- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- iPhone topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Land
veterán
válasz Pumika1975 #4594 üzenetére
Nekem elsőre az lett.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pumika1975 #4603 üzenetére
Na kész. Ha g2-es egyáltalán nem megy, vagy csak egy idő után hal be. Mert R10-est tettem fel, és minden pöpecül megy eddig...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pumika1975 #4607 üzenetére
De akkor miért van az hogy pár embernek nem megy uj romnál. Vagy nem a G2-ő jelenti az új szériát...?
De sajnos egy hibát észrevettem. Még tesztelgetem majd megírom ha 100%-os hiba...
[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
AnySoftKeyboard-ot hogy lehet életre kelteni? Mert csak az alap billentyűzet jön be nekem.
-
Pumika1975
senior tag
válasz B-L-A-C-K #4608 üzenetére
valami simmel kapcsolatos tiltás vagy korlázás, védelem lehet erre gondolnak páran.... valakinek 10-12 óra múlva jött elő a dolog egyszer csak behalt az érintő..., de eredeti rom recovery visszarakás után helyre jött.
#4609 eldiablo beállítások/ nyelv billentyűzet/ anysofthoz pipa
utána amikor szöveget írsz a szöveg helyén hosszan nyomsz megjelenik a beviteli mód kiválasztod az any-t[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
anglergab
addikt
válasz B-L-A-C-K #4608 üzenetére
Úgy tűnik, minden hazai készülék Gen1-es.
A problémát (újabb készülékeken nem megy a touch custom rom esetén) egyéb szolgáltatói védelem okozhatja (lehet, hogy hardveresen változtattak, vagy más driver és/vagy kernel kell).
Tehát a "lefagyó touch" probléma teljesen független a készülék generációjától.
A "lefagyó touch" probléma custom rom esetén az új készülékek nagy többségét biztosan érinti; újból hangsúlyozom: szinte bizonyos, hogy ezek is Gen1-es készülékek.
Természetesen, ha valaki visszaállítja a recovery, boot, system partíciók gyári tartalmát, akkor igen jó eséllyel újból működni fog a touch (figyeljünk arra, hogy a lemezképek (.img) szolgáltatóspecifikusak).[ Szerkesztve ]
-
TGboy
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám: Ha van egy nem fogadott hívásom és az értesítő mezőben kiválasztom akkor nem nyitja meg az alapértelmezett (Dialer One) tárcsázót hanem visszadob a fő képernyőre. Ez régebbi Kelzsoca romoknál nem okozott gondot. Csak most a két utóbbi RLS3 romnál. Jelenleg Swedish_Spring_RLS3_kelzsoca_lite_blue-t használok.
Rom felrakás után a MyBackup Pro-t használom (vettem: pocketgear.com) az előző romon mentett programok vissza telepítésére. A készülék beállítást most direkt nem mentettem el csak a programok data+apk+market adatait.
-
B-L-A-C-K
titán
Na sajnos ez is hibás...Nem baj, holnap jön még 1 új...Az érintővel minden okés, viszont a kijelző néha bevibrál színes kockákban, mintha a a gpu hibás lenne...
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Fenn van a CM7 'Stable', a téglalapban kérdőjel bugon kívül nem találkoztam hibával, de erről nem a rom, hanem a betűtípus tehet.
Most próbálgatom a programokat, hogy viszonyulnak a 2.3.3-hoz... -
kelzsoca
félisten
válasz B-L-A-C-K #4593 üzenetére
Kössetek rá biztosítást a T-nél, ez havi ~500Ft és akkor törött kijelzőnél olyan 5-6k lesz csak az önrész és kaptok másikat.
(#4615) B-L-A-C-K
És ez a hiba előjön akkor is ha csak simán használod a készüléket?
(#4613) TGboy
Azért én mindenféle backup nélkül is megnézném
(#4612) Ronam
Igen, csak most értem haza, már elkezdtem lecsupaszítani reggel a cuccost
[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
válasz lsebestyen #4614 üzenetére
-
MPeter87
őstag
Felraktam Kelzsoca 2.3.3 romját. Lenne vele kapcsolatban pár kérdésem:
Feltettem Recovery-ből innen egyik battery modot, viszont hogyan tudom életre kelteni? Nem változott meg az eredeti...
Másik kérdés: a fentről lehúzható notification bar-t (nem tudom a nevét ) átlátszóvá lehetne valahogy tenni?[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
válasz greenmaur #4487 üzenetére
"If you think using SPB Shell 3D will drain you battery's life, then you couldn't be more wrong. The application was developed especially for a low power consumption. Even though it features lots of advanced visual effects, SPB Shell 3D consumes less battery power than other popular UI solutions from device manufactures. To make things even better, the application was designed to consume even less power than the stock Android UI."
tehát kevesebbet fogyaszt mint más gyártói megoldások (HTC sense stb..) csak bemagyarázzátok hogy többet, illetve pakolgattok ki mindenféle widgetet ami fölösleges a shell feltelepítése után.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
gamegod
senior tag
holnap jön meg az új pengém és nagyon gondolkodom hogy merjek-e főzött romot felrakni a touch miatt :/ (T-mobilos)
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kelzsoca #4618 üzenetére
Pumika1975, kelzsoca: Két fajta romnál is ezt csinálta, majd visszalöktem a gyári t-mobilost, és ott is. Olyan mintha pc-nél a vga gpu-ja hibás lenne, tapasztaltam már több ilyet gépbe. Szóval szerintem ez a hiba a telefonba is, hiszen ebben is van gpu. Sajnos képnézegetés közben is előjön, és még a menübe és néha...Mind1 megy vissza, addig cserélgetem míg egy tökéletest nem kapok.
Amúgy hangzás jobb ebben valamivel, előző max hangerőn már nem volt olyan tiszta, itt meg szépen szól még maxon is. Kijelző színei teljesen más, az előzőnek kicsit élénkebbek voltak a színei (szebbek), de ez se vészes, pixelhiba sem volt, jó lett volna ha ez nincs benne...
-
stefi68
addikt
Kelzsoca, Keeperv85 és még aki apk "buherálással" foglalkozik, egy jó tipp, ötlet, megoldás kellene a köv. problémára....
Elakadtam a Jorte visszafordításával, a jelenség a következő:
A programban magyarítottam a strings, plurals, arrays.xml állományokat. Az előző kettővel nincs is gond, de az arrays nem tetszik neki. Visszafordítva a programot apktool-lal FC az eredmény!. Ha kihagyom az arrays.xml a values-hu mappából, akkor minden ok. Ha az eredeti values mappában lévő arrays.xml-t felülírom a honosítottal akkor is minden ok, viszont akkor nem lesz angol nyelvű arrays.
Már többször végignéztem soronként, de semmi hiba nem tűnik fel benne...Miért nem tetszik neki az arrays a values-hu mappában, míg a values mappában elfogadja?
Találkoztatok már ilyennel? Valami ötlet?
Ezzel szívok már egy hete (na nem folyamatosan)...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-ToXiC-
csendes tag
-
Sir Riccio
addikt
CM 7 Blade Stable
Pont kapóra jött, épp bootloopolok.[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
szezso15
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Sir Riccio #4634 üzenetére
Nem jó a link
-
Glatius
őstag
válasz B-L-A-C-K #4615 üzenetére
Próbáltad más heap size beállítással? 24-32 ig... még a fényképező képernyőjén is okozhat tüneteket a rendszernek nem tetsző érték.
hallerlaller (#4623)
Ha te még hiszel a marketingmaszlagnak, akkor nagyon keserves csalódások várnak még rád az életben!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz B-L-A-C-K #4639 üzenetére
A főzött romok alap értéke általában 32 a gyári 24 helyett. Ez csak annyit jelent, hogy ha visszateszed a gyári romot, lehet, hogy nem, produkálja a hibát... az pedig lebőgés az üzletben.
Hoppá most olvasom... ha gyárival is ilyen akkor mindenképpen beteg. Annyira egyedi hiba, hogy szinte biztosan hardvergond.Persze egy próbát megér, 32-re beállítva lehet, hogy javul.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
kentucky
őstag
Emberek, mikor lesz már rádió és vga kamera cm7ben, ezer hála a fejlesztőknek, de már kicsit türelmetlen vagyok :S
-
Glatius
őstag
-
Ronam
addikt
jó lett nagyon ez az új cm rom.az n37-el nekem voltak kisebb gondjaim,pl a wifi nem úgy ment ahogy kellett volna.most 2 emelettel lejjebb is -50dB-es értéket mutat a wifi analyzer.quadrant 976 pontot dobott,többi cuccot még nem volt időm megtesztelni,várom a zsoca féle rls-t .tényleg zsoca,előreláthatólag mikor lesz kész?
-
-
-
Lasy
veterán
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest