak szimpátiát kelteni. Az E sorozatról eddig nem sok minden derült ki az FCC tanúsítás alapján, csak az, hogy lesz, illetve van következő felvonás.

Moto E3
Moto E3 [+]

Az indonéz hatóság honlapján feltüntetett specifikáció ugyan másik modellszámot jelöl, mint az FCC, valószínűleg a Moto E4 egy variánsáról lehet szó. A specifikáció továbbra is egyértelműen belépő szintű, de talán nem annyira, mint a tavalyi Moto E3 az MT6765P lapkával. Bár, idén sem erőltették túl magukat, viszont ezúttal is a MediaTek szolgáltatja az alapokat a négymagos, maximum 1,1 GHz-es MT6737M formájában.


[+]

A visszafogott, és nem valami friss processzor mellé 1, 2, 3, vagy 4 GB rendszermemória lesz elérhető, valamint egységesen 16 GB belső tárhely. Bár, az 1 GB-os verzióra 2017-ben lehet, hogy többen rásütik a kukoricapelyhes dobozba való jelzőt. A multimédia sem ígérkezik erősnek, a hátlapi kamera 5 megapixeles, de rendelkezik autofókusszal, míg az előlapi 2 megapixelt tud. Az 5 hüvelykes, FWVGA felbontású kijelzővel várható Moto E4 energiaellátását egy 2300 mAh-s telepre bízták. Az elvileg Android 7.0-val érkező készülék árazására roppant kíváncsiak vagyunk.

Azóta történt

  • Érkeznek a legolcsóbb Motók

    A Lenovo Moto legolcsóbb készülékeinek specifikáció szivárogtak ki, egyben elvileg egy új szériát is köszönthetünk.

  • Egy csokornyi Moto renderkép

    A belépő szinttől, a középkategórián át a következő csúcsmodellig tett közzé kétes eredetű képeket a Slashleaks.

  • Viszlát, ZUK Mobile!

    A mobilos szegmensben nem volt olyan hosszú a története, mint az egykori teherautómárkáé. Mostantól Moto néven jön minden.

  • A Moto G5S renderképei is kiszivárogtak

    A Lenovo nem igazanán tudja lakat alatt tartani közelgő készülékeit, most a G5 variánsa került nyilvánosságra.

Előzmények

  • Nougattal startolhat a Moto E4

    Egyelőre még nincs sok információnk a Moto E-széria következő generációs tagjáról, az FCC-hitelesítés azonban jelzi, hogy rövidesen itt lehet a bemutató.

  • MWC 2017: Kedvező áron jön a Moto G5 és G5 Plus

    A barcelonai tengerpart mellett, a W Hotelben került megrendezésre a Lenovo idei MWC-s sajtótájékoztatója. Moduláris rendszer? Nincs! Kedvező ár? Van!

  • Egy csokornyi Moto Mod tesztasztalunkon

    Kipróbáltuk a Moto mobilok hátlapra pattintható projektort, a hangszórót, a tokot, az akkumulátort és a fényképezős, optikai zoommal és képstabilizátorral megáldott modult is.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

Hirdetés