- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz weinmaker #6800 üzenetére
hát... leszedtem a term-init.sh-t
busybox fent, terminál megy a telón...
beírom: sh term-init.sh (próbáltam a )
(előtte bementem az sdcard dir-be... tuti ami tuti megnéztem ott van-e)
eredmény:
busybox found!
term-init-sh(65): whitch : not found
grep applet NOT FOUND!
term-init-sh(75): whitch : not found
run-parts applet NOT FOUND!
Required applets are NOT FOUND!
Please reinstall busybox!So????
-
Senais
aktív tag
installáld újra a busyboxot. Előbb nekem is ez volt, újratettem és jó lett.
Tudom hogy azt írja, hogy feltette mikor feltetted a busyboxot, de csináld addig amíg jó nem lesz[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
Upo
addikt
Play-ből nem tudsz busyboxot installálni, csak busybox INSTALLER-t, ami arra való, hogy fel lehessen INSTALLálni a busyboxot. A legjobb az Stericson féle (nemcsak) szerintem a legjobb.
A smart install-t érdemes végig várni, megnézi hogy melyik utasítás mire van symlinkelve, nem túrja szét a rendszert, nem akad össze a gyári toolbox-al. Nekem még soha nem volt így gondom vele egyik telón sem.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tobias40
veterán
Hi all!
Hogyan tudom dupla koppintással felébreszteni a képernyőt?(és mivel?)
Hogyan tudom alapértelmezetté tenni a2. sim-et hogy alapból minden hívás onnan induljon?Köszi előre is!
Gyári 1.15-s szoft van..
-
MODERÁTOR
-
tobias40
veterán
válasz Viktor0610 #6811 üzenetére
Köszi!
Ezt megtaláltam bejelöltem minden kontaktot a 2-es sim-ről és mégis az 1-es az alapértelmezett!
Nekem a kontaktok nem a sim-en vannak hanem gmail-ból szinkronizálva...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tobias40
veterán
válasz Viktor0610 #6813 üzenetére
Én is leokéztam,kiírja alul hogy elmentve és mégis az 1-es simről hív!
-
MODERÁTOR
-
Laza...
addikt
Azt azért beírhatnátok kinél melyik rom verzió van fent...
Never give up!
-
MODERÁTOR
-
tobias40
veterán
Erre én is gondoltam,de megpróbálom anélkül hátha én rontok vmit..
A 3G mindkettő slotban uanúgy működik?Mert csak az 1-es kártyán van netem,azért tettem oda...Laza:Én odaírtam hogy gyári 1.15 van!
A dupla koppra van egyszerű megoldás?(még nem kerestem rá..)[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
(ezt a duplakoppra valo gerjedest sosem fogom megerteni, mi olyan mocsokjo ebben? )
-
nimfas
addikt
Köszi, közben még este baszakodtam vele és megy a dupla katt-os dolog.
De csak egy másik Installer-rel sikerült a busybox telepítés... most meg mintha vmi zabálná az akksit... majd ránézek.Eddig nap végére ment le 60%-ra... most már délben is 80 körül volt pedig nem nyomkodtam. :S
-
doongoo
addikt
Gondolom a duplakopp maga is fogyaszthat. Legalábbis logikailag ahhoz, hogy bármikor reagálni tudjon erre, ehhez a képernyőt/érzékelő területet minimálisan bekapcsolva kell tartania, míg a bekapcs gombos ébresztéshez nyilván nem. Mokee tapasztalatom is az volt, hogy gyorsabban merült, ha ezt engedélyeztem benne.
-
Senais
aktív tag
A duplakopptól nem merül számottevően az akksi, máshol keresd a hibát.
Már ha ez egyáltalán hiba, ha nekem 80%-on lenne a telóm délben akkor kidobnám a töltőmet[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
tobias40
veterán
Leírnád nekem hogyan csináltad meg a dupla koppot?Jöhet PÜ-be is hogy ne zavarjak itt vele senkit!
Nincs erőm visszaolvasni,kicsit elfáradtam ma...(gyári1.15 szoft van fent)iscsu:MM-ban vettem szellőzőrácsba kapaszkodót,5.000 ft volt,úgy belekell nyomni a két szárnyába hogy szétterüljön a két oldala de utána stabilan fogja!
Nem a legjobb megoldás de nekem ez kellett hogy kényelmesen elérjem a telót((nem a szélvédőre tettem)
A tok az meg egy egyszerű szilikon tok amit kaptam hozzá..[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Közben ezt megtaláltam de én nem akarok romot meg a többit telepíteni csak a dupla katt-ot...
Vagy ez mind kell ehhez? -
tobias40
veterán
Lejárt a szerk idő!
Ezzel ennyit kell görcsölni mie megy a dupla katt?
Nincs ennél egyszerűbb megoldás,alkalmazás?(annyi mindent csinálnak androidra,nem akarom elhinni hogyezt nem... )Ha ezt végig csinálom akkor törlődni fog minden amit eddig beállítottam mert új rom-t tesz fel,igaz?
[ Szerkesztve ]
-
dealerman
aktív tag
01.26-os cm12-nél miért írja azt a cwm,hogy aborted ? kétszer is letöltöttem,de akkor se jó,a 01.23 -as az felmegy
underground techno will never die
-
KTU
addikt
Dupla kopp helyett esetleg,
Smart Screen [link],
ki be kapcsolja a kijelzőt,
alkalmazást lehet indítani pl. jetAudio,
következő zeneszám jetAudio-ba.
Ezek mennek kikapcsolt kijelzőnél is,
üzemidőt nem csökkenti, péntek óta van fenn,
2 nap 3 órája töltöttem a telefonom, BetterBatteryStats szerint is rendben van.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
MODERÁTOR
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Viktor0610 #6837 üzenetére
Király... Init.d-telepítésénél ezt írja a terminal cuccos: Required applets are not found. Please reinstall busybox. Reinstalálltam a busyboxot, és semmi...
-
dealerman
aktív tag
válasz KurtCobain #6835 üzenetére
ugyan ez,full user error és kétszer is rámásoltam sd-re ugyan úgy,mondom megnyitom már mi van benne,és majdnem hátast dobtam na de már jó lett felment szépen
underground techno will never die
-
Senais
aktív tag
válasz Joe Swanson #6838 üzenetére
ha a legutóbbi három oldalon keresztül nem ez volt a téma, akkor egyen se...
-
tobias40
veterán
És akkor honnan és mit is?
Jöjjön PÜ-be mert sztem itt már sokan unják ezt a témát...(de én nem értem hogy a leírásból nekem mi kell és mi nem,honnan és meddig vonatkozik rám.tudom értetlen vagyok )Más:a gyári tárcsázóban hogyan tudom a gombon levű betűk méretét megnövelni?Sajnos nem látom...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Nah sikerült!
Kicsit figyelmetlen voltam de a leírások alapján meg lehet csinálni.Mondjuk én azt gondoltam hogy a dupla kopp-al már be is lépek a telóba,nem csak a kijelző ébred fel és még utána ki kell oldani a képernyő zárat...
Esetleg egyből be lehet vhogy lépni?Így is jó de ha már lúd akkor legyen kövér!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest