Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyY2

    tag

    válasz TRob1 #20855 üzenetére

    Szia TRob1!

    Igazad van, ezt nem hittem volna. Tegnap volt időm és kedvem szórakozni a telefonommal és kipróbálgattam a többi ROM-ot is.

    Megállapítható, hogy a Swedish-Snow-RLS7 nem rossz választás, igaz egy kicsit "fapados", de sok dologban praktikus (praktikusabb, mint a cm-7). Főként azért cseréltem le, mivel bizonyos műveleteknél nagyon lassú volt.

    Feltettem a cm-7-20120715-NIGHTLY-blade ROM-ot is, de ez sem tetszett. Igaz, hogy jóval több beállítási lehetőség volt benn (ami nagyon jó), de a kinézete, valamint a kezelése nem tetszett (a Swedish-Snow-RLS7 bizonyos értelemben praktikusabb volt). Egyébként bizonyos műveleteknél ez is nagyon lassú volt.

    Ezek után feltettem a cm-9-20120715-KonstaKANG-blade ROM-ot és valóban ég és föld a különbség mind kinézetben, mind kezelés szempontjából. Ezen kívül bizonyos műveleteknél ez nem olyan lassú, mint az előzőek, valamint végre normális kinézetű a névjegyzéke és jól lehet benne keresni (akár a régi windows-os mobilomban). Úgy, hogy ezt fogom használni. Egyébként most láttam, hogy van már cm-10-es kiadása is ugyanennek a ROM-nak, de most már nem teszem fel (gondolom ez nem olyan, mint a windows, hogy mindig frissíti magát, vagy igen?).

    Ami zavaró egy kicsit, hogy nincsenek hozzá témák és hátterek. Hol lehet ilyeneket beszerezni? Valamint egy kicsit kevésnek érzem a beleintegrált programokat (pl. még egy file kezelő és hangfelvevő sem volt benne).

    A másik zavaró dolog, hogy bizonyos programok nem futnak el rajt (pl. a YouTube sem indul a frissítés után), de remélem, hogy idővel ez változni fog (frissítik majd a program forráskódokat, hogy jó legyen ICS-re is).

    Egy szóval nagyon tetszik, ezt fogom használni. Legyél szíves kommentezd néhány szóban, amiket írtam.

    Köszönettel:

    TommyY

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák