- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz mikeman #13875 üzenetére
Ennek van egy oka, amitől te is falnak szaladsz.... Nekem is Onkyom van, TX-NR686. A .... Drága Onkyo elfelejtette közölni, hogy van egy rejtett beállítás az erősítőn, amivel a HDMI jelet standard-ről át tudod váltani Enhanced-re. Márpedig HDR és társaihoz az kell. Amikor megjelenik a bal sarokban a logó, azt a Zidoo csinálja. Amikor jobb sarokban, azt a TV. Eddig a TV-d nem kapta meg a HDR és DV jelet, merthogy az erősítő nem jól volt beállítva. Csakhogy az a beállítás olyan titkos, hogy alig talaltam meg a redditen anno, nem hogy a leírásban. És akkor a megoldás, hogy aután visszaköthesd bátran a HDMI-t az erősítőbe és onnan tovább adja a jelet a TV-nek, miközben a legkiválóbb minőségben szedje le a hangot:
Nálam BD/DVD gomb az előlapon lenyomva tart, majd közbe a bekapcsoló gombot nyomkodva lehet váltogatni. 1x megnyomva az aktuális üzemmód, 2x megnyomva váltasz.[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz mikeman #14085 üzenetére
DV kompatibilitási mód mire van kapcsolva.
Ha a TV LED-re akkor próbáld meg a másikat LLDV, mivel akkor a ZIDOO a DV-t a felelős. Az EDID-nél meg ott van leírva, hogy mit miért. Ugye akkor ott meg kell adnod neked a TV adatait és ott kiválasztani a jobb oldalon látszó szín mélységeket. Még nem csináltam mivel nekem nem kell.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Mazda topik