-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Gyári 1.15-re szeretnék gyári 1.17-et.
assert failed: (getprop....... remélem ismeritek a gondot, én ilyennel még nem találkoztam pedig azt hittem régi motoros vagyokMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz Laza... #8102 üzenetére
Kivettem a dobozból, olyan. Ez az alap touch recovery.
Minden gyári. V9180_4.4_update_H117.zip a fájlnév, md5 checksum lefut a telón sikeresen.mod: az 1.16-ot se rakta fel ugyanezzel a hibával, elősör azt hittem sorban kell őket felrakni
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
emill
tag
Sziasztok!
Régóta nézegetem a V5-öt, de ez a viszonylag sok probléma amiket olvasok eléggé elbizonytalanít. Nekem fontos a hosszú akkuidő, a jó GPS (hamar találjon jelet). Ezekkel hogy áll? Az gyors akku merülésről az utolsó néhány hozzászólásban többször is olvastam, olyantól is aki gyári ROMmal használja. Ez mennyire jellemző? Jó esetben meddig bírja az akku?
A V5S mint utód miben jobb a processzoron és a 4Gn túl? Játékra nem használnám így a "régebbi" proc. is megfelelő nekem.
Van valami bosszantó hibája? Persze ez szubjektív kinek mi a hiba (olvastam, hogy van akinek a kamera nem elég jó), de mi az amit legtöbben felhoznak mint hibát, kényelmetlenséget, javítandó valamit? -
daninet
veterán
válasz aytukabozs #8105 üzenetére
rájöttem közben h philZ van rajta..
philZ 6.58.7
CWM 6.0.5.1de hogy mikor került ez rá, vagy ki rakta rá
A lényeg h van most recovery-m de elindulni hajlandó romom nincs. Annyit kivettem a dologból, hogy custom romot kell most felraknom, mert ez custom recovery, és erre nem megy gyári.
de eleve már az gyanus volt h a gyári frissítést amit a teló leszedett nem rakta fel, mert újraindult recoveryben és megállt totál... jól kibacott velem valaki aki ezt a telefont piszkálta
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
aytukabozs
addikt
válasz daninet #8107 üzenetére
Hát vagy bootolj be gyári recoverybe és tedd fel a gyárit (mindenféle wipe-ok után persze]
Laza blogja nyitva van...." jól kibacott velem valaki aki ezt a telefont piszkálta"
Arra gyanakodnék akitől vetted
Azt tudod hogy a gyári 117 csak en/cn ugye...?[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
daninet
veterán
válasz aytukabozs #8108 üzenetére
ok
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Laza... #8111 üzenetére
A flashelő alkalmazásod feltételez egy működő romot ahol adb engedélyzve van. Tudom, hogy recoveryben is kellene adb legyen, de a philZ-ben ez nem ment.
De megoldottam XDA-n utánaolvastam a dolognak.És legyél szíves akkor utasíts valaki csendre ha már 1000x le lett valami írva, de ilyen eset itt még nem volt, és a blogod sem nem nyújtott segítséget ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz daninet #8112 üzenetére
Picit vegyél visszább, mert ugyan nem volt még ilyen gond 1000x, csak 100x, de utána olvashattál volna.
Azt egy szóval nem írtad hogy nem müxik a rom. Az meg hogy neked a blogban leírtak nem segítettek, az kizárólag neked (és az arroganciádnak) köszönhető.
Szívesen
Never give up!
-
emill
tag
válasz aytukabozs #8105 üzenetére
Nem olvastam végig a teljes fórumot, de az utolsó ~1-200 hozzászólásban előfordultak:
- gyorsan lemerülő akku (a friss, ropogós épp átvett V5-nél is)
- valami akku mozgás is rémlik, nem illeszkedik (-ett) rendesen a helyén?
- spontán újraindulás
- egyszer csak elromló hangminőség
Már azt is furcsállottam, hogy úgy adta ki a ZTE a telefont, hogy csak 1 SIM-esként működött sokáig. Nem értem miért járatja le magát a gyár egy "félkész" telefonnal. Nem vagyok ZTE ellenes, most is ZTEm van (V970), de a GPS-e, kamerája katasztrófális + néha kicsit lassú is, szóval lecserélném. A Huawey Honor 3C-t és a Xiaomi 2-t néztem, de jelenleg a V5 a legolcsóbb. -
426os
őstag
Amiket írsz mind egyedi vagy szoftveres (utólag telepített app miatt) probléma, egyik sem jellemző a telefonra.
Félkész sw-vel meg szerintem azért adták ki, mert nagyon gyorsan akartak lépni a Redmi 1S-re (vagy legalábbis kivenni a részüket ebben a "megfizethető árért egész jót" kategóriából) és ha még tovább vártak volna, kevesebbet tudtak volna eladni. Ráadásul így, hogy elismerten volt még dolguk a sw-el, hallgattak a felhasználói visszajelzésekre is és a kezdeti bugokat is kijavították. Azért ez nem annyira jellemző manapság. Szóval itt a saját maguk lejáratásáról szó sincs, sőt ez inkább plusz pont részemről. De ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
.
-
topi66
aktív tag
-
aytukabozs
addikt
V970 tuti kis teló volt de nem 1 kategória.
Egy fórumtárs akinek grandX-e volt, vásárlás előtt megnézte a v5-ömet és eléggé hűha arcot vágott...Kijelzőidő nálam állandó 4-4,5 órára állt be, ezt néha 26-28, néha 8 óra alatt hozom össze
És ja; akkuproblem 8000+ hsz alatt 1 db volt!
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Nekem a Xiomi az összeszerelés minőségében azért veri a ZTE-t... még mindig fura, hogy recsek-ropog, Hongmi-nak semmi hangja nem volt...
aytukabozs: 2 az az 1... én voltam az első akinek 95-ről 10 perc alatt ugrott 1%-ra, aztán még volt valaki... Lekopogom azóta semmi baja...
-
aytukabozs
addikt
Slendriánul fogalmaztam,
a lötyögő/nem érintkező akku problémára próbáltam utalni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lenovo S850-et vettem a V5 előtt. A Lenovo kb. 3 hete szervizben van (másodszor), mert dobálja a hálózatot. A V5-tel még semmi gondom nem volt. A gyári rom teljesen hibátlanul működik.
Ha kicserélik a Lenovot, vagy visszaadják az árát, akkor valószínűleg a feleségemnek is V5-t veszek. -
Qwery
tag
Segítsetek pls. Keresem a menüben a lehetőséget, hogy a hangerőgombokra felébredjen a készülék. Kikapcsolnám, mert nem tudom úgy megfogni a készüléket, hogy ne ébreszteném a kijelzőt. Agyfszt kapok már. Emlékeim szerint valahol belefutottam... De lehet rosszul emlékszem.
42
-
hunaqua
addikt
Én most az utolsó CM12-t használom,és az én felhasználói szokásaimnak tökéletesen megfelel.Nekem jelenleg ez a legjobb.A tárcsázót cseréltem,mert össze-vissza rakta a névjegyeket,de az exDialer-rel hibátlan.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
-
Qwery
tag
-
martin555
aktív tag
véletlen leejtettem a telót a parkettára, 1m magasból, szinte tökéletesen a hátára esett nem sarkára. ezután elment a hang, vagyis hangszóró hiba v szétcsúszás-szakadás keletkezhetett, mert nincs hang, csak fülhallgatóval.semmi egyéb hiba. valakinek valami használható tipp azon kívül hogy telefonszervizessel megnézetem? köszi.
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz martin555 #8133 üzenetére
Fülhallgato vagy kihangosito nem jo? (Felső/also) Csak röntgenen lattam a belsejét, valszeg elmozdulhatott... [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
martin555
aktív tag
válasz wwenigma #8135 üzenetére
köszi, a másodlagos hangszóró tudott a pottyanástól annyira visszábbmenni a helyén hogy ne érintkezzen, mert rugós érintkezője van.
wwenigma röntgenképe és Chigon szétszedős vidije alapján szétszedtem, megigazitottam, kész.
kösz
https://www.youtube.com/watch?v=WdCxi9HUqYs
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
aytukabozs
addikt
válasz martin555 #8137 üzenetére
Bocs csak a kereső kedvéért, mert az előbb nem találtam meg;
szétszedés, szétszerelés, szétkapás, teardown, disassemble
De soha ne legyen szükségem rá
-
kispal87
aktív tag
A kör (home) "gomb" melletti két kis pötty "gomb" nektek világ?
Lehet rosszul emlékszem, de mintha lett volna világítása azoknak is.
Csak azért kérdezem, mert jelen állapotában nincs. -
Joe Swanson
senior tag
Foxpuppy 1.15-ről, ha Foxpuppy 1.17-re akarok frissíteni, akkor gyári recoveryből wipeolok, és utána kiválasztom a zipet? Vagy mehet CWM-ből simán? Előtte visszarakjam a sima 1.15-öt?
-
peestike
őstag
érdeklődnék azoktól, akik a prodooman féle 2015.03.07.-i CM12 valamelyikét használják, hogy milyen is?
jobb, mint a korábbi kiadás? érdemes feltenni?
köszönöm a nyilatkozatokat előre is!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
trialboj
őstag
válasz trialboj #8079 üzenetére
Kösz a tippet aytukaboz.
Habár 3x átlapoztam majd minden bejegyzést ezt végig átugrottam, mert nem gondoltam hogy a rom cserén kívül más is van benne.
A készítőnek üzenném hogy a címet kicsit kibővítve több emberhez eljutna az a sok hasznos dolog ami össze lett foglalva.Szóval aki nemrég jutott hozzá a címben említett telefonhoz, az az következő linken talál hozzá rengeteg hasznos tippet: [link]
Van 1 érdekes rész amit nem értettem:
"Nem tudom kinek tűnt már fel, de a wifit hiába kapcsolod ki, akkor is bekapcsolva van (akku statban jól látszik). Ma reggelemet ezzel kezdtem, miután éjjel 3%-ot szívott le a full feltöltött akksiból."
Na most ez a gond már ki lett javítva alapból, de ettől függetlenül egy éjszaka alatt 10-08ig csak merül 3%-ot az aksi... ez nem normális? Attól hogy nincs használva még készenléti állapotban van ami fogyaszt valamennyi időt, vagy rosszul tudom?
És még egy gyors kérdés. Valamiért nem fordul vízszintbe a billentyűzet sms írásakor, hol lehet ezt állítani, mert sehol sem találom az opciót.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
nagyúr
válasz Joe Swanson #8141 üzenetére
Mivel egyik sem teljesen gyári rom, ezért csak CWM-ből mennek fel.
-
poffsoft
veterán
sziasztok!
Ha jól tudom, glonass holdakat is kezeli a teló.
Ezt hol lehet "tesztelni"?Amúgy MTK után őrület az a 2-5 mp. fixálás, amit produkál a vagy 30 műholddal...
Másik kérdés, hogy vajon a mokee 1224 miért "szürkíti" ki az összes ikont az értesítési sávon?
Én szeretném, ha színesek maradnának.Ezen a telón nincsen automata nagyítás funkció? Dolphin mini-ben nem tudom olvashatóra nagyítani a lapokat...
Szerk: a kis pöttyök nálam annyira világítanak, amennyire a home ledje bevilágítja őket.
sötétben pont látni, hová kell pöccenteni[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
válasz aytukabozs #8145 üzenetére
Azért ennél egy csöppet bonyolultabb a gond, mivel a screen rotation be van kapcsolva, de bárhova szeretnék írni nem fordul a bill. És az input settingsnél sincs olyan opció ahol ezt állítani lehetne...
szer: a képeket amúgy elforgatja tehát nem a szenzorral lesz a gond.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
tobias40
veterán
Hol is tudom beállítani hogy mit bemondja a bejövő hívásokkor a hívó nevét vagy a telefon számát?
Már működött de egy ideje nem műxik és nem tudom miért és hol állítódott el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest