Vezetékmentes villámtöltést töltést ígér a Honor V40

A premierdátum még képlékeny, a Qi töltés felső teljesítményhatárát a TÜV Rheinland viszont megerősítette.

50 wattos vezetékmentes gyorstöltőt vitt a Honor a TÜV Rheinlandhoz vizsgálatra és certifikációk beszerzésére, olvasható le a minősítő intézet megfelelő dokumentumáról, igaz: elképzelhető, hogy a vásároló, pontosabban a támogatott telefon számára a ténylegesen elérhető teljesítményplafon 45 watton áll meg, talán az efféle töltés során előálló energiaveszteség okán.

Hirdetés

(forrás: Weibo) [+]

Akárhogy is: az önálló Honor első csúcsmobilja (amely mindjárt három telefont jelenthet a V40, a V40 Pro és a V40 Pro+ személyében) igen komoly felszereltséggel csábíthat vásárolókat. Az átállás és a tranzakció befejezése a Huawei-től való teljesen függetlenedéshez azonban hosszabb folyamat, ezért is csúszhatott december végéről január elejére a premier, és elképzelhető, hogy az előbb január 4-ei, majd 13-ai dátum január 18-ára módosul.

A Honor V40 meghívója még tegnapi eseménnyel
A Honor V40 meghívója még tegnapi eseménnyel (forrás: Weibo) [+]

Kevésbé gyártási, inkább adminisztratív okai lehetnek a késésnek: a Honor szeretne teljesen tiszta lappal indulni jogi oldalról, hiszen fontos számára a nyugati piac, ahol a későbbiekben potenciálisan visszaszerezheti a Google-licencet. A kezdőkészletet pedig már alighanem legyártották a V40-ekből, szóval amikor bejelentik, Kínában minden bizonnyal azonnal beszerezhető lesz a három mobil.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés