Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Áh, a balek... Én csak 1,5-2 óránként nézem...
szerk: Jaa, holnap??? Holnapra a 168-as verziót javaslom.
szerk2: Háát, aki nem veszi fel, az megérdemli hogy feketelistára kerüljön (és örüljön hogy ennyivel megússza), megoldás: keresni kell új embereket, akik fel is veszik.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
egrimix
csendes tag
válasz Razor_alpha #39444 üzenetére
Köszi a véleményeket.
Ezek szerint az autós töltő esetén az újraindítás csak nálam fordul elő?
Mert a többi funkcióval igazán nincs bajom -
MxM19
aktív tag
ZTE Skate féle romban a gyári lejátszóban lehet aktiválni a dolbyt.Sokkal hangosabb,erőteljesebb lesz a zene.Fülesen nem próbáltam.
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
Razor_alpha
tag
válasz egrimix #39453 üzenetére
Szerintem első sorban egy gyenge autós töltő okozhatja, sajnos tényleg normálisat nem olyan egyszerű beszerezni, ingadozik az áram, többen mondtak hasonlót korábban is, például, hogy nem tölt, maximum szinten tartja, vagy hogy esetenként újraindul.
Ha ismerősödnek akad esetleg töltője, esetleg kérd kölcsön kipróbálni, ha az rendben van, akkor nézz egy olyat. -
MxM19
aktív tag
Monte carlo romot ne próbálja senki.Nagyon rossz.
Egy jó van benne az a dolby a music appban.Valahogy át kéne rakni.KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
kelzsoca
félisten
Sok érdekes dolgot olvastam már a topicban, de hogy valaki kaparós sorsjegynek használja a Blade-et, az visz mindent
[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
-
JJ hunter
aktív tag
válasz atillaahun #39409 üzenetére
dupla.
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
dragon1993
őstag
válasz Pumika1975 #39400 üzenetére
Bt füles + Bt Fájl küldés működik.
-
atillaahun
veterán
Végülis attól függ mit értünk portolás alatt. Amennyire én olvastam több dolgot cserélt ki a Skate romjában GSFes részekre mint amennyit meghagyott. És annak ellenére hogy elméletileg a kernel is ugyanaz a verzió volt, mégsem egyezett, így abból is a kiszivárgottat használja.
Persze nem kizárt, hogy mostanság eszközölt valami lényegi változást, - nem követem már túl nagy figyelemmel a témát - csak nagyon valószínűtlen. -
croli
aktív tag
Ezt a feketelistás dolgot komolyan kérdeztem mert engem is hívott nem láttam vissza akartam hívni és ezt írta ki:
"Aktív hívásátirányítás"
Nagyon idegesítő egy dolog, hál istennek a defy még nem hülyült meg egy nightly frissítés megoldhatja vagy csak factory (ezt nem nagyon kéne, sőt nem is kell)ja és még nincs fönt a 168-as
mégvalami...
mit lehet csinálni akkor ha véletlen elflashselem??
van valami gyári progi amivel vissza lehet rakni mondjuk a gyári 2.2-őt??
(nem tudom hogy ismered e a motorolát annak ilyen az RDS Lite)[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
-
syl5
őstag
Na így ünnep napján elköszönök én is tőletek!
Azért különleges volt ez a topik és végül is a Blade is a maga szintjén egy jó telefon. Valakinek elegendő, valakinek nem.
-
croli
aktív tag
mikor új nightly-t rakok fel gapps-ot nem kell újrarakni??
és ha kell hol találok?? -
TRob1
veterán
Ha csak a 2 cache-t törlöd - amit írtam is -, akkor nem kell, megmarad mindened.
Mikori nightly van most rajta?(#39477) croli : Nem tudom számít-e hogy ekkora ugrás lesz, de lehet hogy jobb ha előbb egy régebbit teszel (pl. 145-öst, ott volt 1 blade kernel update), aztán ha minden oké, akkor utána a legújabbat. De ez csak az én véleményem, lehet hogy semmi jelentősége...
szerk: Feketelistát valszeg meg fogja oldani, nálam legalábbis soha nem csinált ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
croli
aktív tag
Már csak 2 kérdés
1: Ugye akkor nem muszáj a apps-ot újrarakni
2: Hogy lehet belépni a bootmenübe??+1 http://goo-inside.me/gapps/gapps-gb-20110613-signed.zip ez a jó link??
[ Szerkesztve ]
-
-
croli
aktív tag
80-as akksival neki merjek állni??
-
rezme
tag
Hy!
Lehet hogy most sokan utálni fogtok de sajna nincs sok időm(nem tudok vissza olvasni x ezer hozzászólást) és lenne egy hatalmas kérdésem.
Van egy ZTE Blade 2011, januárban vásárolt (gondolom GEN1 es, bár nem nagyon tudom mi ez) Van rajta clockwork(az utobbiakba felsorolt rom idejében megjelenő, verzió számot nem tudok) és FLB R8_hun rom (asszem 128Mb-os partícióval)
A kérdésem az lenne hogy mi a jelenlegi legstabilabb és gyorsabb rom amit feltehetek rá, valamint miket kell ahhoz változtatni,frissíteni?
Előre is köszönöm a segítő szándékú fórumtársak válaszait, jöhet privibe is
[ Szerkesztve ]
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
domerator
veterán
válasz pista59 #39472 üzenetére
Urambátyám... az is tiszteletre méltó eredmény lesz a "vitrindíszedtől"
... de azért méltóságos figyelmedbe ajánlanám a gps (1 óra 6 perc), wifi, ébrenlét és bekapcsolt képernyős időket a grafikonon...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
pista59
őstag
válasz domerator #39485 üzenetére
Kedves öcsém...
Mielőtt nekiállok tölteni, csinálok egypár képernyőmentést.
De mint már mondottam nemrégen, nincs sok jelentősége, volt itten 3 óra alatti lemerüléstől a 6 napot meghaladóig minden.
Mondjuk 8 napot még nem láttam, ezt biztosan nehéz lenne elérni (mivel nem vitrinben vagyon a bléd, sőt minden reggel erre ébredek, mégcsak repülő módban sem volt sosem)
Tehát a rekordokból kétféle képzelhető el:
Nagyon sokáig nem kell tölteni, vagy pl. lemerül 1 óra alatt.
Mindkettőt nagy érdeklődéssel szemlélnémA győztes féreg irtó baktérium
-
Garfimacs
csendes tag
Üdv a fórumozóknak. Szeretnék venni egy Blade-t, ezért beleolvasgattam a fórumba, ami nekem, a hülyeuser-nek nagyrészt kínai a ROMokkal stb. de szeretném, ha jól működne.
http://www.xxlgsm.hu/keres.php?load=1216
Itt a 2.1 androidot említi. Szerintetek lehet kérni, hogy milyen androiddal ( ROM ? bocs, de tényleg nem értek hozzá ) szeretném a telót ? Szóval vásárlás előtti tanácsokat kérnék, ha van valaki olyan kedves, hogy szakít időt a tudatlannak....
Még: Szilikon tok és fólia hol szerezhető be ?
Előre is köszönöm....
-
TRob1
veterán
válasz Garfimacs #39490 üzenetére
Nem jobb szolgáltatónál venni ennyiért kártyásan 2 év garral? És minden szolgáltatónak vagy van hivatalos 2.2 frissítése, vagy eleve azzal adja.
Ha főzött romot teszel majd rá a későbbiekben, akkor meg egy "rejtélyes bug" okán mindenféle sim-et elfogad.Tok és fólia: ebay és vatera tele van velük.
¤ R'n'R ¤
-
Garfimacs
csendes tag
Köszönöm a választ... Nekem mindenképp független készülékre van szükségem, sokat használom külföldi SIM-mel.
Amúgy nincsenek nagy igényeim: preferencia a gyorsaság, az akku idő és internet, email, képgaléria ( nem telóval készült képek, apró videok ) bluetooth fájlcsere, pár kisebb játék amiket használok... és persze sms, telefon ... Ezért választottam ezt a telót, mert azt írják szuper a display a nagy okosságokat meg amúgy sem használnám..
-
rezme
tag
senk nem akarna/tudna segíteni?----->Help
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Segítséget kérnék az alábbi témával kapcsolatban:
[link]
A gondom az, hogy próbáltam már mindenféleképpen feltenni, de nem megy. Talán a recoveryvel van a baj, hogy 3.0.2.7-es?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
TRob1
veterán
Először is nézd meg, hogy milyen gen a telefonod. Ask Mr Pigfish a barátod ebben.
Az újabb romok csak gen2-vel mennek már.(#39499) gordonfreemN: Nem hiszem hogy recovery baja van, de semeddig nem tart feltenni vmi újabb, 4-es verziójút! Simán install zip a recoveryből (2mp). Próba, cseresznye.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest