Hirdetés

Egyre több információ bukkan fel a Honor V40-nel kapcsolatban

Persze errefelé az érdekel mindenkit a leginkább, hogy végül lesz-e Google vagy sem.

Miután a Huawei megvált a Honortól, jelenleg nem látszik akadálya, hogy az immár, papíron mindenképpen független gyártó hozzáférjen olyan licencekhez, amelyektől az amerikai adminisztráció elvágta az anyacéget. Elvileg a Honor V40 még HMS ökoszisztémával érkezik, mivel a készülék fejlesztésekor a brand még a Huawei tulajdonában állt, bár gyanús, hogy a decemberi premiert nem ok nélkül tolták el.

Az orosz Kommersant (az orosz piacon a második legnagyobb brand a Honor) még nem számít Google szolgáltatásokra a V40 kapcsán, bár egyre kevésbé tűnik lehetetlennek a dolog. A január 18-i bemutató sem valósult meg, egyáltalán nem kizárt, hogy a licencek beszerzése miatt. Addig is folyamatosan szivárognak az infók, jelen esetben a Digital Chat Station nevű, általában megbízható Weibo felhasználótól.

A Honor V30-cal megegyező formában a V40 is kettős kameralyukat kap a kijelzőbe, ahogy az a hivatalos előzetesen is látszik, viszont a második kamera nem egy ultraszéles egység lesz, hanem elvileg egy 3D ToF szenzor, ami sokkal biztonságosabb és precízebb arcfelismerést tesz lehetővé. Az 50 wattos vezetékmentes gyorstöltésről már tudtunk, a sztereó hangszórópár és a 100% P3 színtérmegjelenítés viszont új információmorzsa. Már csak egy premierdátum kéne.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés