Hirdetés

A héten Európában startol az LG Q8

Nemrég tűnt fel az LG hivatalos oldalán a Q8 nevű készülék, igaz, csak Olaszországban. Ami már instant jó hír, lévén, hogy lényegesen közelebb esik a hazai piachoz, mint az LG V20 kompaktabb verziójának első megjelenési helye. A V34 isai Beat ugyanis első körben kizárólag Japán privilégiuma volt. A napokban, legalábbis hivatalos termékoldalon elérhetővé vált Q8 viszont nyilvánvalóan errefelé fog hódítani. Az Amazonon jelenleg 599 euróért vásárolhatunk egyet, ami aktuális árfolyamon 182 ezer forint.

LG Q8
LG Q8 [+]

Az 5,2 hüvelykes készülék érdemeit és specifikációját taglaló hivatalos sajtóközlemény egyrészt pontosít néhány, eddig nem hitelesített paramétert a specifikációból, illetve a megjelenéssel kapcsolatban is szolgáltat némi információt. A termékoldalon eddig IP68-as minősítést jeleztek, a sajtóközlemény és a képek viszont egyértelműen IP67-es szintet jelölnek, így ezt tekintjük mérvadónak. Ahogy a hátlapi kamerarendszer fő eleme is inkább 16 megapixelesnek tűnik közlemény alapján. A többi adat látszólag stimmel, az elsőként európai kulcspiacokon való értékesítés pedig a héten indul, az ázsiai piacok a jövő hónapban csatlakoznak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Filmet lehet forgatni az LG V30-cal

    A legfrissebb előzetes kiemelkedő kameraképességekre céloz.

  • Bemutatkozott az LG Q8 (2018)

    Az LG Q sorozata a csúcsmodellek szerényebb árfekvésű variánsai, kis késleltetéssel hozzánk is eljutott a Q8, most pedig itt az idei modell, ami viszont egy középkategóriás, önálló készüléknek tűnik.

Előzmények

  • Csendben startolt el a vízálló LG Q8

    Azért nem volt nagy hírverés, mert ez tulajdonképpen a V34 Isai Beat Európába ellátogatott változata, dupla kijelzővel és Snapdragon 820-szal.

  • LG V20 - zene füleinknek

    Hivatalosan nem kapható nálunk a dél-koreai gyártó tavalyi csúcsphabletje, ráadásul lassan kifutó termék, de az ára kedvező, így életképes választás lehet, zenerajongóknak pedig kimondottan ajánlott.

  • LG blog: 5,2 hüvelykes verzióban is elérhető lesz az LG V20

    Az LG V20 egy kisebb, noha funkcionalitásában nemhogy megtartott, de kissé tovább is fejlesztett változatban kerül piacra. Sajnos kizárólag Japánban.

Hirdetés