Hirdetés

Az új Sony csúcskészülék sem bújhatott el a kamerák elől

A minap kiszivárgott, majd eltávolított Xperia XA 2017 videó után képek is felbukkantak a felső-középkategóriás mobilról, most pedig az Xperia XZ vagy a Z5 Premium folytatása a soros, hogy megmutassa magát, legalábbis a weibós forrás állítása szerint. A bal oldali képen a jobb alsó mobilt tessék szemügyre venni, ami jó eséllyel a méretes Xperia Z Ultra mellett foglal helyet.


[+]

Ha így van, akkor a szóban forgó készülék jóval nagyobbnak tűnik az XZ-nél, ezért simán lehet, hogy a Yoshino munkacímen futó, 4K kijelzős phabletről, és nem egy 5 hüvelyk körüli mobilról van szó. Persze, mint mindig, ezek a kémanyagok kényesen odafigyelnek arra, hogy még véletlenül se lehessen belőlük tényszerű következtetéseket levonni. Az biztos, hogy a mobil vagy phablet 4 gigabájt RAM-mal rendelkezik, azt pedig @Ricciolo közölte informátorai alapján, hogy a Z5 Premium folytatása kihagyhatja a közelgő MWC-t.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • A Sony csúcsragadozója is kihagyhatja az MWC-t

    Az Xperia Z5 Premium tulajdonképpeni utódja csak zárt ajtók mögött lesz megtekinthető Barcelonában, olvasható a legfrissebb hírekben.

  • Homály fedi a képen látható Xperiát

    A kémfotózás nagykönyvének szabályait követve, igencsak rossz minőségű felvételen látható az Xperia XZ állítólagos folytatása.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

  • Sony Xperia Z5 Premium Dual - pixelmánia

    A Sony a világon elsőként kínál 4K felbontású mobilkijelzőt a csúcsmodell Z5 Premium jelzésű kivitelében. Tesztünkben megnéztük ezt és a többi különbséget a normál változathoz képest.

Hirdetés