CES 2023: Megerősítette a Lenovo, hogy érkezik a ThinkPhone

A Motorola Global Twitter-oldalán tettek közzé egy képet, és business-osztályú frissítést ígérnek az okostelefonok piacán.

Hónapok óta hallani pletykákat egy bizonyos ThinkPhone-ról, mely a Lenovo ThinkPad laptopjainak mobilos testvére lehet. A készülékről szivárogtak már ki specifikációk, állítólag a Motorola gyártja és a csúcskategóriás Moto mobilok alapjaira építkezik majd a ThinkPhone, hivatalosan viszont nem lehetett róla eddig semmit sem hallani. Eddig, ugyanis megérkezett az első hivatalos kedvcsináló a Motorola globális marketingjéhez tartozó Twitter-csatornára, melyen ugyan alig valami látszik — a terméknév, ThinkPhone by Motorola és egy piros színű gomb a kereten —, de végre hivatalos úton is elismertté vált a telefon létezése.

Annyi derül még ki a Tweetből, hogy a 2023-as CES kiállításon lesz a premier, ez január 5-én indul Las Vegasban, így várhatóan a Lenovo és a Motorola az ott tartott sajtótájékoztatón részletezi majd, miért válassza a telefonvásárlás előtt álló felhasználó a ThinkPhone-t. A korábbi pletykák alapján erős hardver és egyedi szoftver próbálja majd a ThinkPad felhasználókat a névrokon telefon irányába terelni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés