- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
3lackhawk
csendes tag
-
Mazsika
őstag
válasz kelzsoca #5285 üzenetére
át van rakva elvileg minden, 105 megánál járok, az már elég?
nem tudtok egy jó zip tömörítőt az a baj hogy kapok mailba valamit azt nem tudom, csak megnyitni, és az androzip meg bénázik valamit, és nem lehet kicsomagolni rendesen, vagy azt meg lehet oldani hogy levélből a mellékletet letöltöm, mert nekem csak előnézet van!Dáccsika
-
B-L-A-C-K
titán
Több mint 2 hete nem teszteltem uj romokat. R10-en kívül szerintetek mit érdemes felhajítanom?
[ Szerkesztve ]
-
MuzikJunkie
aktív tag
Rendben, nekem is megy... Volt három újraindítás, minden fasza.
Ez Telenoros kagyló, eddig minden romtól meghalt. Most zsír![ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
umek7
őstag
Király, akkor ezek szerint már nincs többé touch problémás gen1 blade.
-
Glatius
őstag
válasz AcidBurns #5315 üzenetére
Nekem meséltek egy múlt hét végén vásárolt 2.2-ről.... és mikor lehülyéztem azt mondta a tag, hogy csodálkozott, megnézte, és 2.2, állítólag nem főzött magyar ROM volt rajta.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
kelzsoca
félisten
-
kungzi
veterán
már rég itt lenne az ideje egy finom ropogós gyári 2.2-nek
-
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ezen a svéd romon mi az a SIM alakú, nyilacskás ikon a power widgeten? 3G ki-be kapcsolója?
@Kelzsoca: hagyom így a telót, délután még írok, hogy tényleg minden okés-e, egyelőre bíztató. Rezgőm is megjavult. Gyári rommal csak ritkán rezgett.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
twine
veterán
tegnap vásárolt T-mobilos Blade-en még 2.1 fut.......
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pumika1975 #5317 üzenetére
Az érintővel eddig semmi gond, vagyis r10-nél nincs...
-
kungzi
veterán
válasz AcidBurns #5322 üzenetére
ne várj csodát szerintem
itt mindenki úgy várja a gyári 2.2-t, mint a Messiást
ui: mondjuk tényleg megváltás lenne a 2.1 után nekem az iszonyatosan szaggatott, pedig semmi nem volt rátelepítve
2.2 szárnyal, mint a betét
kelzsoca: ezt nyugodtan alkalmazhatom memória felszabadításhoz? ext2 partíció van az SD-men
[ Szerkesztve ]
-
AcidBurns
csendes tag
Nem várok.. Kifejezetten a kételkedők táborába tartozom, sztem a mi készülékeinken nem lesz soha gyári 2.2.
De sebaj, custom rom úgyis bejövősebb, csak ez a hülye touch screen issue oldódna meg.. bár elvileg ugye már megoldódott, csak itt is inkább pesszimistáskodom, mert eddig 3 ember jelezte, hogy nekik -egyelőre- jó. ha 10x ennyien mondják, egy hetes tapasztalattal akkor lesz ok -
miresz
veterán
-
dragon1993
őstag
Szóltak nekem páran ,illetve itt is írták , hogy meg lett oldva a touch kelzsoca mehet a lapomra ?
-
ticzi01
aktív tag
GEN1 és GEN2 között mi a különbség?
Hardver vagy softveres kérdés ez? -
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #5338 üzenetére
Hát ha ezzel több "tesztelőt" lehet összehozni, akkor menjen, esetleg még írd oda, hogy aki felteszi az ossza majd meg a tapasztalatát is, ne csak akkor írjon ha gond van, hanem akkor is ha minden jól működik.
(#5339) ux1
Az hogy kallt módosított, sto1911 kollegának köszönhető, ha jól láttam ő szólt neki hogy mi a helyzet
Éppen itt is van felettem a kollega, majd kijavít ha rosszul tudom
Szóval nem lesz teszt készülék, hát ez szomorú
[ Szerkesztve ]
-
Majci
tag
válasz MuzikJunkie #5324 üzenetére
Mobil net-é
Két fajta vélemény létezik: az ENYÉM és amit leszarok.
-
AcidBurns
csendes tag
touchscreen fixhez 1 új input - modacon egy srácnak CM7-tel nem, SSgel viszont sikeresen megjavitotta a touch gondot. ez eddig akkor 4.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pumika1975 #5336 üzenetére
Okés, köszi az infót rá is próbálok...
-
xlife11
senior tag
Tegnap raktam fel a CM7et (stable),suli elött,Ahogy hazaertem ,felraktam kelzsoca 2.3.3-as ROMjat,sokkal stabilabb mint a cyanogenes variacioja.Mondom is miert nem ajanlom a CM7et:100%os töltöttsegnel ujraindul,az alap ADW Launcher akadozik (hozzateszem Launcher PRonal is fenntall az akadas),Nagy memoria igeny,G Apps nem megy,ezaltal market nelekül kell elni.Mind ezen hibak közül kelzsoca ROMjaban nem talaltam semmi ilyesmi hibat.Azert tudhat valami
UI.: a böngeszö tenyleg gyorsabb lett 2.3on vagy csak en nem erzem?
-
kelzsoca
félisten
válasz AcidBurns #5346 üzenetére
Csak éppen azt felejtette el, hogy a módosítás még csak az SS romhoz készült el, vagy talán már a CM7-es romokhoz is kijött módosított kernel?
Én nem hinném
(#5348) sto1911
Nem kell itt szépíteni, Te szóltál és aztán javította is, ezért minimum egy:
(#5351) ux1
Figyelemmel kísérted vagy be is írtál?
Gyanus nekem az a moon.... felhasználó, nem Te vagy véletlenül?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest