- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
Régebbi beírásom egy másik fórumba, ha jól emlékszem még az Alpha4 volt a pengén.
Ez folyamatos használat, szerintem, azóta javult a helyzet, nagyjából azokat az eredményeket produkálja, mint Miránál."Ma Bécsből navigáltam haza Keszthelyig a Blade és Sygic Aura segítségével. Ami nagy pozitívum számomra, mikor indultam 80%-on volt a töltöttség, mire hazaértem 27%-ra csökkent. Ez ebben az időben több, mint 3 órás út. Párhuzamosan futott vele egy N95 a Garminnal 100%-ról indulva. Szegény Sárvár után töltőért nyafogott."
Persze a wifi-t nem kapcsoltam be, minek... de ha mindent bekapcsolok rajta fullra, akkor talán egy órát kibírna....kétlem, hogy bármelyik másik "okos teló" tovább húzná.
Volt nekem is olyan rom a telefonon, ami folyamatosan terhelte a procit, szinte minden esetben az "akmd2" akadt be.
[ Szerkesztve ]
Steve
-
kelzsoca
félisten
válasz asanotadanob #1748 üzenetére
Egy óra meg egy naptá widget ment csak rajta.
Mi lenne ha kipróbálnátok mindenféle hülyeség nélkül csak egyszer, hogy nincs kitéve 100 widget, meg live wallpaper meg egyéb akksizabáló dolog.
Ez most nem feltétlenül csak neked szólt, hanem úgy általánosságban.
-
Lacka89
aktív tag
Hali
Eredetileg 245min-600max megy.
Én a setCPU-t használom a Profilok miatt nekem úgy van beállítva, hogy mikor használom a telót akkor 480-672pörögjön ha kijelző kivan kapcsolva akkor 245min-245max.Ha töltöm akkor 672-672.
Szerintem leveheted a minimumot 320 a maxot 600ra ha játszol meg feltolod 710ig
-
dawoka
csendes tag
hi
feltoltam kelzsoca ss rls3 romját, csudajóA kérdésem csupán annyi volna, hogy az alap design most sony ericcson rajta (ez ugye a framework?)
Ezt le lehet cserélni másra? SPB shellt próbáltam de az nem tetszik, túl van spirázva nekem... De valami mást rá lehet tenni?
Csak mert úgy veszem észre, mintha enné az akksit. Battery mix is ir hozzá cpu használatot, meg pl ma éjjel kilőttem minden fölös dolgot, a battery mixben mégis egész éjjel ette vmi az akksit 20-30%-ban ami elég sok...Thanx
d -
szezso15
addikt
A sony ericsson-os cucc az egy launcher,ha letöltesz egy másikat és beállítod alapértelmezettnek,akkor az fog pörögni pl.:launcherpro,go launcher(ajánlom),adw launcher
Az akksi dologhoz: Én 11 körül leraktam a pengét akkor volt 34%-on megnéztém fél 1-kor akkor is annyin volt,csak annyit csináltam,hogy bekapcsoltam a képernyőt,reggel hétkor nézem,lemerült NAMOSTAKKORMIVAN??
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
A blogomban a módosítások rész alatt megtalálod az alap gyári launchert, amit update.zip-ként fel tudsz tenni, ez automatikusan felülírja a SE launchert (a lite rom esetén)
.................
Minimum CPU órajel 320-400MHz?Aztán megy a pislogás hogy miért merül a telefon
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
nekem is volt ilyen problémám az FLB R10-el...
Egy éjszaka alatt 35-40%-ot merült.
És nem hardver hiba volt, és nem futott semmi...Felraktam a Svédet, azóta éjjel merül 1%-ot...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lac14548 #1760 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen ha bekapcsolva hagytam a wifi! Én pontosan 52.5 órája húztam le a töltőről és még 14%-on van, ebbe volt 10 perc wifi, kb 40-50 db kisebb hívás (kimenő bejövővel együtt)! Több mint 1.5 óra játék, és kb 8 sms... Ja és proci itt végig 122/710-en ment performance módban, és végig max fényerőn. (ebből ha nem wifizek, és nem játszok szerintem egy hétig is bírná)
[ Szerkesztve ]
-
kiseper
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék találkozott-e valaki olyan hibával CM7 RC4.en hogy a telefon random kikapcsol néha. Válaszokat előre is köszönöm -
Mazsika
őstag
Tp-link router és a blade között nem akart összejönni a csatlakozás, és csupán annyi volt a gond hogy a ssid-ben azaz a wifi névben ékezet volt, kivettem az ékezetet és fel is kapcsolódott a kis penge! (egy TPlink TL-WR340G routerünk van!)
Dáccsika
-
Sir Riccio
addikt
Ez kiváltható valamivel? Köszi!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
djozsi
senior tag
válasz Sir Riccio #1777 üzenetére
Poweramp lejátszó EQ-jával javítható a helyzet zenék esetében, videóknál nem.
Én azért imádkozom, hogy a hivatalos 2.2 (ha egyáltalán lesz még) kezdjen végre valamit az alacsony hangerő problémájával. -
mr.nagy
tag
Előre is bocsánat, ha nagyon láma kérdést teszek fel.
Most rendeltem meg a T-mobiltól az egyik Go net csomagot. Viszont otthon és több más helyen is van wifi. Az beállítható e ha van wifi akkor csak azt használja és ne a 3G-t, vagy egyáltalán hogyan van/lehet ezt szabályozni?
HMNote10Pro
-
szezso15
addikt
Na jól van teljesen tanácstalan vagyok 20 perce szedtem le a töltőről ezt a sz@rt és már 90% úgy,hogy hozzá nem nyúltam!!! Mondjatok lécci olyan progit ami naplózza azt,hogy mikor mi fut meddig... Ha nem tudtok akk eladom nem érdekel,biztos én kúrok el valamit de mit???
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
DnBHun
csendes tag
Hali!olyan problemam van,hogy egy halom gamet probalok felrakni a telora de mindig ez jon elo:This is not an original copy of ........!es nem indul el a letoltes...viszont ami fura vannak gamek amik teljesen jol futnak,telepittem,elindittom es tolti is le a hianyzo mb-okat....ki lehet ezt kuszobolni valahogy?....elore is koszi
-
thxer
aktív tag
Még senki nem Gen2-esítette a telefonját? (http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/336102/official-2-2-upgrade-for-swedish-comviq-and-teliasonera-phones/).
Felraktam, Gen2-es lett, amit felrak szoftvert az is megy, a CM7/n33-hoz csatoltak Gen2-es fájlokat így az is működik,és a Swedish Spring RLS4 -is.
A downgrade-et nem próbáltam, de azt írták hogy működik.
Ami feltűnt, hogy a feladatkezelő 420.33 mega memóriát mutat, és hogy a gyári TELIA/SONERA romban a wifi erőssebb. Magyar nyelv nincs benne. -
Peat;)
veterán
FLB-R10b rom van fent, a "gondom", hogy a képernyő nem fordul el automatikusan, csak 1-2 helyen. Be van kapcsolva hogy automatán forduljon(bár a programokra ez nincs is hatással ha jól tudom csak a fő képernyőre), de pl a galériában/quickpicben/Sygic Aurában mégsem teszi meg, míg egy e-book readerben rögtön érzékeli ha eldöntöm a telefont-->software gond.
Akinek szintén ilyen romja van, az megtenné hogy megnézi legalább a galériát hogy ott elfordul-e? A romot biztosan jól raktam fel, ezért arra gyanakszom valami felrakott program zavar be, vagy alapból nem működik jól ez a rész ebben a romban. Köszi
-
sunahunter
senior tag
-
MoRiCKaXXL
tag
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest