Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Laza...: múltkor írtad, hogy a blogodat olvassam el, mikor az volt a kérdés, hogy magyar rom, cwm, meg ilyenek hogy vannak erre a telóra. Az 1.12-es gyári mellett döntöttem, a kérdésem az lenne, hogy miután elindítom a flash.bat-ot, föl kell tennem valami recovery-t, vagy van alapból a telefonon? Illetve hogy lehet belépni a recovery-jébe? Hogy lehet a 112.exe romot fölrakni pontosan? Gyári rom telepítés után rootolva lesz a telefon? Ha igen, hogy lehet a rootot eltávolítani, hogy ha szerviz lenne, ne kekeckedjenek? Egyébként hogy lehet egyáltalán szervizeltetni, ha (azt hiszem) aliexpress-ről lett rendelve a telefon? Szóval egy részletes leírást kaphatnék, pontról pontra? :F
    Bocs, a sok kérdésért, de nekem Xperia SP-m van, és vágom a dolgokat nagyjából, Galaxy ACE-en is sokat romolgattam, szóval képbe vagyok úgy aránylag, csak nem az enyém a ZTE, hanem tesómé, és hetente 2 napot vagyok otthon, így nem nagyon van időm/energiám azzal tölteni a kevés szabadidőmet, hogy megismerjem ilyen részletesen a telefonját :( Neki annyi kell, hogy magyar legyen, ne legyen bugos, és ne legyen rootolva (azt mondta).
    Egyébként enyém is rootolva van, de tudom is, hogy hogy kell visszacsinálni mindent pár perc alatt, a ZTE-nél nem...
    Előre is köszönöm a segítséget. :)

    Egyébként ezen a telón nincs olyan megoldás, hogy ha valami nem jól sül el, és mondjuk nem bootolna be a rendszer, akkor könnyen visszaállítani mindent? Vagy lehet téglázni is? Nem szeretném. :F (Enyémet nem a zárt bootloader miatt, szóval gyári rom föl, és minden ok)

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák