Hirdetés

71 iF Design díjat söpört be a Samsung

Két hajlítható telefont is elismerésben részesítettek, mielőtt megérkezik nyáron a folytatásuk.

Nem kevesebb, mint 71 elismerést kaptak a Samsung termékei az International Forum Design Awards 2021 eseményén, amely a funkció helyett elsősorban a formára koncentrál, és aligha meglepő, hogy a márka légtisztítói, hűtői, 8K tévéi és projektorai mellett a mobilkészülékei is kivívtak maguknak elismerést.


Az első Z Flip után érkezhet idén a második [+]

Dizájntrófea helyett mi plecsnivel jutalmaztuk a tablet/telefon hibrid Galaxy Z Fold2-t és az újragondolt kagylótelefon Z Flipet, mindenesetre ugyanarra a következtetésre jutottuk: a két termék különleges formát és felhasználói élményt hozott. Ergo már csak azért is érdemes volt megalkotnia őket a Samsungnak, hogy a kütyük iránt érdeklődők értesüljenek a márka innovációiról, esetleg élőben kipróbálják, ha pedig úgy alakul, és elég szélesre nyílik a pénztárca, a méregdrága termékeket megvásárolják.

A két Fold. Hátrébb a régi, előtérben az új
Foldból eddig kettő volt, júliusban debütálhat a harmadik [+]

Mielőtt valaki csalódva kattintana következő hírünkre, miszerint az iF díjai a múltról szólnak, nemrég beszámoltunk, miszerint júliusban kaphat premiert a Galaxy Z Fold 3, méghozzá 4380 mAh-ra szűkített teleppel, amitől talán a jókora tömegen is tudnak faragni. A belső kijelző 7,5"-esre csökkenhet, a külső pedig 6,2"-esre. Ugyanezen a forró nyári eseményen a Z Flip 2 is elstartolhat, és egy vagy több hajlítható Galaxy esetében esélyes a képernyőbe rejtett kamera, az LTPO kijelzőtechnológia és az S Pen stylus támogatás. Ha minden tökéletesre sikerül, akkor a plecsnik és a díjak se maradnak el.

Előzmények

Hirdetés