Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Simba86

senior tag

válasz norbesz74 #35766 üzenetére

még mindig nem sikerült rájönni, hogyan kell kikapcsolni a prediktív bevitelt... :(((

szerk: nem magamról beszélek ktmt ;)
    nézd csak meg, mire reagáltam... ;)

[ Szerkesztve ]

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

• domerator

veterán

válasz norbesz74 #35766 üzenetére

No akkor...

""tiszteletem""

Szia!

""a modolt. rendszert hasznalok es azt tapasztalatom, hogy rohadt hamar lemerul""

Igen, ez többeknél jelentkezett, a modolt. rendszerek ilyenek tudnak lenni manapság.

""most egy masikat hasznalok prg nelkul alap rendszer es nyustolom ezerrel es tovabb birja akkum.""

Jó ezt hallani, én is most egy alap rendszert nyüstölök ezerrel és nekem is tovább bírja akkum... bár én nem prg nélkül használom, mert úgy nem jó nekem :(

""keepscreen hogy lehet hasznalni mert , haterben van es mely programmok ragadnak be haterben?""

Keepscreen úgy lehet használni, hogy feltelepíted és beállítod, hogy melyik programoknál tartsa ébren a képernyőt... viszont ha az alap rendszert prg nélkül nyüstölöd, akkor a keepscreen-ben nem tudsz semmilyen prg beállítani, hogy tartsa ébren a képernyőt... :( kár...
    A Keepscreen mindig haterben van, mert csak arra való, hogy a prg-nak tartsa ébren a displayt, szóval jól van az haterben...
    A haterben olyan programmok ragadnak be, amiket nem jól írtak meg és nem záródnak be még ha úgy szeretnéd se, vagy direkt így írták meg őket, hogy a haterben ragadjanak be, még ez is lehet.

""kohonom es nem ufottem felre iphon key van alapvol.B-)""

Szihesen... en sem ufottem félre remélem... iphon key az jó, pláne ha alapvol van!!!

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák