Videoelőzetes és Mi5 kémfotók a mai Xiaomi hírekben

Ahogy a Xiaomi a piaci részesedését növeli, úgy nő az érdeklődés és a várakozás a legújabb termékei iránt, és az alig 5 éves vállalat ügyesen borzolja fel a kedélyeket csütörtökre tervezett nagyszabású bemutatójának szűkszavú előzeteseivel, egy ilyen ma is érkezett.

Szóba került már a Redmi Note 2 érkezése Full HD megjelenítővel és nyolcmagos rendszerchippel, az Mi4s vagy Mi5 érkezése ultravékony készülékházzal, emellett egy multimédiás eszközről is lehullhat a lepel. A fenti videó az eddigi híreszteléseket ugyan nem erősíti meg, viszont erősen céloz egy vagy több kütyü érkezésére a fent említett tulajdonságokkal.

Állítólag a Xiaomi Mi5 látható ezeken a képeken

Időközben kiszivárgott néhány fotó, amelyeken állítólag a Mi5 látható, azonban QHD-s vagy Snapdragon 805-ös alapok helyett Full HD-s megjelenítővel és Snapdragon 801-es rendszerchippel. Most már felesleges volna találgatásokba bocsátkozni a kémfotók hitelességét illetően, csütörtökig ugyanis már csak kettőt kell aludni, és akkor mindenre fény derül.

Azóta történt

  • Ráncfelvarrást kapott a Redmi 2

    Apiaci premier után alig két héttel a Xiaomi megduplázta a rendkívül nyomott árfekvésű készülékének operatív memóriáját és belső tárhelyét.

  • Novemberben érkezik a „Xiaomi Mi5"?

    Egy kiszivárgott ütemterv szerint 4 új Xiaomi készülék mutatkozhat be még idén, ezek egyike a Mi5 névre keresztelt csúcsmodell lehet.

  • Az MX5 mellett pózol a „Redmi Note 2”

    Meglehetősen hasonlít az állítólag hamarosan bemutatkozó Xiaomi Redmi Note 2 a nemrég bejelentett Meizu MX5-re. A legfőbb különbséget az ujjlenyomat-olvasó elhelyezése jelentheti.

Előzmények

Hirdetés