Csütörtökön érkezik a Redmi Note 2

A Weibóra felkerült két beszédes kép, amelyek a Xiaomi csütörtökre tervezett sajtótájékoztatójának előzetesei, és amelyek alapján a sajtó és a felhasználók már megkezdték a találgatásokat. Az első kép egy betűrejtvény, amelyből több angol szó is kiolvasható, így a Note, a bigger, a glass, a lighter, a large stb, amelyek a GizmoChina szerint a Redmi Note folytatására utalnak. A TENAA honlapján megjelent információk szerint az új Redmi phablet 5,5 hüvelykes, Full HD megjelenítőt kaphat, amelyet vagy a Snapdragon 615-ös, vagy az ugyancsak nyolcmagos, 64 bites MediaTek 6752 hajthat meg, 2 gigabájt RAM segítségével. Az előlapra 5, a hátlapra 13 megapixeles kamera kerülhet, a hátlap alatt pedig 3100 milliamperórás telep lapulhat.

A minap egy másik készülékről is kiszivárogtak információk, amelyek alapján sokan egy QHD-s, ultravékony csúcskészülékre számítanak, méghozzá 5,2 hüvelykes képátlóval. Annyi a jobb oldali képből mindenesetre kiderül, hogy egy második készülék valóban bemutatkozhat január 15-én, bár többet nehéz kiolvasni. Akárhogy is, 2015-ben a középkategória alján már Full HD-s készülékek is kaphatók lesznek, legalábbis Ázsiában. Ilyen például a már bejelentett Meizu M1 Note phablet, amely az új Mi Note 2 nagy ellenfele lehet, nem véletlen a hasonló névválasztás.

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett a Xiaomi Redmi 2

    64 bites rendszerchipre váltott a Redmi, és több specifikáció is változott az 1s-hez képest, a kezdőár azonban verhetetlen maradt.

  • Xiaomi Redmi Note 4G - valaMivel gyorsabb

    A 4G-s Xiaomi óriásmobil chipsetet és MIUI verziót cserélt. Lássuk, hogy a nálunk is kapható készülék errefelé is olyan jó ajánlat-e, mint Ázsiában!

  • Napokon belül érkezhet a Redmi Note 2

    A Xiaomi filléres phabletjének folytatása ütős válasz lehet a Meizu M1 Note-ra.

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

Hirdetés