- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Aktív témák
-
gfefe
őstag
SAjna nem jöt be az sd karis móka... telepítem a programot, de csak fogy a tárhyel.... pedig be is van állítva, hogy sd re mentse.
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
infectedmann
őstag
DSP Manager helyett az Equalizer nevű progit ajánlom. Nekem ZTE Vanilla ROM főzeten sokkal jobban bejött. Főleg, hogy a DSP M. sokat FC-zett.
-
gfefe
őstag
válasz Pumika1975 #26907 üzenetére
Látja... 457MB total és 433 szabad... de még is ha telepítek akkor azt a teló tárhelyéből csipi le.. ugyan úgy át kell pakolgatni ahogy eddig sd re...
-
infectedmann
őstag
Én azt vettem észre, hogy ha már volt felt főzött ROM a2sd-vel és utána megint ROM-ot cserélesz, akkor Terminal Emulatorban ki kell adni az a2sd reinstall parancsot.
Marketből letöltöd az Android Terminal Emulator-t, majd először beírod, hogy su majd enter, adsz neki Super User hozzáférés, majd beírod, hogy a2sd reinstall és enter. Telefont újraindul és már az ext partícióra kerülnek a cuccok. Ha a Dalvik Cache-t is az ext -re akarod irányítani, akkor megint Terminal Emulator, majd su és enter, aztán pedig a2sd cachesd. Ezzel még több szabad helyet szabadítassz fel a belső tárhelyen.
Mikor az a2sd reinstall parancs le fut meg is fog akadni egy pillanatra ott, hogy Moving applications vagy valami hasonló. Akkor fogja átpakolni a már telepített alkalmazásokat az ext -re.
Sok sikert
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
Köszönöm a tanácsot
ránéztem fájlkezelővel... nem használja...sd-ext "mappában" csak egy lost+found van... azon belül semmi... tehát a rendes sd re pakolta át ismételten a dolgokat....
-
Pumika1975
senior tag
válasz infectedmann #26912 üzenetére
nekem amit leírtál nem kellett a mostani romoknál...
gfefe:
s2e program telepíted az applicationshoz pipa be és működnie kell....
persze az super usert engedélyezdha sem ezzel sem a terminál emulátoros dologgal nem sikerül lehet a partícionálással van a gond....
[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
gfefe
őstag
infectedmann: végrehajtottam a leírtakat, de nincs változás.... a progik az sd karira lettek helyezve, de nem a "linux" particióra és gyakorlatilag a rendszer kihasználatlanul tartja....
Pumika1975: recoveriből particionáltam... mi baja lehetne.... na meg látja is és bele is tudok lépni, de használni nem használja...
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Pumika1975 #26914 üzenetére
Nem is kell vele szórakozni, ha első bootnál már ott van az extX Ha enélkül települ, utána nem is keresi amíg nem "szólsz neki"
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Pumika1975
senior tag
-
Csabi95
tag
SMS Backup-al sikerült.
Le is töröltem a backup + -t.
Nagyon jo progi -
infectedmann
őstag
Neee. Recovery-ből ne partícionálj. Itt buktad el a dolgot. PC-n kell partícionálni az SD kártyát olyan programmal, amit erre találtak ki. Recovery-ben ez egy plusz funkció, ami mellesleg egy kalap trágyát se ér Itt egy leírás: [link] Ha nem érted, akkor adok részletesebb leírást.
Első partíció: FAT32 - Primary - X GB | Második partíció: Ext2 vagy Ext3 - Primary - Y MB| Harmadik partíció: Linux Swap - Primary - Z MB
Ha nem így helyezkednek el a partíciók, akkor nem fogod tudni használni az a2sd-t. Fontos, hogy az összes partíció Primary legyen, ne pedig Logical és pontosan ebben a sorrendben helyezkedjenek el az SD kártyán: 1. -> Fat32, 2. -> Ext2 vagy Ext3, 3. -> Linux Swap
Recovery-t pedig csak backup-ra, restore-ra meg ROM telepítésre használja mindenki (beleértve a wipe-ot meg a format-ot)
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
válasz infectedmann #26920 üzenetére
recoveri csinálta... annak jónak kell lennie azonban ma ránéezek még este mert most n incs több időm vele foglalkozni...
este kiveszem telóból a mem karit és gépen megformázom eszerint "EASEUS Partition Master 8.0.1 Home Edition" al ....DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
balalev
tag
Felraktam a Ginger Stir Fry Beta8-at.
3 pozitív dolgot tapasztaltam eddig:
1. Wifit nem dobja.
2. Gyorsasággal eggyütt jár a stabilitás is.
3. Akku használat jónak tűnik.+1: CM gyorsabb kicsit talán, DE nem ilyen stabil. És Wifit is dobja ugye.
ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
ux1
addikt
válasz infectedmann #26920 üzenetére
Érdekes... Én eddig mindig recovery-ben partícionáltam. Egy két hibás recoveryt leszámítva semmi baj nem lesz. Szvsz teljesen felesleges külső program használata.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
bartiiiiiii
csendes tag
Valaki megtudja mondani, hogy miért van az, hogy bármelyik ROM-ot is rakom fel a google voice search -öt sehogy sem tudom telepíteni? Rámegyek, erre bejön a market egy hibaüzenettel. Nem mintha annyira létszükséglet lenne, de akkor is. Másnak működik?
most az SD3 van fent, de előtte CM7-el sem ment.
THX!
Galaxy S7
-
balalev
tag
válasz bartiiiiiii #26927 üzenetére
Rakd fel a Ginger Stir Fry beta8-at. Alapból benne van!
[link][ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz bartiiiiiii #26927 üzenetére
Szerezd be az apk-t root explorerel másold be a /system/app/ mappába és beállítod a jogosultságot és restart
-
embe
nagyúr
válasz Heimdallr75 #26837 üzenetére
Nekem a Launcher pro van fenn, azt tettem fel, tökéletesen működik. Ez még az a változat ami a fingerpirt romhoz készült.
-
Sandor82
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ZTE Bladet.
Van egy Nokia 6300-ám és erről szeretném átmásolni a névjegyzéket a Bladere.
Esetleg valakinek van ötlete, hogy ezt hogy csináljam?Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
balalev
tag
válasz bartiiiiiii #26934 üzenetére
Szívesen! Szerintem nagyon megleszel vele elégedve.
-
embe
nagyúr
Egy kis help: hol is kell azt letiltani, hogy usb-vel történő ámítógéphez csatlakozásnál ne töltsön? Biztos ez is a szemem előtt van.
-
Heimdallr75
őstag
Megkérénk valakit akinek nem kelzsoca SD III van fent nézzem meg a BT headset hangját, sajnos itt szaggat :S
الغريبة في هذا الكوكب
-
FoBCRaistlin
őstag
Érdemes a pengébe inkább CL10-es kari venni?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Pumika1975
senior tag
válasz Heimdallr75 #26939 üzenetére
ez akkor szokott előjönni mikor 122re va állítva a cpu alapórajele...., ha nem ezért van nem tudom mi lehet.
win 10, ....múkodj!
-
Heimdallr75
őstag
válasz Pumika1975 #26941 üzenetére
néztem nem sajnos:S
rendszeres monotóniába megszakad 3-5 mp-enként.CM alatt is?
الغريبة في هذا الكوكب
-
ro2001
csendes tag
Üdvözlök mindenkit !
Segítségeteket kérném .
Kicseréltem a 2 G -ás memória kártyát egy 4 G-ás Kingston kárgyára azóta
kb. másodpercenként csatlakoztatja illetve leválasztja a memkarit.
A romot próbáltam újra telepíteni a kártyát formáztam de semmi változás ja
és gépben tökéletes .Van valakinek ötlete ?
Előre is köszi a segítséget
-
apeelme
addikt
válasz ro2001 #26943 üzenetére
nagyon-nagyon régen voltak már hasonló esetek akkor ha jól emlékszem kártya csere megoldotta a dolgot, de ha gondolod keresd fel őt priviben mert anno neki is ez volt a baja:(#25031) mig222
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Tudok olyat csinálni, hogy automatikusan rögzítse a hívásokat a penge?
[ Szerkesztve ]
-
Beleczkil
tag
Könyörgöm valaki segítsen, hogy lehet ezt a szar XT9 bevitelt kiváltani, vagy kivenni?
Egyszerűen használhatatlanul szar ezzel bármit is írni.HEEEEEEEEEEEELP
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest